Keresés

10 Nevitaly termék, ami garantált szőkítési eredményt biztosít

Mutatjuk a Nevitaly által biztosított legjobb szőkítési termékeket!

Fontos számodra a korszerűség, preferálod a természetes összetevőkkel ellátott termékeket? Ha már régóta keresed, hogy a fodrászpiacon melyik az a szőkítő szortiment, ami megoldást nyújt a szakmai igényeidre és közben a vendégeid vágyait is teljesíti, akkor most mutatunk neked valami újat és innovatívat: íme 10 Nevitaly termék, ami garantált szőkítési eredményt biztosít!

Szőkítés Nevitaly termékekkel!

A mai szalonszolgáltatások nagy százalékához elengedhetetlen a szőkítés. Hiába a rengeteg korszerű márkatechnológia, nehéz kiszűrni, hogy ebből a szempontból, mely brand termékei lesznek a legkifizetődőbbek. Mérlegelés közben több aspektust is figyelembe kell venni, amelyek között az egyik legfontosabb a vendégkör igénye. Egyre többen ragaszkodnak például a természetes összetevőkből álló anyagokhoz, és vannak olyanok, akiknek a fejbőrérzékenységük okozta problémák kikerülése az elsődleges szempont. Ezekre a felmerülő kívánalmakra még nem minden márka fejlesztési folyamata tudott reagálni, azonban ez alól a Nevitaly éppen kivételt képez. Filozófiája és technológiája már élen jár a naturális vonal kiaknázásában, akkor is, ha szőkítésről beszélünk – legújabb cikkünk fókuszában emiatt a Nevitaly szőkítő termékei állnak.

1) NEVITALY BB

A Nevitaly BB – azaz Beauty and Balm – Color festékcsalád természetes növényi olajokból készült, éppen ezért egy olyan pluszt ad a vendégeid számára, ami miatt biztosan tartósan visszajárnak majd hozzád. Mikropigmenteket tartalmazó összetételének köszönhetően könnyedén behatol a hajba, a BB COLOR CREAM-mel pedig fényesebb, tartósabb hajszínt biztosít. A természetes összetevők különleges keveréke egészséges hajat és fejbőrt eredményez a legtökéletesebb színeredmények mellett. A Nevitaly BB Colorról azonban érdemes tudni, hogy PPD-mentes, azonban az árnyalatnak megfelelően, csökkentett arányban található benne ammónia. A BB-be olyan érdekes összetevőkkel rendelkezik, mint például a majomkenyérfa- vagy a datolyakivonat.

2) NEVITALY BB AMMINOPLEX

A Nevitaly BB Amminoplex kötéserősítő a kezelt haj elixírje, vagy az a termék, amely a hosszú életet garantálja a csodálatos árnyalatú hajkoronáknak. 100%-ban vegán, természetes esszenciális növényi aminosavakból áll. Ennek köszönhetően a természet erejével óvja a hajat a színező és szőkítő kezelésektől, miközben javítja a színeredményt és növeli a haj tömegét, puhaságát. Az Amminoplex a felhasznált növényi fehérjék strukturáló hatása mellett mélyen hidratálja is a hajat, így volumennövelő eredményt is biztosít.

3) NEVITALY BB OXYGEN CREAM

A Nevitaly az első olyan prémium márka, amely a hidrogén-peroxidot a növényi olajok használatával nyeri ki, ásványi olajok, paraffin és vazelin nélkül. Ez a különleges összetétel a napraforgóolaj regeneráló hatásának eredményeképpen puha, fényes frizurát eredményez, az almatörköly olajban lévő fenolok és E-vitamin pedig táplálják és erősítik a hajrostokat.

4) NEVITALY BB BLONDE

Ez a speciális porzásmentes lila szőkítőpor, minden szőkítési technikára alkalmas. Segít megszüntetni a sárgás árnyalatokat, akár 7 árnyalatot világosítva. Különleges összetételének köszönhetően puhítja és hidratálja a hajat, miközben kellemes zöldalma illatot áraszt.

