Keresés

BCEFW 2019: a frizurák fókuszában az Authentic Beauty Concept

Betekintést nyújtunk a BCEFW 2019 Authentic Beauty Concept esemény kulisszái mögé.

Idén november 8-10. között rendezték meg Európa egyik legnívósabb divateseményét, a Budapest Central European Fashion Week-et. Az előremutató trendirányzatok mellett a 2020-as tavasz-nyári frizuradivat inspirációjába is betekintést nyerhettek az ellátogató vendégek. Tekintsünk be a kulisszák mögé!

A divat show frizuráit az Authentic Beauty Concept fodrászai készítették

Az Authentic Beauty Concept az egyik legújabb professzionális fodrászmárka, amely Magyarországon április közepén debütált. 2019-ben azonnal sokak kedvencévé vált a letisztult kiszerelésben árusított exkluzív márka, olyannyira, hogy az idei Glamour Glammies eseményén “A legjobb professzionális hajformázó díjat” is bezsebelte. Filozófiája a környezettudatosságot és a haj természetességét hangsúlyozza, ami nem csupán a fodrászoknak, de a modern gondolkodású emberek számára is imponáló.

A BCEFW SS20 divatbemutatói november 8-án a Tesla Event Klubban kezdődtek, majd 9-10-én a Bálnában folytatódtak, ahol újra bemutatkoztak a legtehetségesebb magyar és nemzetközi divattervezők, illetve divatmárkák. A rendezvény alatt a divat és a technológia kapcsolata is fókuszba került, de ami minket még jobban érdekelt, az a frizurákról szólt. A divateseményen felvonuló modellek haját az Authentic Beauty Concept fodrászai készítették Herczeg Csaba – Gepárd – vezetése mellett. A nívós rendezvényre még Kenyeres Attila is hazalátogatott, erősítve a magyar csapat minőségi munkáját.

BCEFW SS20 fodrász backstage

Az idei divatgála izgalmasan telt, amelyet az esemény statisztikái igazolnak.

BCEFW SS20

  • A rendezvényre közel 6.000 fő látogatott el a három nap alatt, ami a tavalyi adatokhoz képest +1000 érdeklődőt jelent.
  • Több mint 150 hazai újságíró, fotós, videós közvetített az új trendekről.
  • Közel 40 hazai és nemzetközi tervező mutatta be SS20 kollekcióját.
  • Több mint 300 fő dolgozott a rendezvényen, amelyből 40 szakember fodrász volt.

Forrás: Authentic Beauty Concept és BCEFW.com

Képek: Fekete Csaba

További cikkekért böngéssz az oldalon! :)