Keresés

BLONDME Lift & Blend: a tökéletes szőke haj nem a kor függvénye

Mit kell tudnod a BLONDME Lift & Blend hajfestékekről? Mutatjuk!

Természetes szőke hajszín az idősebb vendégek számára

A kor előrehaladtával a haj szerkezete megváltozik. A hormonháztartás változásai miatt a tincsek elvékonyodnak és veszítenek a fényükből. Egy idő után a hajhullás is állandó problémává válik, ami miatt egyre inkább oda kell figyelni, hogy a hajszínváltoztatások során ne keletkezzen még több kár.

A Schwarzkopf Professional ezért döntött úgy, hogy BLONDME termékcsaládját új tagokkal is kibővíti. Ennek köszönhetően kifejlesztette a BLONDME Lift & Blend hajfestékeket, amik segítségével az idősebb vendégek is fent tudják tartani természetes hatású szőke hajszínüket. Persze, az új készítmények a fodrászok számára is hatalmas előnyt jelentenek, mert így korosztálytól függetlenül képesek kielégíteni az összes vendégük igényét.

Kifinomult szőke hajszínek a BLONDME Lift & Blend erejével

A BLONDME Lift & Blend hajfestékeknek hála a szőke hajszínek szerelmesei az életkoruk ellenére is bátran belevághatnak egy szőkítési folyamatba. Az új termékek emellett hatékony őszhajfedést is biztosítanak, egy lépésben világosítják és árnyalják a hajat.

A BLONDME Premium Developer együttes használatával akár 4 színmélységnyi világosításra is képesek natúr 6-os alapú vagy világosabb hajon. A végeredmény minden esetben szofisztikált és kifinomult, anélkül, hogy a haj roncsolódna.

Hüvős szőke árnyalatok is elérhetőek a BLONDME Lift & Blend kínálatában

A szőke haj soha nem megy ki a divatból, sőt, még napjainkban is az egyik legvonzóbb árnyalatként tartják számon. Az elmúlt években a semlegesebb és hűvösebb tónusai játsszák a főszerepet, melyekre ezért egyre nagyobb is a kereslet. Ennélfogva természetesen a BLONDME Lift & Blend színpalettájából sem maradhattak ki a hidegebb árnyalatok – a következő fantázianeveket viselik:

  • Ash,
  • Biscuit,
  • Brown Mahagony,
  • Ice,
  • Ice Irisé,
  • Sand.

Technikai gyorstalpaló fodrászoknak

Bond Enforcing technológia = maximális végeredmény

A festékek egytől egyig a Bond Enforcing technológia segítségével lettek kifejlesztve, ami egyszerre táplálja és védi a szőke haj szerkezetét. A formulákban megtalálható speciális kollagén-biotin komplex és ápoló polimerek együttes erővel kapcsolódnak össze a kutikula felületével, ami hatására a színezési eredmény sima és egyenletes lesz. Emellett csodálatos fényt adnak a frizurának, amibe te is azonnal beleszeretsz majd – mi szóltunk!

További lépések az ökológiai lábnyomcsökkentés felé

Ha fodrászként szívügyedként tekintesz a természetvédelemre, akkor van még egy jó hírünk számodra. A BLONDME legújabb üdvöskéinek csomagolása teljes mértékben újrahasznosított anyagokból készült. A tubusokat 100%-ban újrahasznosított alumíniumból, a kupakokat 100%-ban újrahasznosított műanyagból, míg a dobozokat minimum 93%-ban újrahasznosított kartondobozokból állították elő. Menő, igaz?

Forrás és képek: Schwarzkopf Professional