Keresés

Professzionális fodrász termékek: bemutatkozik az ECHOSLINE

Cikksorozatunk következő tárgya nem más, mint az ECHOSLINE.

A hazai fodrászvilágban nagyon sok professzionális fodrász márka található. Ez egyrészt nagyon jó, mert mindenki megtalálja a hozzáillőt, másrészt viszont nagyon könnyű elveszni a hatalmas kínálatban. Azért, hogy lássuk a teljes képet, elindítottuk a márkák napja cikksorozatunkat, amely segít eligazodni a Magyarországon is forgalmazott brandek filozófiájában és a professzionális fodrász termékek szortimentjében. Figyelem, bemutatkozik az ECHOSLINE!

Márkatörténet: az ECHOSLINE sajátossága

Az ECHOSLINE sikertörténe 1988-ban kezdődött, amikor a brand alapítója Mario Pettenon átadta vállalkozását Arturo Pegorinnak, egy új és izgalmas cég jövőképének reményében. A következő 30 évben a váltás eredményessége meg is mutatkozott, ugyanis Pegorin és két fia munkájának köszönhetően létrejött egy új sikeres szépségipari márka, a Pettenon Cosmetics S.p.A. Az ECHOSLINE brand az 1990-es évek végén került be a repertoárba, professzionális hajápolási termékek forgalmazójaként. Folyamatos innovatív fejlesztéseinek hála, jelenleg az egyik legsikeresebb olasz márkaképviselet, amely már az összes kontinensen és 56 országban jelen van. A brand filozófiájának egyre hangsúlyosabb alappillére a természetbarát fejlesztés, ezért az ECHOSLINE igyekszik a vegán összetételű termékekre vonatkozó igények maximális kielégítésére. Ennek köszönhetően megalkotta a KARBON9 termékcsaládot, amely jelenleg is nagy sikernek örvend, de 2020-ban a márka egy újabb nagy dobásra készül, amely a környezettudatos termékszortimentet illeti.

AZ ECHOSLINE LEGFŐBB ÉRTÉKEI:

  • professzionalitás: funkcionalitásában széleskörű és csúcsminőséget biztosít – eredeti olasz márka, ami a kompetencia és a megbízhatóság szinonimája
  • komplexitás: a fodrászat összes területe számára innovatív megoldásokat kínál, legyen szó kezelésekről, hajformázásról, technikai és speciális programokról
  • univerzális: a szakemberek és fogyasztók igényeit egyaránt kielégíti

ECHOSLINE sikerterméke: ECHOS COLOR hajfesték

Az ECHOSLINE márka sikerterméke az ECHOS COLOR hajfesték, amely már 126 árnyalatban megtalálható a fodrászpiacon. Nagy teljesítményének és innovatív formulájának köszönhetően a hajnak minden esetben ragyogást és csodálatos fényt biztosít. Sajátos hatóanyaga a méhviasz, amely a természetes védelem mellett kondicionálja és lágyítja a haj struktúráját. Az ECHOS COLOR kiemelkedő tulajdonsága, hogy 100%-ban képes az őszhajfedésre, a C-vitamin összetevőjének hála pedig hosszan garantálja az intenzív színhatást.

Kedvenc ECHOSLINE csapatépítő emléke

“A kedvenc csapatépítős emlékünk a tavalyi kétnapos szemináriumunk, amelyet Cserkeszőlőn tartottunk. Eleinte el sem akartuk hinni, de a képzésre való felhívás után, pillanatok alatt beteltek a helyek, 200 fodrásszal vettünk részt az intenzív oktatáson 2019. október 11-13. között. Minden perc hatalmas élmény volt, ugyanis egy nagyon családias, interaktív közösség jött létre, a szakmai programok mellett pedig jutott idő a szórakozásra is. Külön élmény volt, hogy a szemináriumra ellátogató fodrászok között voltak ismerős arcok, de olyan szakemberek is, akik most először találkoztak az ECHOSLINE brand sokoldalúságával. Senki nem tért haza üres kézzel, még mi is jelentős tudásanyaggal gazdagodtunk!”

ECHOSLINE elérhetősége

WEBOLDAL:

http://echosline.hu/

FACEBOOK:

https://www.facebook.com/echosline.hu/

Forrás és képek: ECHOSLINE