Keresés

Alternative Hair Show 2020: az első virtuális sikertörténet

Beszámolónk a tavalyi évben lezajlott online Alternative Hair Show bemutatóról szól!

A tavalyi évben semmi nem a rendhagyó módon alakult, és habár a valódi pillanatokat semmi nem pótolhatja, mégis számos sikertörténetről beszámolhattunk. Egy összefoglaló azonban még kimaradt, a sok fodrász szívének fontos Alternative Hair Show. Kíváncsi vagy, hogy legutóbb kik “léptek fel” a virtuális színpadra, és hogyan alakult az évről évre megszervezett adománygyűjtés? A cikkben minden lényeges információt megtalálsz!

Az első virtuális Alternative Hair Show

Az elmúlt években az Alternative Hair Show már összeforrt a Salon International világával, azonban 2020-ban új alternatívát kellett találni az esemény lebonyolítására. A szervezők a 38. alkalommal virtuálisan rendezték meg a nívós, leukémiás betegek adománygyűjtéséért alapított rendezvényt, 2020. október 11-én. Habár semminek nem örültünk volna jobban, minthogy élőben lássuk a számos professzionális fodrászbrand performanszát, az élő adás is felejthetetlen pillanatokat biztosított.

A korábbi eseményeken megjelenő nemzetközi művészcsapatok tehát most is összeálltak, hogy újra valami maradandót alkossanak, ezúttal az IMAGINE témakör személyes értelmezésével. Mindenki a saját stúdiójában, szalonjában jelenítette meg mindazt, amit korábban élőben volt lehetősége, és összességében elmondható, hogy az összes kreatív alkotó odafigyelt a legapróbb részletekre is, ezzel is megemelve a digitális esemény színvonalát. Természetesen ezúttal sem maradt el az International Visionary Awards döntője és díjátadója, ahol a legjobbnak a következő fodrászszakemberek bizonyultak:

  • CUT & COLOR: Xavier Arcarons, Spanyolország
  • MEN’S: Caries Sanchez Congost, Spanyolország
  • AVANTGARDE: Eugene Low Wai Ket, Malajzia

Az AHS missziója 2020-ban sem volt más, mint bármikor máskor, a Fighting Leukaemia, a Blood Cancer UK és a World Child Cancer számára történő adománygyűjtés. Emiatt a virtuális esemény alatt, a szervezők számos alkalommal felhívták a nézők figyelmét arra, hogy a legkevesebb anyagi juttatás is életeket menthet.

Íme az Alternative Hair Show fellépő nemzetközi művészcsapatainak listája:

#1 SANRIZZ

#2 KLAUS PETER OCHS

#3 KOHSUKE VISUAL NETWORK

#4 CARLO BAY

#5 SACO

#6 KEN ZHOU

#7 MIKEL LUZEA

#8 TIGI

#9 ROBERT CROMEANS

#10 SEBASTIAN

#11 STEVO PAVLOVIC

#12 GOGEN

#13 ANNE VECK

#14 BEAUTY UNDERGROUND

#15 RUDY MOSTARDA

#16 DMITRY VINOKUROV

Kedvet kaptál a műsor teljes megtekintéséhez? Erre is lehetőséged van, csak kattints az alábbi linkre:

HTTPS://WWW.FACEBOOK.COM/WATCH/LIVE/?V=629368424346252&REF=WATCH_PERMALINK

Forrás és képek: https://alternativehair.org/