Keresés

Attitude akció - változatlan minőség elérhető áron!

Attitude akciók év végére!

A nemrég megjelent dán kímélő márka, az Attitude, amely egyedüli új márkaként jelent meg az idei Budapest Hair Show-n, év vége közeledtével jelentősen lecsökkentette árait, így például a

  • 10 volumenes szőkítőpor,
  • a kiváló minőségű hajápoló családok,
  • az EasyLayage

sokkal kedvezőbb áron szerezhetők be. Az árcsökkenéssel a brand azt szeretné elérni, hogy a minőségi szépségápolás ne csak elérhető, de a vonzó is legyen a vendégek, illetve a szakemberek számára is. Az Attitude már bizonyított egy termékteszten, most itt az alkalom, hogy te is kipróbáld!

Szerezd be az EasyLayage terméket kedvező áron!

A balayage sosem megy ki a divatból. Az EasyLayage azonban jelentősen megkönnyíti és meggyorsítja a tökéletes balayage készítését.

Az EasyLayage egy új, innovatív és egyszerű módszer a balayage létrehozásához. A termék olyannyira egyedi, hogy mind a név mind a termék szabadalmat kapott. Az EasyLayage segítségével rövidebb idő alatt érhető el ugyanaz az eredmény, így több vendég haját készítheted el és növelheted a bevételeidet. A balayage technika még sosem volt ennyire egyszerű.

Attitude akció - Válogass most!

Ne hagyd ki az Attitude áruzhanás lehetőségeit! Nézd meg a kínálatot a webshopban, vagy vedd fel a kapcsolatot a márka forgalmazójával, a Galaxy Cosmetics-szel!

A WEBSHOP ÉS A CSÖKKENTETT ÁRAK ITT!

Forrás és képek: Galaxy Cosmetics

További cikkekért böngéssz az oldalon! :)