Keresés

Új tbh árnyalatok érkeztek a Schwarzkopf Professional kínálatába!

intro

Természetes hatású, magával ragadó hajszíneket szeretnél készíteni vendégeidnek? Az új tbh árnyalatok segíteni fognak a tökéletes végeredmény létrehozásában!

A tbh árnyalatok minden modern elvárásnak eleget tesznek

A Schwarzkopf Professional megújuló, multidimenzionális hatást elérő színváltoztató márkája tökéletes lehetőséget kínál számodra, hogy valóra váltsd vendégeid kívánságát. A true beautiful honest termékcsalád új formulákat kapott, amik nem csak a haj épségét, de a Föld érdekeit is szem előtt tartják.

Az új 12C füst-hamu sorozatot te is imádni fogod! Erősebb semlegesítést biztosít a hideg színirányok eléréséhez, aminek köszönhetően nagyon természetes hatást tudsz elérni hajfestés közben.

A mai frizuratrendek még mindig a visszafogott színeredményeket hirdetik

A vendégek nagy része még mindig visszafogott hajszíneredményekre vágyik, olyanokra, amik a természetes szépségüket hangsúlyozzák. Ezért a multidimenziós technikák – mint balayage, ombre, pasztell árnyalás, klasszikus melírozás -, még jó ideig a legnépszerűbb szalonszolgáltatások közé tartoznak majd.

A Schwarzkopf Professional ezt pontosan jól tudja, ezért is fejleszti időről időre a tbh szortimentjének tagjait, amik:

 • a személyes igényeket maximálisan kielégítik;
 • olyan tiszta és vegán formulákat tartalmaznak, amik egyértelműen és transzparensen kommunikálják az összetevőiket és azok eredetét;
 • mostanra fenntartható csomagolást kaptak a környezet megóvása érdekében.
tbh termékcsalád

true beautiful honest: a szortiment, ami hű marad a nevéhez

True - teljesen őszinte

Ahogy arról már szó esett, a tbh hajfestékek többdimenziós fedést biztosítanak, aminek köszönhetően képesek intenzíven kiemelni a haj természeténél fogva világosabb és sötétebb árnyalatait.

A portfólió kínálatával különleges szolgáltatásokat tudsz bevezetni szalonodba. Ilyen(ek) például:

 • multidimenzionális őszhajfedés, ami ideális a hagyományos kezelésekhez a teljes őszhajfedést kereső vendégek számára. (Multidimenziós tőfestés, tőárnyalás és duál felvitel.)
 • többárnyalatú szolgáltatások, amik dúsabbá varázsolják a hajat a különböző sötét árnyalatok és mélységek elhelyezésével. Például a multidimenziós világosabb és sötétebb melírokkal, sombréval, stb.
 • színkiemelő szolgáltatások, amikkel minden esetben multidimenziós végeredményt tudsz elérni. Akár meleg, natúr vagy hideg árnyalatokat kombinálsz, akár egy tisztafény-szolgáltatást, pasztell árnyalást nyújtasz vendégednek.

Beautiful - gyönyörű, természets hatású színeredmények

A tbh hajfestékek egyedileg összeállított festékpigmentjei ragyogó, púderes árnyalatokat és egészséges ragyogást kölcsönöznek a hajnak. A választékban minden egyedi kívánsághoz tartozik egy sajátos színvilág:

 • Natúr: 11 árnyalat a bézs és csokoládé káprázatos tónusaival;
 • Hideg: 16 árnyalat a hideg és meleg színek tökéletes kombinációja az új, modern hamu-füst, füst-csokoládé, füst-violet, bézs-violet és arany-füst tónusok formájában.
 • Meleg: 11 modern árnyalat egy leheletnyi rózsaszínnel az üde bézs-réz, arany-csokoládé, csokoládé-bézs és vörös-bézs tónusokhoz.
tbh árnyalatok

+1 Tone Softener: a 97%-ig természetes eredetű összetevőkből készült árnyalatlágyítóval minden szín a vendég igényeihez igazítható. Ideális színfrissítéshez és a tisztafény-szolgáltatáshoz is.

Honest - hiteles kommunikáció

A true beatiful honest termékekkel nem kell választanod a fedőképesség és tartósság között. A formulák nagyon gyengédek a hajhoz, de mindemellett annyira tartósak is, hogy a vendégeknek sem kell folyamatosan a színmegtartással törődniük.

Összetevőik között megtalálható (az):

 • szőlőmagolaj, ami természetes hatású fényt kölcsönöz a hajnak;
 • makadámolaj, ami szintén a haj fényességét javítja;
 • argánolaj, ami selymesebb tapintást eredményez
Multidimenzionális természetes hajszín

Jó, ha tudod

A tbh árnyalatok festékpigmentjei egy HEP+ elnevezésű festékmolekulát tartalmaznak, ami képes csökkenteni az új allergiás reakciók kialakulásának kockázatát. Bár erre napjainkban csekély esély van, a kockázat attól még ugyanúgy fennállhat. Mivel a szervezetet így nagyobb külső hatás érheti, ezért a hajfestés előtt 48 órával mindig végezz allergiatesztet!

Környezettudatos lépés egy fenntartható szalonműködésért

Ha a true beautiful honest termékcsalád mellett döntesz, egyúttal a környezetvédelem mellett is leteszed a voksodat. A szortiment többek között PETA-tanúsítvánnyal rendelkezik, formulái vegán összetevőket tartalmaznak, csomagolásai újrahasznosított műanyagból készülnek. Emellett a márka kitartóan támogatja a Plastic Bank kezdeményezését is.

A Plastic Bank egy közhasznú szervezet, ami azért dolgozik, hogy csökkentse a természetben található műanyaghulladékot. Egyúttal igyekszik pénzkereseti lehetőséget biztosítani a mélyszegénységben élők számára. A Schwarzkopf Professional a tbh árnyalatok csomagolásához Indonéziából szerzi be a műanyagot.

A tbh árnyalatok csomagolásai

 • tubusok: 100%-ban újrahasznosított alumíniumból készülnek
 • kupakok: 100%-ban újrahasznosított műanyagból készülnek
 • kartondobozok és használati útmutatók: minimum 93%-ig újrahasznosított kartonból készülnek
 • Tone Softener flakon: a pumpát kivéve 97%-ban a társadalom által újrahasznosított műanyagból készül
Köenyezettudatos csomagolás és formulák

Gyakorlati tbh képzés az ASK Akadémián

Kipróbálnád, hogy mire vagy képes a tbh árnyalatokkal? Jelentkezz a Schwarzkopf Professional True Beautiful Honest képzésére, ahol Madarász Viktor minden hasznos gyakorlati tippet megmutat és megoszt majd veled.

További fodrásztartalmakért böngéssz az oldalon! :)

Forrás és képek: Schwarzkopf Professional