Keresés

Boldog születésnapot JOICO Hungary!

Boldog születésnapot JOICO Hungary! Az ünneplő bulin mi is részt vettünk!

Eddig is ismertük, de tegnap igazán közelről megismertük a JOICO Hungary csapatát és amit láttunk, az nagyon tetszett. A cég a 10. jubileumát ünnepelte az Európa Hajón, mely exkluzív partyra mi is hivatalosak voltunk.

A JOICO brand

A JOICO Hungary immáron 10 éve van a hazai fodrászati piacon. A Gajdos László és Szikriszt József által megismert, majd Magyarországon bevezetett brand igazán szerethető, emberközeli és vendég-orientált. A cég dinamikusan építkezik, a termékfejlesztésekben pedig mindig kivár, hogy partnereinek egy-egy új technológia kifejlesztésekor végül a legjobb összetételű és minőségű terméket adja. A hazai leányvállalatra igazán büszke lehet az anyacég is, hiszen a JOICO hazai megjelentetése minden bemutatón éppen azt a színvonalat képviseli, mint a nemzetközi JOICO.

Fodrászbemutató és dunai panoráma

Az itthon jubiláló márka egy igazán fancy helyet választott a 10. születésnap megünneplésére: az Európa Hajót. Az itiner szerint a vendégeknek félórájuk volt az érkezésre, majd a horgonyt felhúztuk és a hajó indulásával a show is elkezdődött. Az estet Szikriszt József fodrászmester és Gajdos László, a JOICO Hungary ügyvezető igazgatójának személyes beszéde nyitotta meg.

A JOICO kiemelt figyelmet fordít partnereire, így a születésnapi programon is voltak kiválasztott fodrászok, akik az eseményre egy-egy modellel készültek. Kifejezetten szimpatikus volt, ahogyan a felkonferált fodrászokhoz Szikriszt Joci egy rövid történetet is fűzött, többek közt így ismerhettük meg a Szikriszt Hair testvérszalonját, a Balassa Szalont is. Az est folytatásában a colorist mester Joci több modell haján mutatta be a termékcsalád újdonságait. A JOICO büszkesége a tökéletes szőkeség elérése, így ennek megfelelően a színpadon is inkább ez a hajszín dominált. (S ahogy körbenéztünk… a JOICO fodrászok körében is! 🙂 )

Nemzetközi meghívott fodrász: Wesley Hannes

A JOICO születésnap külföldi meghívottjaként Wesley Hannes a JOICO Belgium design team tagja, a Hairandmachine vezetője érkezett, aki egy hajvágást és néhány finish technikát mutatott a nagyközönségnek az undone hatás jegyében.

Váradi Katalin fodrászmester kontybemutatója

Az est legmeghatóbb bemutatója egyértelműen Váradi Katalin fodrászmesteré volt, aki négy kontyot hozott. Az egész színpadra lépéséből áradt a szeretet és ahogyan Kati és Joci a színpad szélén ülve beszélgettek, munkáról, múltról, versenyzésről, modellekről és barátságról, az valami igazán megindító volt. A frizurákat és a show-t vissza tudod nézni a Fodrászinfó Pro csoportban készített élő videónkon is.

Boldog születésnapot JOICO Hungary!

Örömmel tölt el, hogy a részesei lehettünk ennek a fantasztikus ünneplésnek, jó volt közelebbről is megismerni a JOICO Hungary nagy családját. További sikeres éveket kívánunk és azt, hogy a hajó továbbra is új vizekre evezzen!

Képek: Fodrászinfó

További cikkekért böngéssz az oldalon! :)