Keresés

Budapest Hair Show 2023 - így láttuk mi!

A Budapest Hair Show 2023-ban is izgalmas programnak ígérkezett.

Idén is ellátogattunk a Budapest Hair Show-ra. Hazánk egyik legnagyobb volumenű fodrászrendezvénye a Várkert Bazárban került megrendezésre 2023. szeptember 16-án. A rendezvényen idén is számos program közül választhattak az érdeklődő szakemberek és vendégek.

Kiemelt szemináriumok

Mint minden évben, idén is a kiemelt szemináriumok jelentették a rendezvény igazi kezdését egy másfél órás Sassoon bemutató után. Ebben a kategóriában három előadás közül választhatott a közönség:

Schwarzkopf Professional: Danilo Bozic Airtouch szemináriuma, L’Oréal Professionnel: Dalotti Gergő és Czinki Herbert hajfestés és hajvágás harmóniája szeminárium, Alan Beak: modern barber szeminárium hazai barberekkel (Földi Geri és Magyar Tomi). Nehéz dolga volt annak, akinek esetleg ezek közül mindegyik szimpatikus programnak számított, hiszen egy időben zajlottak, így meg kellett hozni a nehéz döntést.

Danilo Bozic Airtouch szemináriuma

Aki járt már Danilo Bozic korábbi előadásán, az tudhatja, hogy a szakembert a szakma iránti szenvedélye vezérli, tudását pedig imádja átadni a közönségnek. Részletesebben is írtunk a szemináriumról, ami hamarosan meg is jelenik, most csak annyit, hogy aki még nem látta, hallotta őt élőben, annak mindenképpen ajánljuk!

Dalotti Gergő és Czinki Herbert előadása

Czinki Herbert és Dalotti Gergő már többször tartott közös előadást, amely mindig nagy sikernek örvend. Nem volt ez másként most sem, mint ahogy korábbi cikkünkben bővebben is megírtuk. A hajvágás és hajfestés harmóniája című szeminárium mellett Rigó István színpadra hívta a L’Oréal Professionnel digitális kollekciójának ezúttal hús-vér modelljeit. Az extravagáns frizurák nagy sikert arattak a közönség körében.

Márkák a Budapest Hair Show 2023 területén

Standokból idén sem volt hiány, a legtöbb hazánkban ismert márka képviseltette magát: Schwarzkopf Professional, L'Oréal Professionnel, Wella Professionals, Alfaparf Milano Professional, Wahl, Matrix stb. Ezek mellett azonban helyet kapott a hazánkba nemrég érkezett dán kímélő márka, az Attitude standja, ahol az érdeklődők megismerkedhettek többek között az EasyLayage termékkel is.

A résztvevők pecséteket is gyűjthettek a standoknál, amelyek közül, ha mindet megszerezték, ajándékcsomagot kaptak a program végén. Néhány standnál természetesen garantált nyereménnyel is készültek, az Attitude például egy szerencsekerék segítségével, de sok helyen akadtak kvízjátékok is kioszkok vagy tabletek segítségével.

Nagyszínpadi Look and Learn programok

A Budapest Hair Show elengedhetetlen eleme néhány gyorstalpaló nagyszínpadi Look and Learn. A BWNET hivatalos megnyitója után fél-fél órában voltak jelen a színpadon a Schwarzkopf Professional, a WAHL és a Sassoon Academy.

A Schwarzkopf Professional a 2023:2 Essential Looks trendkollekciójának szentelte a bemutatót, ezekből is catwalk lookokat láthattak a közönség. A WAHL képviseletében Alan Beak lépett fel a Sassoon Academy részéről pedig Mark Hayes érkezett, aki egy bemutatkozó videó közben egy ízig-vérig Sassoon frizurát vágott.

Showtime

Egy újabb szünet és standlátogatási lehetőség után kezdetét vette az, amiért talán igazán érdemes kilátogatni a Hairshowra, a nagyszínpadi show. Nem is akármivel, egy Gold Stars show-val: Hajas László, Kökény Ferenc, Szabó Imre, Papasz Vasziliosz és idősebb Csipak Péter produkciójával.

Ezt követően képviselte magát a Schwarzkopf Professional egy Barbie kollekcióval, a Sassoon Academy és a Wahl, de láthattuk a színpadon a Wellát, pontosabban a Wella képviseletében James Earnshow-t, Rudy Mostarda-t az Alfaparf Milano Professional-től és az év felfedezettjét Fróna Sándort, valamint a Nothing But Hair csapatát is egy kissé horrorisztikus bemutatóval.

A Budapest Hair Show 2023-at egy nagy finálé, köszönetnyilvánítás és afterparty zárta, de máris lehullott a lepel a jövő évi húzónévről, ami nem más, mint a legendás Toni&Guy csapat! Már most kíváncsian várjuk.