Keresés

Az új technikák és a vegán hajápolás nyomában @ECHOSLINE

A képzésen betekintést nyerhettek a résztvevők a vegán hajápolás rejtelmeibe.

Több mint száz fodrász, professzionális körülmények között megrendezett bemutatók, fergeteges előadások, és emlékezetes bulik: ilyen volt az Echosline Hungary 2021-es cserkeszőlői képzése. Figyelem: lesz jövőre is!

Két nap tanulás az ECHOSLINE csapatával

Két nap a tanulás, a fejlődés, az innováció, a természetes hatóanyagok, a legújabb trendek, hasznos szalonszolgáltatások, technikák és a professzionális fodrászat jegyében. Miután tavaly a járvány miatt elmaradt, az Echosline Hungary 2021-ben újra megrendezte hagyományos cserkeszőlői közösségépítő, termékbemutató szemináriumát. Az év fodrászeseményeként meghirdetett, nagyszabású rendezvényen ezúttal is több mint száz szakember vett részt. Ők alkotják azt az innovatív fodrászközösséget, amely nemcsak a folyamatos megújulás és önképzés, hanem a vegán hajápolás, illetve a zöld energiákat – azaz a természetes, organikus anyagokat felhasználó – professzionális fodrászati szolgáltatások mellett is elkötelezett.

A legújabb technikáktól a vegán hajápolásig

Az idei bemutatón három mesterfodrásztól tanulhattak a résztvevők:

  • Đurđica Koturtól, az ECHOSLINE nemzetközi oktatócsapatának képviselőjétől,
  • Trangóni Réka mesterfodrásztól
  • és Szabó Gabriella mesterfodrásztól, az Echosline Hungary vezető oktatófodrászától.

A trénerek nemcsak az Echosline Hungary legújabb, megújuló és jól bevált termékeinek alkalmazásában és a vegán hajápolásban, hanem a legdivatosabb festési, szőkítési, valamint a legaprólékosabb árnyalási technikákba (balayage, flamboyage, shatush) is elkalauzolták a résztvevőket. Színpadon szemléltették a festés kémiai és technikai részleteit, a szabadkezes vagy fóliás technikák mesterfogásait, valamint a trendeknek megfelelő vágási technikákat, és a hajszerkezetépítéshez fontos ismereteket is.

Trangóni Réka mesterfodrász

A legújabb technikáktól a vegán hajápolásig

Az ECHOSLINE nemcsak a környezetvédelem nevében lebomló, károsanyagmentes csomagolásban kínálja legújabb termékeit, de jelentős figyelmet fordít arra is, hogy organikus, fenntartható gazdálkodásból származó, valóban természetes növényi és ásványi anyagokból alkossa meg professzionális festék– és hajápoló családjait. Így a hajszínmegváltoztató módszerek és anyagok bemutatásán túl a márkaképviselet mesterfodrászai részletes betekintést nyújtottak a brand újdonságának számító B.PUR termékeibe. Külön figyelmet kapott a teljes megtisztulást hirdető, fehér agyagos szalonkezelés is, amely az ártó környezeti hatások, a világjárvány és a rohanó életvitel okozta stressz, a higiénés igények felerősödése nyomán nemcsak tökéletes antibakteriális hatást, de víz– és időtakarékosságot, valamint lenyűgöző eredményeket is biztosít.

A mesterek az ECHOSLINE KARBON 9, B.PUR, MAQUI 3, és más termékcsaládjainak bemutatásával együtt értékes hatóanyag-ismereteket is átadtak a résztvevő fodrászoknak. Részletesen megválaszolták a szakmai kérdéseket az új, vegán útnak nevezett fenntarthatósági célkitűzéssel kapcsolatban.

ECHOSLINE Cserkeszőlő 2021

Közösségépítő élmény Cserkeszőlőn

Az ECHOSLINE Hungary nemcsak a tudásanyagra és a professzionális körülményekre, hanem a valódi közösségi élményre is nagy hangsúlyt fektetett. A sok-sok elméleti és gyakorlati ismeretet – a járványügyi szabályok betartása mellett is –, igazi wellness körülmények között, őrületes bulikkal fűszerezve biztosította a fodrászok számára. A jó hangulatot tovább fokozta egy Bereczki Zoltán koncert is, így a kétnapos tanulást egy őrületes szabadtéri, zenés-táncos bulin vezette le az ECHOSLINE-közösség. A márka azt ígéri, jövőre is hasonlóan színvonalas programokkal készül a partnerfodrászainak, és a brand iránt érdeklődő szakembereknek. Cserkeszőlő tehát volt, van, és 2022-ben is lesz!

Bereczki Zoltán koncert fokozta a hangulatot

Maradj naprakész!

Ha szeretnél többet megtudni az ECHOSLINE Hungary rendezvényeiről – esetleg máris előjegyeznéd a naptáradban a márka 2022-es cserkeszőlői bemutatóját – keresd fel:

Szöveg és képek: ECHOSLINE Hungary

További cikkekért böngéssz az oldalon! :)