Keresés

Wella Color III. oktatás

Itt a Wella Color oktatássorozat harmadik állomása.

Tudtad, hogy a Wella Professionals a világ élmezőnyébe tartozik színmegváltoztatóinak innovatív technológiájának köszönhetően? Vegyél részt 4 alkalmas képzésünkön és fedezd fel, sajátítsd el a Wella Professionals színmegváltoztatóink a világát lépésről lépésre!

Elvégezted az első két szintet, és úgy érzed bővítenéd tudásodat? 

Akkor ismerd meg az Illumina Color egyedi csillogó színhatását, természetességét és lenyűgöző hűvös szőkéit, amellyel igazán látványos opálos hatást is elérhetsz - az Opal Essence by Illumina Color segítségével. Ha igazán fényes és csillámló frizurákat szeretnél készíteni, akkor mindenképpen el kell sajátítanod az Illumina Color használata mellett a Shinefinity termékek alkalmazását is, amelyek segítségével felvilágosítás nélkül és sérülésmentesen alkothatsz ragyogó és selymes hajkoronákat.

 A képzés során

  • Megismerheted hogyan keverheted a színeket a tökéletes, egyedi színeredmények érdekében
  • Elsajátíthatod az Illumina Color és az Opal Essence by Illumina Color alkalmazását, amelyek segítségével elképesztő, egyedi és csillogó színhatásokat érhetsz el
  • Megtanulhatod, hogyan építheted be a Shinefinity-t a jelenlegi színmegváltoztatóid portfoliójába és ötvözheted azokkal a sérülésmentes és ragyogó frizurák létrehozásáért

OKTATÁS IDŐPONTJA

2024. május 06.

OKTATÓ

Képíró Tamás, Szabó Judit

OKTATÁS IDŐTARTAMA

9:00-17:00

OKTATÁS TÍPUSA

Elmélet és gyakorlat

OKTATÁS HELYSZÍNE

1138 Budapest, Tomori utca 32., Wella Studio Budapest

TANFOLYAM DÍJA

69 980 Ft

Jelentkezés a képre kattintva

Amire szükséged lesz a szeminárium során

  • Csipeszek, fésűk, kefék

Tőled csak azt várjuk, hogy a tanfolyam kezdése előtt legkésőbb 20 perccel érkezz a nyugodt regisztráció és a pontos kezdés érdekében.

Részvételi feltételek

Az oktatásra való jelentkezés érvényesnek minősül, ha a weboldalon vagy területi képviselőn keresztül sikerül a regisztráció.  

A részvételi díj befizetésének határideje az oktatás napja.

Visszamondás

Oktatás díjmentesen visszamondható az oktatás napját megelőző 7. napig (munkanap és hétköznap) .

Az oktatás napját megelőző 7 napon (munkanap és hétköznap) belüli lemondások esetén a részvételi díj kiszámlázásra kerül.

Márka:

Wella professionals

Ingyenes:

nem

Online:

nem

Alkalmak:

  • 2024. május 6.: 1138 Budapest, Tomori utca 32., Wella Studio Budapest