Keresés

Adománygyűjtés Letfusz Zoli részére

Letfusz Zoli nyilatkozott nekünk az őt érintő nehézségekről!

Letfusz Zoli egy kedves ismerősén, Adámi Nikolettán keresztül ismerkedett meg a fodrászat világával. Hetente látogatott a szalonba, ahol lehetősége nyílt megismerni néhány trükköt és praktikát. Természetesen a szükséges képesítést meg kellett szereznie, de a hozzáállást és a szakma szeretetét Nikolettától tanulta.

Életét már gyermekkora óta nehezítette a cukorbetegség. Egy későbbi incidens azonban még nagyobb nehézség elé állította Zolit. Most a nyilvánossághoz fordult segítségért! Erről kérdeztük:

„Húsz éve vagyok cukorbeteg, tehát valójában nem tudom milyen egészségesen dolgozni, hiszen már a szakmám elején is beteg voltam. Ehhez ráadásként jött az, hogy 2022. februárjában kaptam egy tüdőgyulladást, amit olyan antibiotikumokkal kezeltek, amelyek tönkretették a vesémet. Onnantól kezdve már nem tudtam dolgozni.”

Ha mindez még nem lenne elég, nemrég az interneten felbukkant a hír, mely szerint Zoli elveszítette a lábát. Első gondolatként eszünkbe juthat, hogy a betegségei okozhatták ezt, ám a valódi ok egészen más:

„Egy dulakodás alkalmával kilöktek a 9-es buszból és combnyaktörést szenvedtem. Már éppen készültem volna visszaállni munkába, amikor is kiderült, hogy nem igazán tudok lábra állni. Némi kutakodás után kiderült, hogy nem csak a combnyakam tört el, hanem a bokám is, amit akkor nem vettek észre és begyulladt. Ezután szeptikus állapot lépett fel és le kellett vágni a lábamat.”

Segítsünk együtt Zolinak

Letfusz Zoli jelenleg az Országos Rehabilitációs Intézetben van és a folyamatos fáradtság ellenére átérzi az egésznek a célját és lát némi fényt az alagút végén. Azonban most a nyilvánosságtól is segítségre van szüksége: protézisre és kerekesszékre gyűjt. Mi úgy gondoltuk, hogy a fodrászközösséghez is eljuttatjuk az üzenetet, hiszen talán mindenki átérzi a helyzet súlyosságát és a szakmai jövőkép nehézségét.

Kérjük, aki teheti, támogassa Zolit az alábbi bankszámlaszámra utalt összeggel:

Letfusz Zoltán Máté: 11773425-02882697

Képek: Facebook

További cikkekért böngéssz az oldalon!