5) NEVITALY BB COLOR ICE

Ez a szőkítőpor akár 9 árnyalatot is világosíthat, a kellemetlen sárga árnyalatok eltüntetésével egyidejűleg. A Nevitaly fejlesztői egy speciális “védelmi komplexet” állítottak elő benne, amely aminosavakkal és cukrokkal dúsítva egészségesen tartja a hajszerkezetet a sokárnyalatos világosítás ellenére is. Porzásmentes, nem illékony állagának köszönhetően könnyen oldódik, nem csomósodik és nem duzzad. Mindenfajta szőkítési technikához alkalmas.

6) NEVITALY CC

A Nevitaly CC Color festékcsalád PPD- és ammóniamentes, antibakteriális hatású krémes hajfesték, amely a festést egy igazán különleges élménnyé, valódi relaxációs folyamattá varázsolja. Természetes illóolajokkal – a gesztenye és a dióhéj erejével – védi a fejbőrt, így aromaterápiás kényeztetést is biztosít. Így a Nevitaly CC Color egy olyan nyugtató és tápláló tartós hajfestési kezelés, amely kiegyensúlyozó hatással bír, gondoskodik a fejbőr egészségéről, puhítja és megemeli a hajat, méghozzá az alapos kutatások, valamint az olasz erdőkből származó, gondosan válogatott alapanyagok eredményeképp.

A gesztenyekivonat gazdagabbá és intenzívebbé, míg a dióhéj eközben tartósabbá teszi a hajszínt. Utóbbi úgy viselkedik mint egy természetes szűrő, amely nem engedi át azokat a káros, külső környezeti hatásokat, amelyek roncsolhatják a hajat (pl. napfény, szennyeződés). Véd és hidratál, tartós homogén hajszínt, illetve fényes frizurát eredményez.

7) NEVITALY CC AROM BOOSTER OIL

A Nevitaly CC Arom Booster Oil egy lenyűgöző formula: nyugtató és enyhítő hatású koncentrátum a mirtusz és a levendula valamennyi gyógyító energiájának köszönhetően. Egyszerre kényezteti a hajat és a pszichét: megszünteti a pirosodást és helyreállítja a fejbőr egyensúlyát. A maximális hatásért érdemes a CC Arom Booster Oil-t direkt módon a tálkában összekeverni a hajfestékkel. Légutakon és hámsejteken történő felszívódásán túl, a kibocsátott illatanyagoknak köszönhetően kellemesen relaxáló légkört teremt a vendég számára, mely kitart a kezelés végéig. Az olaj jótékony tápanyagai között a bisabolol az egyik legkiemelkedőbb, ami a puhító hatása mellett védelmet is nyújt a legérzékenyebb fejbőr számára.

8) NEVITALY CC BLEACHING CREAM

A Nevitaly CC Bleaching Cream a márka fejbőrkímélő szőkítőkréme. Különleges védelemkomplex tartalommal bír, ugyanis aminosavak és cukor hozzáadásával készül. 7 árnyalatot világosít, miközben védi és ápolja a hajszál szerkezetét. Valamennyi festési, világosítási technikához ideális választás.

9) NEVITALY CC OXYGEN CREAM

A professzionális hajfestés elengedhetetlen eleme a megfelelő oxidálószer. A Nevitaly oxidálóihoz a hidrogén-peroxidot növényi olajok használatával nyerik ki, ásványi olajok, paraffin és vazelin nélkül. A CC Oxygen Cream egy innovatív színelőhívó termék. Nyugtató növényi olajokkal van ellátva, aminek következtében

  • sokkal könnyebb a festék felvitele a haj felületére,
  • a fedési arány maximalizálódik,
  • csodás fénye lesz a hajnak.

A termék jojoba- és avokádóolajjal van gazdagítva, amelyek puhító hatással rendelkeznek: behatolnak a leginkább sérült területekre, így belülről és mélyről táplálják a haj szerkezetét.

10) NEVITALY CC COLOR BLONDE

Ha a vendég fényesebb hajat vagy egy csodásan ragyogó szőkét szeretne, a CC Color Blonde az ideális választás. Ez a kék szőkítőpor akár 6 árnyalat világosítását is lehetővé teszi, miközben semlegesíti a nem kívánatos sárgás árnyalatokat. Porzásmentes, nem illékony összetétele révén gyorsan feloldódik, nem képződnek benne rögök. Grátisz, hogy kellemes erdei gyümölcsös illattal rendelkezik. Használatával a szőkítés hibátlan, a haj puha és hidratált.

Szöveg: Nevitaly és Fodrászinfó

Képek: Nevitaly