Keresés

Zsekov Katalin az INDOLA Professional vezető oktatója

Zsekov Katalin az INDOLA Professional vezető oktatója. Vele beszélgettünk!

10 kérdés 10 válasz sorozatunkban ezúttal az INDOLA Professional oktatófodrászát mutatjuk be, aki a 2018-as évben rengeteg nagyszerű képzéssel készül a tanulni vágyó fodrászok számára. Bemutatkozik Zsekov Katalin.

Kitől tanultad a fodrászszakmát, ki volt a mestered?

Kovács Krisztiánnál töltöttem a szakmai gyakorlatomat.

Mit szeretsz legjobban az oktatásban?

Átadni azt a tudást, amit az évek alatt szereztem. Megoldást nyújtani a mindennapok problémáira és nem utolsó sorban nagyon szeretek a fodrászokkal beszélgetni.

Mi jellemző oktatási stílusodra?

Alalpvetően nem jellemző rám a szigorú, távolságtartó viselkedés, így az oktatásaimon is igyekszem barátságos, közvetlen hangulatot teremteni. Szeretem, ha a résztvevők kérdeznek és ezáltal interaktívvá válik az oktatás. Tapasztalatom szerint a jó hangulat nyitottabbá teszi a fodrászokat.

Mi volt számodra a legnagyobb szakmai elismerés?

Két komoly elismerés is volt a szakmai utam során. Az első, amikor a Schwarzkopf Professional keretein belül először kértek fel oktatónak. A második pedig az INDOLA Professional vezető oktatói pozíciója. Mindkettő nagyon megtiszteltető felkérés volt.

Kinek ajánlod képzéseidet?

Mindenkinek ajánlom, aki szeretne többet tudni a hajfestés alapjairól és magabiztosan szeretne dolgozni a mindennapokban.

ISMERED ALEXY VIVI VLOGGERT? KÖVESD FIGYELEMMEL HAJSZÍNVÁLTOZÁSAIT, AMIT ZSEKOV KATALIN KÉSZÍT NEKI HAVONTA:

Mi az, amiben szerinted még neked is fejlődnöd kell?

Azt hiszem, mindig van hova fejlődni, nem szabad egy szinten megállni. Egész életünkben tanulnunk kell, hogy szakmailag a legjobbak legyünk.

Milyen továbbképzésekre jársz te magad is?

Nagy szerencsém van, mert folyamatosan tanulok, hiszen rengeteg új termék van, amit folyamatosan tesztelnünk kell. Hétköznap nem hagyományos szalonmunkát végzek, mint a legtöbb fodrász, hanem az INDOLA Akadémián dolgozunk. Tesztelünk, kísérletezünk és képzéseket tartunk a fodrászok számára. Emellett nemzetközi oktatásokon is részt veszek, ahol új festéstechnikákat és a legújabb trendeket mutatják be nekünk.

ZSEKOV KATALIN ÉS AZ INDOLA PROFESSIONAL CSAPATÁNAK WHITE HAIR KOLLEKCIÓJÁT ITT TALÁLOD. KATTINTS!

Ki a szakmai példaképed?

A szakmai példaképem Szofrán Zsolt. Nagyon sokat dolgoztunk együtt és ez idő alatt rengeteget tanultam tőle. A szakmai tudása és az elhivatottsága elképesztő.

Mi a legnagyobb szakmai vágyad, amit el szeretnél érni?

Most a legfontosabb és legnagyobb munkám a csapattal együtt, hogy az INDOLA Professional-t megismertessük a fodrászokkal és magasabb szintre pozícionáljuk, hiszen egy olyan professzionális termékről van szó, ami bármelyik fodrászatban megállja a helyét.

Hol látod magad 10 év múlva?

Nyugdíjban. Haha! Őszintén hiszem, hogy 10 év múlva az INDOLA Professional stabil márkája lesz a piacnak és kollégám Márity Péter lesz az, akinek a kezében tovább erősödik és fejlődik ez a brand.

Kép: INDOLA