Keresés

Nevitaly Floressence - hajfesték a természet erejével

A Nevitaly Floressence a természet erejével nyújt védelmet és csodás színeket a hajnak.

Nevitaly filozófia 2023-ban is

Ma már nem újdonság, ha egy termék vegán, fenntartható vagy vegyszermentes. De gondoljunk bele, mit is jelent ez igazán: olyan terméket választhatunk, amely sem a mi egészségünket, sem a környezetet nem károsítja.

A piacon fellelhető legtöbb kozmetikum, így a hajfestékek is rengeteg olyan anyagot tartalmaznak, amelyek károsak lehetnek mind ránk, mind a környezetre nézve. Szulfátok, szilikonok, ammónia, szintetikus illatanyagok és még sorolhatnánk.

A Nevitaly számára azonban még mindig az a legfontosabb, hogy mind a fodrász, mind pedig a vendég jól érezze magát a termékek által, valamint egyikőjük egészségét se károsítsa az, amit használ. Ebben segített a cégnek Dr. Francesco Damato munkássága, aki még közelebb hozta a természetet a brandhez és a felhasználókhoz és elmélyítette a gyógynövények hatását az egészség és a szépség terén.

Nevitaly Floressence

Nevitaly Floressence - új hajfesték az eddigi elvek mentén

A Nevitaly termékei kifejezetten egészségtudatos fodrászok és vendégek számára készülnek. Emellett az is fontos, hogy az áraik az adott gazdasági környezetben is támogatni tudják a fodrászokat, így a Nevitaly márkát Magyarországon forgalmazó Levy-Net Kft. a jelenlegi helyzetben sem emel árat!

Itt a nagyszerű lehetőség, hogy kedvezményes áron tesztelhessétek a Floressence hajfestéket kedvezményes csomagban. Részleteket a cikk alján találsz!

NEVITALY FLORESSENCE HAJFESTÉK

A Nevitaly Floressence hajfesték növényi olajakat tartalmaz és kellemes illatú, hiszen a Nevitaly termékek elengedhetetlen eleme a természetes esszenciális olajok használata. Az új hajfesték nem csak ammónia-, rezorcin-, parabén- és minerális olaj mentes, hanem 71 árnyalatban kapható és 100% őszfedést biztosít. Hatóanyagai többek között a kamilla és a fehér lótusz esszenciájából származnak és antibakteriális hatással is rendelkezik.

Nevitaly Floressence

A természetes összetevőkkel, a vegán illetve biológiailag lebomló formulával, valamint a 100%-ban újrahasznosított és/vagy újrahasznosítható csomagolásokkal a Floressence tökéletesen beleillik a Nevitaly filozófiájába.

Trangóni Réka tapasztalatai

“Egy fodrász mindig egy új termék kipróbálásánál nagyon sok kérdésre keresi a választ, ami a vendégnél is igen meghatározó. Tapasztalatom szerint a mai világban a legmeghatározóbb kritérium a „mentesség”, a vegán előállítás, a környezetvédelem, és az egészségtudatosság. Emellett természetesen megmaradtak a hagyományos kritériumok: ősz fedés, ápolás, tartósság és az ÁR!”

Trangóni Réka, a Nevitaly Hungary vezető oktatófodrászának tapasztalatai szerint a Floressence:

"A Nevitaly Floressense az új ammóniamentes hajfesték színskálán könnyen áttekinthető, abszolút színhű. Számozási rendszere a legtöbb hajkozmetikai cég által használt rendszer, így könnyedén kiismerhető.

A hajfestékek állaga krémes, könnyen kenhető. Antibakteriális, plexes hajfesték, aktív összetételnek köszönhetően problémás fejbőrökre is alkalmazható ilyen pl. pikkelysömör, ekcéma stb., mely hatóanyagainak köszönhető:

  • Kamilla: irritációt csökkentő, bőrnyugtató, gyulladáscsökkentő és antibakteriális.
  • Fehér Lotus kivonat: hidratáló, feltöltő, tápláló, kollagénben gazdag, bőrvédő, gyulladáscsökkentő, irritáció csökkentő, valamint frissítő.
  • Cseresznyemagolaj kivonat: kondicionáló, tápláló, bőrvédő és nem utolsó sorban a hajnak lágyságot és puhaságot biztosító.

