Keresés

A szőkítő szolgáltások középpontjában: BLONDME tonerek újratöltve

Bemutatkoznak a Schwarzkopf Professional BLONDME tonerek!

A máig töretlen népszerűségnek örvendő balayage-technikának köszönhetően a szőke árnyalatok – ezáltal pedig a szőkítő szolgáltatások -, továbbra is a figyelem középpontjában állnak. A Schwarzkopf Professional csapata pontosan ezért döntött úgy, hogy nem pusztán új, semleges és hideg árnyalatokkal, de négy új mélyárnyalóval is gazdagítja BLONDME szortimentjét. Legfrissebb cikkünkben mindent megtudhatsz a termékek hátteréről, illetve a brand oktatófodrászainak köszönhetően a hatékony alkalmazási módjukba is bepillantást nyerhetsz!

Ha magabiztos, ikonikus szőke hajra vágysz…

Az érzékenyebb hajszerkezetek számára a szőkítés valódi kihívást jelenthet: ezért a hajsérülések csökkentése az elsődleges szempont a professzionális szakemberek számára. A Schwarzkopf Professional továbbfejlesztette az árnyalókból álló új termékcsaládját, amelyek a kötéserősítő Bond Enforcing-technológiának köszönhetően, immáron tökéletes összhangban állnak a BLONDME szortiment minden termékével. A megújult termékcsalád összeállításához ezúttal nem használtak ammóniát, így mostantól egy vendégednek sem kell lemondania a kellemes szalonélményről a tökéletes szőke eredmény javára. 7 új árnyalat, 7 új lehetőség!

BLONDME Bond Enforcing tonerek

A Schwarzkopf Professional a pH-semleges formula összeállítása során arra törekedett, hogy a BLONDME Bond Enforcing Premium Lightener 9+ és az új BLONDME Bond Enforcing Premium Clay Lightener szőkítők intenzív teljesítménye maximálisan kihasználható legyen. A formula megakadályozza, hogy a kutikula újra felnyíljon a szőkítést követően, ezáltal pedig csökkenti a hajsérülést a folyamat során. A BLONDME Bond Enforcing Hydrolock-technológia továbbá azt is biztosítja, hogy a haj belső nedvességtartalma az ideális szinten maradjon az árnyalás során, az optimális hajminőség és tökéletesen árnyalt szőke eredmények érdekében. A tonerek zselés-krémes állagának köszönhetően az anyag ecsettel és/vagy applikátorral is felvihető – a coloristok lehetőségeinek így már csak a képzeletük szabhat határt. A formula most még könnyebben eloszlatható, ami gyorsaságot és óriási előnyt biztosít a hosszú hajú vendégek esetében.

A BLONDME BOND ENFORCING BLONDE TONEREK ELŐNYEI:

  • kötéserősítő technológia védi a hajat az árnyalás során
  • ammóniamentes
  • a pH-semleges formulának köszönhetően a minimumra csökkenti a hajsérülést a szőkítés után (kiegészítés: amennyiben a BLONDME Blonde Toning árnyalatokat a BLONDME Prémium Olaj Színelőhívóval használod)
  • zselés-krémes állagának köszönhetően egyszerűen és gyorsan felvihető, akár ecsettel, akár közvetlenül az applikátorflakonból
  • 7 vadonatúj árnyalattal bővült

BLONDME BOND ENFORCING BLONDE TONER ÁRNYALATOK ÉS SZOLGÁLTATÁSOK:

  • Kreatív pasztell árnyalók: előszőkített és természetes, 9-es vagy világosabb színmélységű hajon alkalmazhatók. Ideálisak a tökéletes semlegesítéshez vagy a kifinomult színfrissítésekhez.
  • Kreatív mélyárnyalók: előszőkített, 5-8-as színmélységű, sötétebb alapokhoz használhatók. Kiváló választásnak bizonyulnak a sötétebb melírok elhelyezéséhez és a sötétebb tövek árnyalásához.

Így alkalmazd a BLONDME új tonereit!

A Schwarzkopf Professional Hungary oktatófodrászai rövid, lényegretörő, de annál látványosabb videókban osztják meg azt a használati tudást, amivel érdemes tisztában lenni a BLONDME tonerek alkalmazása során. Tényleg csak néhány perc, ne szalaszd el a gyors tanulóperceket! 🙂

#1 BLANKE DÁVID

#2 MADARÁSZ VIKTOR

#3 SEBESTYÉN JÓZSEF

+1 GRÁTISZ – BÓDIS RICHÁRD: FIBRE CLINIX HAJÁPOLÁS ÉS SALONLAB ANALYZER

Ha szeretnéd lejátszási listában végignézni az összes videót, akkor segítünk! Nincs más dolgod: KATTINTS IDE! 🙂

Szöveg, képek és videó: Schwarzkopf Professional