Keresés

Vegán fodrásztermékek: ismerd meg a Maria Nila portfólióját!

Egy kiváló portfólió a vegán fodrásztermékek szortimentjéről.

A Maria Nila termékei már néhány éve elérhetők a New Flag Shop kínálatában, amik ez idő alatt már számos fodrász és vásárló szívét meghódították. Hogyan? A képlet egyszerű! A márka egy olyan portfóliót kínál, aminek termékei svéd eredetűek, 100%-ban vegán összetevőkből állnak és állatkísérlet-mentesek. A 21. században aligha léteznek ennél fontosabb hívószavak a szépségipar berkein belül, úgyhogy most itt az idő, hogy te is felfedezd a Maria Nila vegán fodrásztermékeinek széleskörű világát – tarts velünk!

Maria Nila: a vegán fodrásztermékek szolgálatában

A Maria Nila immár több mint 40 éve tevékenykedik a kozmetikai iparban, és azóta is lankadatlan lelkesedéssel és kreativitással igyekszik megfelelni ügyfelei magas elvárásainak. A gyár a svédországi Helsingborgban található, itt fejlesztik és állítják elő a márka valamennyi termékét. Kozmetikai szakértőik a laboratóriumi dolgozókkal közösen nagy gondossággal válogatják ki a termékek összetevőit, ezért is lehet olyan könnyen beleszeretni a Maria Nila brandbe.

Mivel a márka életében résztvevők az ötleteik első szikrájától kezdve, a kész termékek megszületéséig tartó teljes gyártási folyamat során hangsúlyt helyeznek a természetes alapanyagok jelentőségére, és az állatkísérletek megtagadására, így a végeredmény minden esetben a magas minőséget és a professzionalizmust tükrözi. 2013 óta a Maria Nila teljes portfóliója 100%-ban vegán, és rendelkezik a PETA, a Vetan Society és a Leaping Bunny tanúsítványaival.

5 Maria Nila termékcsalád, amit minden fodrásznak ismernie kell

#1 BLEACH COLLECION

A Bleach Collection a Maria Nila egy olyan hajvilágosítási rendszere, ami a fodrászszalonban kezdődik és a vendég otthonában ér véget. A termékcsalád tagjaival garantáltan új élményt szerezhetsz azoknak, akik egy hatékony hajápoló- és hajszínváltoztató-kezelésre vágynak. A szortimentben két szőkítőpor, öt színelőhívó és egy otthoni záró kezelésre szolgáló, lila pigmenteket tartalmazó készítmény található (Silver Shot) – utóbbit a szolgáltatás után ajándékként is odaadhatod a legkedvesebb vendégeidnek!

#2 CARE & STYLE

Vegán hajápolás szilikonok és parabének nélkül? Létezik! A CARE & STYLE szortiment különféle hajtípusokra lett kifejlesztve; egészen pontosan 7 termékcsalád is a rendelkezésedre áll ahhoz, hogy a vendégeid számára, személyre szabottan választhasd ki a legjobbat! Jó, ha tudod, hogy a termékekben megtalálható Color Guard hatóanyag-komplexum rendkívüli színvédelmet biztosít!

#3 STYLE & FINISH

A Maria Nila STYLE & FINISH egy olyan hajformázó készítményeket tartalmazó termékcsalád, amik amellett hogy védik a haj szerkezetét és színét, még az olyan káros anyagoktól is mentesek, mint a szulfát vagy a parabén. Természetesen ez a szortiment is 100%-ban vegán összetevőket tartalmaz, és ami a legjobb, hogy a csomagolás is úgy van kifejlesztve, hogy csökkentse a szénlábnyomot.

#4 COLOUR REFRESH

A Maria Nila Colour Refresh hajpakolások igazi 2 in 1 termékek, mert kimosható hajszínezőként is alkalmazhatók. Hidratálást és selymesen puha, fényes megjelenést kölcsönöznek a frizurának, miközben jelentősen csökkentik a szöszösödést. Minden fodrásznak érdemes tudnia, hogy a termékcsalád egyik legnagyobb dobása a White Mix árnyalat, ami az intenzívebb színek pasztell árnyalatokra történő hígításában – illetve más színekkel kombinálva –, az új árnyalatok létrehozásában is nagy szerepet játszik. Ezekkel a hajpakolásokkal bátran szabadjára engedheted a fantáziád – mi szóltunk!

#5 MINERALS

A Maria Nila Minerals egy vegán hajviaszokat tartalmazó termékcsalád, aminek tagjai textúrát, formát és tartást kölcsönöznek a frizurának. A többi szortimenthez hasonlóan szulfát– és parabénmentes, 100%-ban vegán összetételű, de ha még ez sem elég, akkor azt is eláruljuk, hogy kizárólag természetes fehérjéket tartalmaz. A STYLE & FINISH csomagolásaihoz hasonlóan, a Mineral kínálatának előállítása is csökkenti szénlábnyom növekedését.

Tetszik, amit olvastál? ✌️

Látogass el a newflagpro.hu oldalra, és válogass kedved szerint a vegán fodrásztermékek között!

Tudtad? Magyarországon is debütált a New Flag Shop!

Forrás és képek: New Flag Shop