Keresés

CIRCLE szalonkollekció a Carpe Diem jegyében

Gyönyörködj a CIRCLE szalonkollekcióban! Képes összeállítás következik!

Önfeledt kreativitás, formabontó fazonok, fantáziadús megközelítések: amikor először néztük végig a CIRCLE szalonkollekció fotóit, rögtön ezek a hívószavak jutottak az eszünkbe.

Buzássy Steven szeptemberben nyitotta meg első fodrászüzletét, amit a saját brandjével azonosan nevezett el. Mivel szakmájára egyszerre hobbiként és művészetként tekint, igyekszik kollégáit is kimozdítani a mindennapos szalonmunka világából. Így jöhetett létre egy újabb inspiráló magyar trendanyag, aminek se címe, se konkrét oka nincsen, csupán egy üzenete: élj a mának!

Így készült a CIRCLE szalonkollekció

“2021 szeptemberében egy újabb mérföldkőhöz érkeztem. Pontosabban én és a CIRCLE brand is, amit 2016 óta építek itthon és külföldön. A CIRCLE immáron nemcsak egy oktatási platform, hanem egy szalon is Budapesten, aminek a csapatom (na és persze a Davines) jelenti a szívét-lelkét.

Mondhatni, hogy az új kollekciónk egy szerelemprojekt volt. Én minden kollégámtól csak annyit kértem, hogy mutassa meg azt, amit jelen pillanatban odabent érez, és készítsen egy olyan hajat, amit a szalonban, egy átlagos hétköznapon is szokott. Majd mindebbe tegyen egy kis csavart és mutassa meg, hogyan tud egy formát többféleképpen bemutatni, értelmezni vagy stylingolni.

Így a formákban és a színekben mindenkinek teljesen szabad kezet adtam. A célom az volt, hogy a CIRCLE, mint brand és szalon bebizonyítsa, hogy milyen cool fodrászokkal és vendégekkel rendelkezik – ugyanis a kollekció modelljei a saját vendégkörünkből lettek kiválogatva. A fotós szerepét magamra vállaltam – amit kifejezetten élveztem –, több perspektívám is volt arra, hogy hogyan játsszak a fényekkel és a különböző kompozíciókkal. Szeretném megköszönni a csodás hajakat és a belefektetett munkát a kollégáimnak : Budaházi Evelinnek (Ewe Core), Borbás Norbinak és Pulya Misinek, a gyönyörű sminkeket barátnőmnek és egyben modellemnek Farkas Margarétának, de a vendégeinknek is külön hálával tartozom az egész napos munkájukért, név szerint Biának, Kingának és Vivinek. Büszke vagyok a csapatra” – Buzássy Steven

Variációk egy formára

LOOK #1 – Ewe Core munkája

modell: Bia

LOOK #2 – Borbás Norbert munkája

modell: Kinga

hajszín: Ewe Core

LOOK #3 – Pulya Misi munkája

modell: Vivi

LOOK #4 – Buzássy Steven munkája

modell: Marga

Forrás és képek: Buzássy Steven