Keresés

Még fényesebb haj? Itt a French Glossing és a hazai nagyköveti kollekció!

Ha professzionális szalonszolgáltatás, akkor French Glossing.

Az év vége felé közeledve, sorra gyűjtjük össze azokat a fodrászati innovációkat, amiket 2021-nek köszönhetünk. A sorból kihagyhatatlannak számít, hogy a L’Oréal Professionnel Paris idén bemutatta a fodrászokkal karöltve kifejlesztett, professzionális French Glossing szalonszolgáltatását. A végeredmény nemcsak egy gyönyörűen fénylő haj, hanem egy olyan technika is, ami az összes modern vendégigényt kiszolgálja. Kíváncsi vagy, hogy mire képes a francia márka legújabb innovációja? Akkor nézd végig velünk a French Glossing hazai nagyköveti kollekcióját!

A French Glossing lelke

A COVID-19 időszaka hangsúlyozottan rámutatott a fodrászok mindennapos és jelentőségteljes szerepére. Lássuk be, csak a szakemberek tudnak olyan személyre szabott szolgáltatásokat nyújtani, amikre a vendégek vágynak. Az új, exkluzív French Glossing egy olyan professzionális kétlépéses technika, amit a francia szakértelem inspirált – egyszerre két technológiát és két hasonló árnyalatot kombinál, ami képes:

  • tökéletesen semlegesíteni a nem kívánt árnyalatot, és mélyen táplálni a hajat;
  • még ragyogóbbá varázsolni a frizurát;
  • egy különleges színátmenetet alkotni.

Mindez egy ikonikus, professzionális technológiának köszönhető. A French Glossing lelke ugyanis nem más, mint a DiaLight, azaz egy különleges, kizárólag szalonokban elérhető színmegváltoztató termék. Nagyon gyengéden bánik a hajjal, nem tartalmaz ammóniát, és használatának hála a haj, akár 30%-kal is tápláltabb lehet. Savas pH-értékének köszönhetően a hajszálak kétszer fényesebbé válhatnak, a színeredmény pedig egészen 6 héten át tarthat.* Emellett a különleges gélállagú krém textúrája a fodrászoknak is kedvez, mert ezáltal könnyedén felvihető, miközben extra kondicionáló hatást fejt ki a folyékony termékekkel szemben. De lássuk, mire is képes mindez a gyakorlatban!

*Műszeres laboratóriumi vizsgálatok alapján.

French Glossing nagyköveti kollekció 2021

A L’Oréal Professionnel hazai oktatási és nagyköveti csapata minden új technikát bemutat a soron következő kollekciójában. Itt az idő, hogy megismerd a French Glossing trendanyag gyönyörű hajszíneit, amiket a nagyköveti delegáció a L’Oréal Professionnel oktatási csapatával – Dalotti Gergő, Vörös Tamás és Opánszky Ágnes – segítségével, közösen készített el.

FRENCH GLOOS LOOK #1

Hajas László:

“A modellem szépsége inspirált elsősorban – legfőképpen a szeme! Próbáltam összehozni az egyéniségét és a kisugárzását a French Glossing technika előnyeivel kiemelve, aminek végeredménye egy gyönyörű, fényes haj. Ezért is döntöttem a klasszikusan fésült hullámok mellett.”

Receptúra: DiaLight 5,20 + 6 (1:1) + 4,5%

ELŐTTE:

UTÁNA:

FRENCH GLOOS LOOK #2

Zsiga Renáta:

“A fő inspirációmat (ahogy mindig), most is a modell adta: a nőies arca, és ami a legfontosabb, a hajszíne. A végeredmény egy kicsit a 60-as éveket idézi, amit a modernkori hullámok ötvöznek. A hullámok csak az arc vonalai körül lettek kiemelve, ezzel is keretezve a modell arcát.”

Receptúra:

Hajtő: DiaLight 9+ 10,12 (1:1) + 4,5%

Hajvégek: DiaLight 9 + 10,23 (1:1) + 2,7%

ELŐTTE:

UTÁNA:

FRENCH GLOOS LOOK #3

Dudás Attila:

“Nagyon megihletett a modellem karakteres, különleges arca. Azt gondolom, hogy az ő megjelenése, egyénisége tökéletes volt arra, hogy ki tudjam emelni a French Glossing technikában rejlő lehetőségeket. Egy nagyon fényes, színben szinte láthatatlan átmenettel rendelkező frizurát tudtunk alkotni, amit enyhe hullámokkal még jobban kihangsúlyoztam. A képek szerintem magukért beszélnek, mintha csak egy francia színésznővel dolgoztam volna együtt.”

Receptúra: DiaLight 7,3 + 6,32 + 7,18 + 8,28 (1:1:1:1) + 4,5%

ELŐTTE:

UTÁNA:

FRENCH GLOOS LOOK #4

Zsidró Tamás:

“Azért emellett a hullámos styling mellett döntöttem, mert azonfelül, hogy bele tudtam csempészni a kreativitásomat, a French Glossing technika legnagyobb előnyét, a gyönyörű ragyogó, fényes hajat is be tudtam mutatni. A hullámoknak köszönhetően, a fény és az árnyék játéka tökéletesen kiemelte a haj színét és csillogását.”

Receptúra: DiaLight 8,43 + Clear + 4,5%

ELŐTTE:

UTÁNA:

FRENCH GLOOS LOOK #5

Kucsera Zsolt:

“A mostani kollekciós fotózásunk a French Glossing tematikájában készült, azaz a ‘francia fény’ jegyében. Szerettük volna megmutatni, hogy milyen fantasztikus fényt és csillogást tudunk adni a hajnak a hajszínező termékeinkkel. Az elkészült árnyalat fantasztikusan elevenedett meg a modellem haján, így nem volt kérdés, hogy ezt a csillogást fogom hangsúlyozni a frizura elkészítésénél – végül egy nagyon finom ívet készítettem, amin megtörik a fény. Ezzel a visszafogott “mélység-magasság játékkal” láthatóvá válik a fény és a hajszín tökéletes összhangja.”

Receptúra: DiaLight 6,35 + 7,23 + 5,20 (25g+25g+5g) + 4,5%

ELŐTTE:

UTÁNA:

A fotókat Karsay Katalin készítette.

Forrás: L’Oréal Professionnel