Keresés

Vágási Lídia az egyik legsikeresebb területi képviselő Magyarországon

A kedvenc területi képviselő: Vágási Lídiával beszélgettünk munkájáról.

Pár hete készítettünk egy házi felmérést a Fodrászinfó Pro csoportban, amiben Magyarország legszeretettebb fodrász területi képviselőit kerestük. A szavazatok alapján a szakemberek Vágási Lídiát emelték ki elsőként, mint kedvenc területi képviselő. Felkerestük, hogy bemutassuk nektek.

Mit szólsz ehhez a végeredményhez: a Fodrászinfó Pro csoportban, a szavazatok alapján te lettél a legkedveltebb területi képviselő. Milyen érzés volt ezt megélni?

Vegyes érzéseim voltak, mert egyrészről örültem, hogy a partnereim ilyen aktívak a social csatornán és a szavazataikat nekem ítélték meg, másrészről úgy gondolom, hogy nem a realitást mutatja, hiszen minden fodrász a saját képviselőjét kedveli a legjobban. Nagyon szépen köszönöm, akik megtiszteltek engem a szavazataikkal, igazán jólesett.

Vágási Lídia területi képviselő Havasi Krisztián Schwarzkopf Professional üzletág igazgató és Demeter Beáta Schwarzkopf Professional Média és PR koordinátor társaságában

Mit gondolsz, ez az eredmény hogyan tükrözi vissza munkádat? Te hogyan tekintesz magadra területi képviselőként?

Azt gondolom, hogy az évek során kialakított kapcsolatrendszeremnek köszönhetem az eredményt. Képviselőként mindig igyekszem a maximumot nyújtani és hozzáadott értéke lenni a csapatnak.

Mikor és hogyan csöppentél a szépségiparba?

2015-ben kaptam lehetőséget a Schwarzkopf Professional üzletág igazgatójától, Havasi Krisztiántól, hogy területi képviselőként bizonyíthassak és a szépségipar területén is szakmai tapasztalatokra tehessek szert.

Előtte milyen területen dolgoztál? Ahhoz képest ez a szakma milyen újdonságokat hozott neked?

Korábban is képviselőként dolgoztam, csak más szegmensekben, ezért jellemzően a szépségipar sajátosságai hoztak újdonságot. A új kihívás számomra ebben a szakmában, hogy a fodrászat rendkívül komplex terület, mert ehhez a hivatáshoz nagy mértékű felelősségvállalás, üzleti szemlélet, művészi hajlam, kreativitás szükséges.

Vágási Lídia területi képviselő a megújult ASK Academy megnyitóján

Az ASK Academy megnyitóról készített beszámolónkat itt találod.

Területi képviselőként neked mi a tényleges feladatod?

A területi képviselői szakma egy összetett feladatkör, ami magába foglalja a partnerek rendszeres látogatását, a kapcsolattartást, új üzleti kapcsolatok kiépítését, a rendelések felvételét, a felmerülő problémák megoldását, üzleti tanácsadást, innovációk ismertetését, helyszíni oktatások megszervezését, koordinációját, szerződéskötést.

Munkád során, mi számodra az igazi siker?

Az elégedett partnerek és a cég munkatársaitól érkező pozitív visszajelzések, elismerések.

Gondolkoztál már azon, hogy te is fodrász legyél? Vonz esetleg az a pálya?

Nem gondolkodtam rajta, nagyon szeretem a szakmámat, hosszú távon ezen a területen képzelem el magam.

A pandémia milyen változást hozott a munkádban: hogyan telnek most a mindennapjaid?

Nagy változást hozott, hiszen a munkám a személyes kommunikációból áll. A pandémia alatt nagyrészt az online kommunikáció került fókuszba, vonatkozzon ez akár a partnerekkel való kapcsolattartásra, akár az oktatásokra, szakmai tanácsadásokra.

A Schwarzkopf Professional oktató csapata nagy figyelmet fordít arra, hogy ebben a nehéz helyzetben is segítse, támogassa munkánkat termékismertetők, továbbképzések formájában. Most több lehetőségem van arra, hogy az e-learningen a tudásomat bővítsem, a meglévőt tökéletesítsem. Továbbá piaci helyzet elemzéseket készítek, melyből beszámolókat, riportokat nyújtok a cégünknek a még hatékonyabb munkafolyamat kialakítása céljából.

Hogyan készültél a nyitásra?

Újult erővel, lendülettel, hasznos tippekkel, innovációkkal, a megszokott mosollyal az arcomon, és természetesen betartva a higiénés biztonsági előírásokat, maszkban érkezem.

Mit üzennél a fodrászoknak?

Nagyra értékelem kitartásukat és minden kollégám nevében szeretném megköszönni a lojalitásukat. További eredményes együttműködést és sok vendéget kívánok.

Képek: Vágási Lídia, Schwarzkopf Professional