Keresés

Professzionális fodrász termékek: bemutatkozik a JOICO

Cikksorozatunk következő tárgya nem más, mint a JOICO.

A hazai fodrászvilágban nagyon sok professzionális fodrász márka található. Ez egyrészt nagyon jó, mert mindenki megtalálja a hozzáillőt, másrészt viszont nagyon könnyű elveszni a hatalmas kínálatban. Azért, hogy lássuk a teljes képet, elindítottuk a márkák napja cikksorozatunkat, amely segít eligazodni a Magyarországon is forgalmazott brandek filozófiájában és a professzionális fodrász termékek szortimentjében. Figyelem, bemutatkozik a JOICO!

Márkatörténet: a JOICO sajátossága

A JOICO márkát Steve Stefano fodrászmester alapította 1975-ben, mert eltökélten hitt abban, hogy a sérült hajat meg lehet gyógyítani. Kutatók segítségével addig vizsgálta a haj biokémiai tulajdonságait, amíg meg nem állapította, hogy az egészséges hajszerkezet záloga a 19 db aminosav, avagy keratinprotein. A JOICO ezt az összetevőt elsőként a K-Pak pakolásba használta, majd később a kondicionálókba, samponokba is beletette, mára pedig a brand összes legyártott termékében megtalálható – szőkítőporok, hajfestékek, hajlakkok stb.

A termék- és hatóanyag-fejlesztések itt nem álltak meg, aminek köszönhetően a JOICO napjainkban több mint 60 országban van jelen, mint az “egészséges haj cége”. A márkaképviselet legmodernebb technológiája a 2019-ben bemutatott Smart Release, amelynek sajátossága a hatóanyagok szállítási rendszerében rejlik. A JOICO ezen túl azért is különleges, mert az első olyan fodrászati vállalatként tartják számon, amely kétféle festőrendszert is gyárt: 1) a tiszta pigmentes Vero K-Pak Color-t és 2) az előkevert pigmentes LumiShine-t. A márkafilozófia követi a 21. századi környezettudatosságot, ugyanis a termékek gyártásához 100%-ban megújuló energiát használ, és a termékeinek csomagolását is újrahasznosított műanyagból készíti.

JOICO sikertermék: K-Pak termékvonal

A JOICO márka ikonikus termékvonala kétség kívül a K-Pak, amelyet a cég kifejezetten a sérült és a roncsolt haj helyrehozására fejlesztett ki. Ez a termék bár klasszikusnak számít a JOICO palettán, mégis a mai napig releváns és utolérhetetlen teljesítményt nyújt. Számos “hero terméket” magába foglal, ilyen például a nagy népszerűségnek örvendő K-Pak Deep Penetraiting Reconstructor, ami közel 20 éve nyeri meg a Stylist Choice Award versenyt, mint a legjobb hajújraépítő-pakolás. Ide sorolható még az Intense Hydrator és a Lustor Lock pakolás vagy a K-Pak Hair Repair System is. A termékszortiment titka a korábban emlegetett keratinprotein, amely a legmagasabb koncentrációban található meg ezekben a fodrász termékekben. A K-Pak olyan a haj számára, mint a beteg embernek az antibiotikum – az egyedülálló hatóanyagok teljes mértékben képesek a sérült hajszerkezetet rendbe hozni.

A kedvenc JOICO-s csapatépítő emléke

“A JOICO céges történetében a kedvenc eseményünk egyben a legfontosabb is, a 10 éves jubileumi születésnap. A hazai piacon ezalatt a szép kerek szám alatt számos barátot, hűséges partnert, felhasználót és vendéget szereztünk, így a rendezvény alatt a meglévő kapcsolatainkat ünnepeltük. Helyszínül az exkluzív panorámát nyújtó Európa Hajót választottuk, hogy a színes programok mellett egy igazán elegáns és lenyűgőző látvánnyal is szolgálhassunk. Egy három órás hajóút keretében számos meghatározó pillanatnak lehettünk szemtanúi, amelyben maradt hely a megható nosztalgiának és az innovatív újdonságoknak is. A születésnapi rendezvényen a JOICO hazai szakemberei mellett külföldi fellépők is színesítették a programot, mint például Wesley Hannes, a JOICO European Design Team oszlopos tagja. Büszkék vagyunk rá, hogy az este rendkívül gördülékenyen és oldott hangulatban telt – a családias atmoszféra a várakozásainkat is felülmúlta -, ezért mindig szívesen gondolunk a 10 éves évfordulónkra!”

JOICO 10 ÉVES JUBILEUMI FODRÁSZINFÓ BESZÁMOLÓÉRT KATTINTS IDE! 🙂

JOICO elérhetősége

Cím: 1067 Budapest, Hunyadi tér 7.

Telefonszám: +36-30-490-5565

E-mail: marketing@verotrade.hu

Forrás és képek: JOICO