Keresés

"Érzed, hogy számítasz." - ECHOSLINE cserkeszőlői képzés beszámoló

A Echosline kétnapos képzésén jártunk. Élménybeszámoló következik!

Az ECHOSLINE kétnapos cserkeszőlői szemináriumát már tűkön ülve vártuk, hiszen 200 szakember jelentkezett, hogy részt vegyen egy közös szakmai kikapcsolódáson. A hatalmas létszám ellenére a résztvevő fodrászok egytől-egyig családias hangulatról és egy meghatározó hétvégéről számoltak be nekünk. Szakmai élménybeszámoló következik.

ECHOSLINE kétnapos szeminárium 2019 @Cserkeszőlő

Az ECHOSLINE már 15 éve színesíti a fodrászipar márkaképviseleteinek sorát. Innovatív technológiáinak és a folyamatos megújulási vágyának köszönhetően, az olasz brand Magyarországon is egyre nagyobb szerepet játszik. Ezt a tényt mi sem bizonyítja jobban, hogy az ECHOSLINE cserkeszőlői kétnapos szemináriumán teltház volt, 200 fodrász utazott az Aqua Spa Hotelbe, hogy továbbképezze magát. Az oktatás 2019. október 11-13. között zajlott, amelynek sikereiről a résztvevő fodrászok számoltak be nekünk.

ECHOSLINE képzés: maximális tudás, családias hangulat

“Családias, emberközeli, interaktív és hasznos.”- az ECHOSLINE képzésre ellátogató fodrászok a legtöbb alkalommal ezekkel a jelzőkkel illették a kétnapos szemináriumot. A cserkeszőlői look&learn bemutatók tematikusan építkeztek, az oktatók mindannyian a trend hajvágás és hajfestés, illetve a kontykészítés területeit járták körbe sajátos és egyedi technikáik mentén. Első nap Fátrai Krisztina, míg másnap Durdica Kotur vendégoktató mutatta meg tudását a közönségnek. A márka oktatóinak tolmácsolásában a technikai háttér mellett bemutatásra kerültek az ECHOSLINE legújabb termékei és szolgáltatásai is, mint például a forradalmi HAIR.TOXX kezelés.

Az ECHOSLINE kétnapos szeminárium Fátrai Krisztina look&learn bemutatóival kezdődött

A szemináriumok mindvégig interaktív és együttműködő módon zajlottak. A megérkezés pillanatában 200 fodrász pezsgővel koccintva ünnepelte a szakmai hétvége kezdetét, aminek már önmagában adrenalinnövelő hatása volt. Az érkező fodrászok között voltak, akik már visszatérő vendégei az ECHOSLINE oktatásoknak, de olyan szakemberek is érkeztek, akik számára még teljesen új világot jelentett a márka. Ettől függetlenül a rutinos ECHOSLINE-fodrászok sem tértek haza üres kézzel, még számukra is jelentős tudásanyagot biztosított a kétnapos szeminárium. A tanulás mellett minden este lehetőség volt a lazítós és bulizós pillanatok átélésére is.

Az ECHOSLINE kétnapos szeminárium alatt a mai hajfestési trendekbe is betekintést nyerhettek a fodrászok

“Az ECHOSLINE kétnapos oktatásán egyszerre volt csodálatos a kölcsönös információáramlás, a szakmai együttlét, és hogy az oktatók és a közönség kapcsolata egységet teremt – érzed, hogy számítasz.” – Boros Kata, fodrász.

A háttérinformációkban közreműködött: Boros Kata, Károly Irma, Lányi Eszter és Polgári Brigitta

Videó és képek: ECHOSLINE Hungary