Keresés

Attitude - ismerd meg az új kímélő márkát a Budapest Hair Show-n

Megérkezett Magyarországra a dán Attitude, a szőkítés mestere!

Rohamosan közeleg a Budapest Hair Show időpontja, ahol először mutatja meg magát a hazai közönség előtt az új kímélő márka, a dán Attitude, melyet a Galaxy Distribution Kft. forgalmaz Magyarországon. Korábbi cikkünkben már írtunk róla, hogy a brand termékei nagyon sok jó tulajdonsággal rendelkeznek, 10 fodrász pedig ki is próbált néhányat a termékek közül. A termékteszt beszámolót itt olvashatjátok, ha pedig többet szeretnél megtudni az Attitude brandről, olvass tovább, sőt látogass el a standjukhoz, lentebb megírjuk, miért!

EasyLayage by Trontveit

A balayage technika sosem volt ennél egyszerűbb – állítja a bemutató videó. És valóban, az EasyLayage segítségével gyors és szép végeredménnyel készíthető ez a technika, ami sosem baj, hiszen a balayage minden formája még mindig hódít. A könnyű és gyors végeredmény pedig egyik fodrásznak sem árt!

Nézz meg erről egy rövid videót:

Az EasyLayage a balayage technika forradalmasítója. Egy eszköz, amely lehetőséget nyújt a tökéletes és kímélő fésülésre és a festék tökéletes felviteléhez. A végeredmény pedig egy magával ragadó, természetes hatású frizura. Az EasyLayage eszköz ráadásul könnyen eltávolítható, tisztítható, ezáltal többször is használható.

És egy step by step videó is akad:

10 Levels Bleach

A brand másik kiemelkedő terméke, a 10 Levels Bleach szőkítőpor, amely egy különleges, 10 árnyalatnyi világosításra is képes, miközben a PLEXc01 hatóanyag segítségével megóvja a haj szerkezetét és egészségét a világosítás során. Külön kiemelendő a termék szürke színe, amely vizuálisan is hivatott mellőzni a szőkítéssel általában járó sárga színt. 

A 6-9-12%-os előhívók pedig szintén hozzájárulnak a tökéletes végeredményhez, hiszen ezek a világosítás mértékének függvényében választhatók meg.

Pure Attitude termékcsalád

Az Attitude segítségével megérkezett a hajápolás egy új korszaka. Az Attitude szortimentjében minden hajtípusra találhatunk sampont és kondicionálót:

  • No Yellow – hamvasítás,
  • Colorful – festett haj,
  • Mother to be – várandósság alatt,
  • Repairing – helyreállítás,
  • Volumizing – volumennövelés,
  • Hydrating – száraz, töredezett haj hidratálása

Attitude a Budapest Hair Show-n

Ha még többet szeretnél megtudni az Attitude termékeiről, értékeiről és céljairól, akkor látogass el a Budapest Hair Show-ra 2023. szeptember 16-án és keresd az Attitude standját 10-es számmal!

A márka dán tulajdonosa, Thomas Trontveit Jensen mellett jelen lesz egy modell is, akinek a haján 10 árnyalatos szőkítést hajtanak végre, de babafejeken is bemutatásra kerülnek technikák és termékek! A brand különleges ajándékokkal és bemutatókkal készül a látogatóknak, a standoknál történő regisztráció és pecsételés ajándékcsomaggal jár, amelybe az Attitude egy 5 ml-es Miracle olajat tesz, amely valóban csodás hatással van a hajra.

Ezen kívül kerül a csomagba és a standnál is elérhető lesz egy különleges akciókat tartalmazó szórólap, amit mindenképp érdemes lesz kihasználnia annak, aki akár egy kicsit is érdeklődik a szőkítés és a balayage technika iránt! Az Attitude ezen kívül egy szerencsekerékkel is készül, amely megforgatásával garantált szőkítéssel kapcsolatos nyeremény várja a résztvevőket.

Épp ezért, ha valaki valamilyen szuper termékkel szeretne hazatérni, látogasson el az Attitude standjához!

Hamarosan pedig további érdekességekkel jelentkezünk. Figyeljétek a Fodrászinfó Instagram oldalát!

Forrás: Attitude

További cikkekért böngéssz az oldalon! :)