Keresés

A természetes hajápolás forradalma: DiksoNatura és EveryGreen

A természetes hajápolás forradalma: DiksoNatura & EveryGreen by Müster&Dikson.

Mindannyiunk számára fontos, hogy fejbőrünk és hajunk ápolt és egészséges maradjon. De akármennyire is vigyázunk, az általános problémák – mint korpásodás, hajhullás, száraz fejbőr és hajvégek -, ragaszkodnak hozzánk, mintha kötelező volna. És valljuk be, a téli időszak sem segít ebben. Most azonban mutatunk erre megoldást! Ismerd meg velünk a Müster&Dikson forradalmian új hajápolási termékcsaládjait: DiksoNatura és EveryGreen a természetesség jegyében!

DiksoNatura és EveryGreen – Vissza a természetbe!

A Müster&Dikson már 50 éve szolgálja a fodrászipart, azonban sosem rest valami forradalmian újat létrehozni. A márka most ötvözve szakértelmét az Istituto Ecologico Edelweiss nevű céggel, megalkotta a DiksoNatura termékek széles palettáját, de még ezen kívül összeállított egy teljesen különálló – de funkciójában hasonló hatékonysággal rendelkező -, EveryGreen termékcsaládot is. Ezek a professzionális készítmények egytől egyig a természetesség jegyében készültek, hogy megszüntessék a mindannyiunk által ismert haj- és fejbőr problémákat.

EVERYGREEN

  • funckionális formulákból épül fel, hogy a legkülönbözőbb problémák megoldására is képes legyen;
  • minimalista összetevőkből áll, hogy együttműködésük harmóniája képes legyen biztosítani a lehető legjobb eredményt;
  • toleráns formulákat tartalmaz, hogy a legérzékenyebb fejbőr számára is hasznos legyen.

DIKSONATURA

  • illóolajokban gazdag VALTELLINAI vad gyógynövényi formulát tartalmaz (= a Valtellina az ősi Európa és Adria lemez közti völgyes terület, ahol a természet érintetlen)
  • bizonyítottan csak növényi és természetes összetevőkből áll
  • termelési folyamata is természetes úton történik

DiksoNatura és EveryGreen termékcsalád: a fej- és hajproblémák megszüntetője

A hajunk állapota tükröt mutat az éppen aktuális egészségügyi helyzetünkről, így különösen fontos, hogy a felmerülő problémákat a lehető leggyorsabban képesek legyünk megszüntetni. Erre nyújtanak megoldást az a DiksoNatura és EveryGreen termékek! De pontosan melyek is ezek a problémák, és milyen termékek állnak a rendelkezésünkre?

#1 SZÁRAZ, GYENGE, ÉLETTELEN HAJ HELYREÁLLÍTÁSA

A száraz haj problémája, mindenkit érintenek, nőket és férfiakat egyaránt. Az élettelen, gyenge, száraz haj számtalan ok révén kialakulhat, ilyen például a rendszertelen étkezés, hormonprobléma, illetve a nem jó minőségű, agresszív kozmetikai termékek használata. Speciális kezelésként jelentős előrelépést nyújthat az EveryGreen Dry Hair termékei – amelynek speciális hidratáló összetevői minden negatív behatás nélkül tisztítják meg a hajat és a fejbőrt -, illetve a DiksoNatura szalmagyopár és hársfa kivonatot tartalmazó készítményei egyaránt.

Hasznos tudnivaló:

A DiksoNatura száraz hajra való termékei NEM tartalmaznak polietilént, glikolt, szilikont, parabént, paraffint, ásványi olajat, állati eredetű összetevőt, formaldehidet, nátrium-lauril-szulfátot, etilén-diamin-tetra ecetsavat.

#2 NEHEZEN KEZELHETŐ HAJ (KÓCOS, GÖNDÖR)

A hajtípusok bármelyikét tekintve, legyen szó vékonyszálú vagy vastagszálú hajszerkezetről, problémák merülhetnek fel. Szöszösség, könnyen kócolódás és a haj máris nehezen kezelhetővé válik, amelyre egy magasabb páratartalom még rá is dob egy lapáttal. Persze, erre is van egy EveryGreen Anti-Frizz, illetve egy DiksoNatura vörösfenyő sampon és kondícionáló is, amelyeknek használatával a haj újra hidratálttá és puhává válik.

