Keresés

Anyák napja - jótékonysági hajvágás Hajas Lászlóval

Anyák napja alkalmából a Semmelweis Egyetem Gyermekgyógyászati Klinikáját támogatta Hajas László!

Közeleg az anyák napja, ez pedig kiváló alkalom a jótékonykodásra (mint egyébként az év bármely napja). Hajas László és csapata ezúttal a Semmelweis Egyetem Gyermekgyógyászati Klinikáján kezelt gyermekek anyukáinak varázsolt új frizurát a kórház tornatermében, amely erre a kis időre jó hangulatú fodrászszalonná változott.

Anyák napja – jótékonykodás 10 éve

Hajas László immár tizedik éve támogatja ilyen módon a kórházat és az édesanyákat. A kórházi hangulat helyett minden alkalommal jó hangulat és sok-sok nevetés várja a rögtönzött szalonba érkező vendégeket. A tapasztalatokról és a jótékonyság fontosságáról Hajas Lászlót is megkérdeztük:

"Ez azért csodálatos dolog, mert olyan anyukáknak tudunk adni valamit magunkból, akik a kórházban nem túl sok pozitív élményt élnek meg. Rengeteg időt töltenek bent a gyermekeikkel, az ő arcukra szeretnénk egy kis mosolyt csalni, ez a legfontosabb küldetésünk.

Tíz éve kezdtük el és a mai napig rengeteg a jelentkező minden évben. A visszajelzések is évről-évre pozitívak mind az anyukák mind a kollégák részéről. Ilyenkor döbbenünk rá valójában, hogy az egészségünk mennyire fontos. Volt olyan anyuka, aki mutatott egy képet tíz évvel ezelőttről, amikor az első gyermekével volt bent és vágtuk a haját. Most újra bent van a legkisebb gyermekével, az előző kislányból pedig azóta nagylány lett. Ezek igazán megható pillanatok."

Jótékonysági hajvágás képekben

Ezúton is buzdítjuk azokat a fodrászokat, akik eddig nem tették, hogy vegyenek részt valamilyen jótékonysági tevékenységben. A rászorulóknak minden segítség és minden mosoly számít!

Képek: Semmelweis Egyetem Facebook

További cikkekért böngéssz az oldalon! :)