Ezen összetevők hatására egy igen illatos és nagyon kímélő hajfestékről beszélünk, aminek színtartóssága is maximális! Kíméletes mind a fejbőrhöz és a hajszerkezethez, illetve a festés alatt egy hidratáló felüdülést is kap a hajszerkezet.  Tökéletesen működik az aktív összetétel miatt azoknál a vendégeknél is, akiknek nagyon érzékeny a fejbőrük, szinte mindentől viszket vagy pirosodik. Ősz fedése 100%, a natúr színek hideg és meleg tartományban is megtalálhatóak. A színek teltek, fényesek, két festés között a színek tartósak maradnak, nem kopnak, nem veszítenek fényükből.”

FLORESSENCE SZŐKE ÁRNYALATOK

“A Floressence hajfesték szőkéi átlag felett teljesítenek, biztonsággal lehet hamvas árnyalatokat is elérni 7.-es színmélységtől. 6.-os színmélységtől hamvas árnyalat eléréséhez leszőkítés szükséges. Ami hatalmas előny a Floressence festékeknél, hogy a szuper szőke árnyalatoknál sincs bőrirritáció, viszketés, pirosodás, többszöri festés után sem válik szárazzá a hajszerkezet.

Divat árnyalatoknál megtalálhatóak a meleg és hideg színek, egyaránt intenzív tartós színek. A Floressence oxigentája is növényi hatóanyagokat tartalmaz az irritáció csökkentése érdekében, illetve a hajszerkezet védelmére!“ - Mesélt nekünk Trangóni Réka, aki már egy ideje teszteli és napi szinten használja szalonjában az új hajfestéket.

A megújult NEV.OXYDANT pedig kiváló választás a Floressence hajfesték mellé: gyapot olajjal, jojoba olajjal és kamillaforrázattal táplálja a hajat. De lássuk a bizonyosságot képeken. A frizurákat Trangóni Réka készítette a Nevitaly Floressence-szel.

Teszteld elsőként a NEVITALY FLORESSENCE hajfestékeket

Vásárold meg a kezdő csomagot tört áron! Tapasztald meg, mire képesek gyakorlatban a benne található esszenciális olajok (illóolajok), vitaminok, ásványok és antioxidánsok mágikus ötvözete.

MOST TIÉD LEHET EZ A TERMÉKCSOMAG MINDÖSSZE 4.999 FT-ÉRT! 

A csomag tartalma: 4db szín (6.0,8.0,8.2,10.19) + 2 db kis OXY!

Nevitaly csomag

További új termékek a Nevitaly háza táján

NAT.INFUSION

A NAT.INFUSION az új Nevitaly termékcsalád, amely a technológia és a természet tökéletes egyensúlyából jött létre, és ezt a harmóniát kínálja a hajnak is!

Ami jó a testünknek, az jó a hajunknak is. Ahogy a teafőzet táplálja a testet, úgy a hajnak is rendkívüli tulajdonságokat kölcsönöz.

NEV.BLONDE

A NEV.BLONDE az új, prémium kreativitást nyújtó szőkítő rendszer, amelynek minden tagja szabadságot, lenyűgöző technikai teljesítményt és – egyedülálló módon a legtöbb szőkítési eljárással egyben – a haj védelmét is kínálja.

Tökéletes szőke haj károsanyag-mentesen? Nevitaly-val: természetesen!

OILISTHIC

Megújult az Oilisthic fejbőrkezelő termékcsaládja is. Az erős és puha hajhoz egészséges fejbőr szükséges, ez pedig a Nevitaly Oilisthic termékcsaládjával meg is valósítható. Ebben az esetben is vegán formuláról és 98%-ban természetes összetevőkről beszélhetünk, amely így holisztikus módon segít a fejbőr kezelésében.

A szépség egy lehetőség, hogy gondoskodjunk önmagunkról vagy egy a szalonba érkező vendégről. A természetes összetevők, illóolajok, vitaminok és antioxidánsok pedig tökéletes harmóniában biztosítják a haj és a fejbőr jóllétét.

További fodrásztartalmakért böngéssz az oldalon! :)

Szöveg és képek: Nevitaly