#3 SÉRÜLT HAJ HELYREÁLLÍTÁSA

Gyakran szeretnénk, hogy a fáradt, sérült haj újra fényes és puha legyen. A probléma forrása több tényezőből is kialakulhat, mint diéta, környezeti szennyezés, vegyi/agresszív termékek és kezelések. Ettől függetlenül környezeti tényezők is sérthetik a haj szerkezetét, mint a napsugárzás vagy a szél. Az egészséges fiziológiai állapot visszaállításáért keresd az EveryGreen Damaged Hair termékcsalád készítményeit!

#4 FESTETT HAJ EGÉSZSÉGÉNEK MEGÓVÁSA

Ha a festési folyamatok után is szeretnéd, hogy hajad megmaradjon egészségesnek és vibrálónak, akkor keresd az EveryGreen Colored Hair és a DiksoNatura csipkebogyóból létrehozott készítményeit!

#5 KORPÁSODÁS ELLEN

A korpásodás folyamatával előbb utóbb szinte mindenkinek meggyűlik a baja. Kialakulásának oka sok mindentől függhet, ilyenek például a hormonproblémák, faggyútúltermelés, stressz, hajlam vagy életmód. Mutatunk erre is megoldást: EveryGreen Balancing Équilibre és DiksoNatura adjuváns korpásodás elleni termékcsalád zsályalevéllel!

#6 HAJHULLÁS ELLEN

A haj hullása olyan élettani folyamat, amely többször megismétlődik egy ember életében. Ha a fejbőr egészséges, akkor csak bizonyos időszakokban fordul elő, azonban a különböző hormonális tényezők, gyógyszeres kezelés, a stressz és a nem megfelelő táplálkozás miatt olyan egyensúlyhiány alakulhat ki, amely kóros hajhullást eredményez. Ebben az esetben fontos minél előbb fellépni a probléma ellen az EveryGrenn Loss Control és DiksoNatura adjuváns hajhullás elleni termékekkel!

#7 ZSÍROS HAJ ELLEN

Az egyik legnagyobb hajápolási probléma a zsíros haj, amelynek legfőbb kiváltó oka a túlzott faggyútermelés. Ennek helyreállítására nyugtató termékekre és kezelésekre van szükség, mint az EveryGreen Rebalancing és DiksoNatura zsírosodás elleni borostyán kivonattal létrehozott termékei.

#8 JOLLY JOKER AZ EGÉSZSÉGES MEGJELENÉSÉRT

Fontos, hogy minden termékcsaládban megtalálható legyen a jolly joker termék, amellyel nem feltétlenül helyreállítani szeretnénk hajunk egészségét, sokkal inkább fenntartani. Erre alkotta meg a Müster&Dikson az EveryGreen Anti-Oxidant és a DiksoNatura a minden hajtípusra használható, kakukkfüvet tartalmazó termékeit.

EveryGreen és DiksoNatura hatékonyság mesterfokon!

Két legyet egy csapásra! A Müster&Dikson legújabb professzionális termékei, a haj folyamatos regenerálása mellett magukba foglalnak még egy forradalmi és szakembereknek kedvező tulajdonságot is. Bizonyára már sokan találkoztatok az ionos gőzbúrával és annak működésével. (Ha mégsem, akkor ide kattintva gyorsan informálódhatsz!) A gőzbúra és az új termékek közös használatával akár kúraszerűen is véghez lehet vinni a hajápolási folyamatokat!

A gőzbúra segítségével az ózon és ion megtisztítja, fertőtleníti a fejbőrt a kemikáliáktól, mikroorganizmusoktól, a hő hatására pedig megnyílnak a pórusok és a haj szerkezete, így az ápoló összetevők még mélyebbre tudnak behatolni. És az már csak hab a tortán, hogy a gőzbúra használata plusz bevételt jelent a fodrászszakemberek számára!

A termékeket keresd a Fiore by Muster&Dikson szalonban és a Muster&Dikson területi képviselőinél a +36-20-525-0505 telefonszámon!

Szöveg és képek: Müster & Dikson

További információkért keresd bizalommal a Müster&Dikson Facebook oldalát, illetve a www.gozbura.eu weboldalt! Kipróbáltad már? Véleményedet írd meg nekünk! 🙂