Keresés

True Beautiful Honest termékcsalád - ha autentikus hajszínre vágysz!

Bemutatjuk a True Beautiful Honest termékcsaládot!

A Schwarzkopf Professional 2019-ben sem rest, legutóbb egy professzionális hajszíneltávolítóról számoltunk be nektek, most pedig megalkotta a legtermészetesebb hajszínek termékcsaládját! Természetesség és autentikusság! Megérkezett a Schwarzkopf Professional True Beautiful Honest termékcsaládja – ha autentikus hajszínre vágysz!

True Beautiful Honest termekcsalád a #nofilter szépségtrend szolgálatában

A hajfestési szolgáltatások a modern korban teljesen új szintre emelkedtek. A fogyasztók és a legújabb generációk más igényeket hoznak magukkal, amelyre a szépségiparnak válaszolnia kell. A természetesség és autentikusság a szükségletek élvonalában helyezkednek el, nem kivétel ez alól a hajápolás sem. Így született meg a Schwarzkopf Professional legújabb hajfesték termékcsaládja, amely a True (Igaz) Beautiful (Gyönyörű) Honest (Őszinte) termékcsalád nevet kapta:

T - Tökéletesen egyedi, multidimenziós árnyalatok, amelyek játékosan emelik ki a haj természetes mélységeit és magasságait.

B- Bársonyosan autentikus, fényes és púderes árnyalatok, finom, irizáló melléktónusokkal, amelyek kiemelnek és megszépítenek, nem pedig eltakarnak.

H- Hitelesen őszinte személetmód a formulák elkészítésénél: 92%-ig természetes eredetű összetevőket és ezeket kiegészítő teljesítményfokozókat használnak.

Ismerd meg a #tbh termékcsalád hajfestékeit!

A #tbh hajfestékek megőrzik és kiemelik a haj természetes mélységeit és magasságait, ezáltal könnyen el lehet érni egy natúr hatású színeredményt. A hajfestékek célja, hogy bátorítsa a vendégeket az önkifejezésre és önazonosság megtalálására. A hagyományos hajfestékekre jellemző mesterkélt ragyogás helyett a természetes fény és egészséges tündöklés veszi át a főszerepet, amelyben púderes árnyalatokkal, irizáló melléktónusokkal találkozhatunk.

A TRUE BEAUTIFUL HONEST SZORTIMENT

Három különböző színvilágot és 26 hajfestéket tartalmaz, amelyek mindegyike ideális társa lesz a fodrászoknak az autentikus hajszínek megalkotásában:

NATURAL – TERMÉSZETES

6 semleges árnyalat egy leheletnyi csokoládéval

COLD – HIDEG

13 modern, füstös árnyalat, amely segít a haj eredeti melegségének semlegesítésében

WARM – MELEG

7 káprázatos elsődleges visszatükröződés, amelyet rózsaszín melléktónusok tompítanak le

TRUE BEAUTIFUL HONEST ÖSSZETEVŐK

Az árnyalatok a Schwarzkopf Professional meglévő számozási rendszerén alapulnak, megkönnyítve ezzel a szakemberek dolgát a vendéghez leginkább megfelelő árnyalat kiválasztásában.

A formulák 92%-ban természetes eredetű összetevőkből állították elő, amelyekhez kiegészítő teljesítményfokozókat adtak annak érdekében, hogy minden esetben megbízható színeket biztosíthassanak:

FESTÉKANYAGOK

A púderes árnyalatú festékanyagok egy speciális pigment kombinációt (HEP-et) tartalmaznak, amely segít az új allergiás reakciók kialakulásának csökkentésében.

50%-AL KEVESEBB AMMÓNIA

Akár 50%-al kevesebb ammóniát tartalmaznak, mint a hagyományos hajfestékek. Ezáltal hatékonyan őrzik meg a haj sértetlenségét, továbbá kellemesebb és lágyabb vendégélményt nyújtanak.

SZŐLŐMAGOLAJ

Természetes fényt és egészséges csillogást biztosít.

True Beautiful Honest szalonszolgáltatások

A #tbh teljes egészében a meglévő karakterjegyek kiemeléséről és a megszépítéséről szól, ezért azoknak a vendégeknek, akik hajfestési szolgáltatásokért fordulnak a szalonhoz minden esetben autentikus konzultációs élményben lesz részük. A #tbh termékek használatával elérhetőek a klasszikus szolgáltatások:

  • a sötétítés, árnyalás szőkített hajon
  • szín-a-színben festéstőrész festése/árnyalása
  • melírtechnika sötétebb alapokon (akár 3 színmélységgel világosabb)
  • forma keretezése világosabb színekkel

A szortiment továbbá egy #tbh árnyalatlágyítót is tartalmaz, amely egy technikai segédeszköz a színfrissítéshez és tiszta fény szolgáltatásokhoz. Bármely más #tbh árnyalattal keverhető a fakó hajhossz és hajvégek frissítéséhez.

Szöveg és képek: Schwarzkopf Professional

További cikkekért böngéssz az oldalon! :)