Keresés

Attitude - új márkaként a Budapest Hair Show-n (videó!)

A Galaxy Cosmetics által forgalmazott dán kímélő márka, az Attitude is jelen volt az eseményen rengeteg újdonsággal!

Lassan a Hair Show beszámolók végére érünk, előtte azonban hadd írjunk arról is, hogy az Attitude új márkaként hogyan volt jelen a Budapest Hair Show standjai között. Új brandként nem könnyű elhelyezkedni a professzionális piacon, azonban azt láttuk, hogy az Attitude standjánál szünet nélkül álltak az érdeklődők.

Kímélő márka Dániából

Az Attitude márka érkezését már beharangoztuk, sőt néhány fodrász termékteszten is részt vett, a brand első nagy megjelenése azonban a Budapest Hair Show-hoz köthető. Rengeteg termékkel, eszközzel és újdonsággal érkeztek az eseményre, illetve szerencsekerék játékkal is készültek az érdeklődők számára.

A márka bemutatta két szenzációját is: az EasyLayage eszköz használatát babafej segítségével szemlélhették meg és próbálhatták ki a fodrászok, a 10 árnyalatnyi világosításra képes szőkítőpor hatását pedig egy modellen csodálhatták meg.

Ezt tapasztalta a márka

Az érdeklődést a hivatalos forgalmazó, a Galaxy Cosmetics egyik képviselője is értékelte:

„Az Attitude, mint márka is újdonság volt a Hair Show-n, de az EasyLayage-ra még többen voltak kíváncsiak: figyelték a demonstrációt, vásárolni és nyerni akartak, azonnal ki akarták próbálni. A szőkítőpor is tetszett a közönségnek. Tízszintes szőkítőport a legtöbb látogató nem is ismert, a modell haját is csodálták. A modell végig jelen volt, az EasyLayage bemutatók is egész nap tartottak, a babafejen mindenki kipróbálhatta, aki szerette volna.

A Dirty Angel volumennövelő hajport is tartalmazó szárazsampon és az Angel Dust hajdúsító és hajtőemelő por sok érdeklődőnek tetszett. Ezeket is sokan kipróbálták, akár önmagukon, akár a babfejen.

A kímélő samponok és balzsamok iránt is sokan érdeklődtek, ezek esetében sokat nyomott a latba az újrahasznosítható csomagolás és a termékcsaládok sokszínűsége.”

Kíváncsiak voltunk arra is, hogy a dán tulajdonosok mit tapasztaltak az eseménnyel, illetve a magyar fodrászokkal kapcsolatban. Erről a Galaxy Cosmetics képviselője így nyilatkozott:

„Szinte mindenki beszélt angolul, így a kommunikáció gördülékenyen ment. Nagyon jó, hogy eljöttek a tulajdonosok, hiszen így a tapasztalataikat, a termékek helyes használatát és a tudást személyesen tudták bemutatni, átadni. Emellett nagyon hasznos volt, hogy jobban megismerhették a magyar fodrászközönséget és a kérdéseikre is azonnal tudtak válaszolni."

Nézd meg az Attitude standját videónkon

Egy videós interjú keretében Ordasi Zsolt fodrászmestert, stylistot kérdeztük a márkáról:

Tudj meg többet az Attitude márkáról

A forgalmazó: Galaxy Cosmetics

A márka: Attitude by Trontveit

Képek: Attitude

További cikkekért böngéssz az oldalon! :)