Keresés

Professzionális vegán formulák: íme a Bonacure Clean Performance

Új technológia a professzionális vegán formulák létrejöttéért.

Ha még mindig úgy érzed, hogy választanod kell a káros anyagokat nem tartalmazó és a magas teljesítményű termékek között, akkor van egy jó hírünk – emiatt többé nem kell aggódnod! A Schwarzkopf Professional új Bonacure Clean Performance technológiájának köszönhetően, olyan professzionális vegán formulák jöttek létre, amikkel te is jelentős szerepet vállalhatsz egy fenntarthatóbb világ megteremtésében, anélkül, hogy a munkád rovására menne. Mutatjuk, hogy mit kell tudnod a szuper innovatív terméksorozatról!

A Bonacure Clean Performance célja és technológiai háttere

Napjainkban már egyre több fodrászmárka igyekszik környezetbaráttá és tudatossá varázsolni a szortimentjeit. Most azzal az örömhírrel érkezünk, hogy a Schwarzkopf Professional is beállt ebbe a sorba, és piacra dobta a Bonacure Clean Performance sorozatát! Az újdonságok célja, hogy három alappillérük mentén több aspektusban is inspirálni tudják a fodrászokat és a vendégeiket:

#1 Technológiai kiválósággal: az új sorozatokban a Clean Advanced technológia következő generációja, a vegán ápoló komplex garantálja a termékek hatékonyságát.

#2 Tiszta formulákkal: amik 100%-ban professzionális vegán formulák. Nem tartalmaznak szulfátokat (nátrium-lauril-szulfát és nátrium-laurét-szulfát), szilikonokat, parabéneket, ásványi olajokat, mikroplasztikot és mesterséges színezékeket.

#3 Fenntartható csomagolással: az új csomagolás környezetbarát, teljes mértékben újrahasznosítható, és 97%-ban újrahasznosított műanyagból készül.

Csoda hajak a Bonacure Clean Performance vegán formuláival

A PROFESSZIONÁLIS VEGÁN FORMULÁK TECHNOLÓGIÁJA:

Az Advanced-technológia legújabb generációja az új vegán ápoló komplex, ami az új Bonacure-sorozat formuláinak a szíve-lelke. Ez a technológia a vegán keratin (a nem vegán hidrolizált keratin növényi alternatívája) és a Cell Equalizer technológia erejét ötvözi. A vegán keratin helyreállítja a belső hajszerkezet erejét és a haj természetes rugalmasságát, míg a Cell Equalizer kiegyenlíti és lezárja a kutikula felszínét. Ennek a kettős hatásnak köszönhetően mindegyik termék:

  • javítja a belső hajszerkezet erejét és a fésülhetőséget,
  • segíti a haj megerősítését, hogy az erősebb és rugalmasabb legyen,
  • antisztatikus hatást biztosít, megkönnyítve ezzel a formázást,
  • kifejti hatását a haj külső rétegén is, helyreállítva az egészséges haj természetes védőrétegét.

Ahogyan az jól lászik ez az innovatív technológia tökéletesen regenerálja a sérült hajsejteket, a kutikulától egészen a kortexig. Az egyedi rendszer feltölti a haj felszínén keletkezett réseket – így pajzsként védi az egészséges részeket –, és ezzel párhuzamosan az aminosavak segítségével újjá is építi a hajszerkezetet.

Egy új szortiment a fenntarthatóság jegyében

A Bonacure Clean Performance nagy fokú (88-99%-os) biológiai lebomlással rendelkezik, de ezen túl a környezetvédelem iránt is elkötelezett – a balzsamokban található új, egyedülálló Fast-Rinse technológiának köszönheto?en 50%-kal kevesebb vízre van szükség a termékek leöblítéséhez*. Továbbá a szulfátmentes samponok alacsonyabb habzásúak, mint a szulfátot tartalmazó formulák, de ez a készítmények hatékonyságán semmit nem változtat.

Mindemellett a Bonacure Clean Performance új csomagolása teljes mértékben újrahasznosítható, és 97%-ig, újrahasznosított műanyagból készül. A Schwarzkopf Professional 2022-ben több mint 260 tonna műanyagot fog újrahasznosítani az új Bonacure Clean Performance csomagolások gyártásához, az új kupak bevezetésével pedig 72%-kal kevesebb műanyagot használ fel. További jó hír, hogy a legnagyobb Bonacure-gyártóüzem jelenleg 100%-ban megújuló erőforrásokból származó zöld energiát használ, és vízalapú tisztítás helyett gőzalapú tisztítást alkalmaz.

*a Volume Jelly Balzsam kivételével

Hét színkódolt sorozat, hét hajápolási megoldás

A Bonacure Clean Performance hét színkódolt sorozattal rendelkezik, amelyek mindegyike nagy teljesítményű, a bőrápolásban már ismert hatóanyagokat tartalmaz:

#1 Repair Rescue: argininnel ápolja a sérült, károsodott hajat. Segítségével 3 évnyi károsodás visszafordítása is lehetséges.

#2 Moisture Kick: glicerinnel biztosítja a hidratált hajérzetet, akár 48 órán át. Normál és száraz hajon érdemes alkalmazni.

#3 Color Freeze: pH 4.5 technológiájával megerősíti a színkezelt haj szerkezetét, és beállítja a normális pH-értéket, aminek köszönhetően minden eddiginél jobban minimalizálja a színfakulást.

#4 Volume Boost: kreatinnal biztosítja a vékonyszálú haj dúsabb érzetét, akár 48 órán át.

#5 Time Restore: Q10+ koenzimmel védelmezi az érett és töredezett hajat, miközben a haj öregedésének látható jeleivel szemben is felveszi a harcot. Azonnali puhaságot és fényt kölcsönöz a hajnak.

#6 Clean Balance: tokoferol segítségével minden típusú hajról képes eltávolítani a környezeti szennyeződéseket és a termékmaradványokat.

#7 Frizz Away: babassu olajjal akár 72 órán keresztül védi a hajat a nem kívánt göndörödéstől, hajtípustól függetlenül. Ez a termék különösen jó döntés egy durva tapintású, kezelhetetlen haj esetén.*

*2022 szeptemberétől érhető el

Forrás és képek: Schwarzkopf Professional