Keresés

Kemon kollekció mint a nőiesség szimbóluma? Igen!

Nézd meg és gyönyörködj a Kemon kollekció szépségében!

Sokat vártunk rá, de végre megérkezett a Kemon kollekció, mely a 70-es évek esztétikáját és luxusát kívánja megtestesíteni – nagy sikerrel. A kollekciót Mauro Galzignato és a Kemon Crew készítette, odafigyelve a nőiességre és az egyediség kihangsúlyozásának lehetőségére; éppen ezért ez a kollekció mellőz minden extrém formát és színt. A Kemon azt a célt tűzte ki maga elé, hogy a mulandó vágy helyett egy értékálló, minden időben minőséget nyújtó kollekciót állítson össze.

Ahogy Mauro Galzignato fogalmazott:

„A színek és anyagok semlegesek, amelyek egy „neo – indusztriális” kontextust idéznek elő. Ideálisak arra, hogy megjelenítsük ezt a típusú eleganciát, és még inkább aláhúzzuk a személyiség fontosságát. Visszatérünk és kedvet teremtünk egyik legfontosabb érzékünk használatára, amelyet az utóbbi időkben nélkülöznünk kellett, bár alapvető fontosságú a hajjal való kapcsolódáshoz. Ez pedig az érintés.”

Ennek értelmében a Kemon kollekció minden look-ját úgy készítették el, hogy könnyedén egyénre szabható legyen.

A kollekció a nőiességet célozza meg.

A Kemon kollekció minden fazonban lehetőséget lát

LOOK #1 – LEXI

A Lexi egy rövid vonalvezetésű frizura, legfőbb jegyei: nőiesség és praktikusság. Életet ad a finoman vágott, oldalra fésült frufrunak, miközben lágyan érinti a nyak és arc vonalát. A Kemon javasolja ennek a hajstílusnak a világosabb, inkább hideg szőke árnyalatokat, hogy karakteresebb legyen a végeredmény.

LOOK #2 – HANNA

Ebben a stílusjegyben a kontúrokon van a hangsúly. Viszlát, statikus geometriai jelleg, helló könnyedség! A rendezetlen hirtelen nem tűnik kuszának, helyette az őszt juttatja eszünkbe, ahogy szabadon mozoghat a szélben. Részlet gazdag frizura, a meleg- és hűvös árnyalatok játékában úszik, akár a sárguló falevelek. Intenzív, mégis visszafogott külsőt ad viselőjének.

LOOK #3 – FLORA

Ennél a frizuránál a frufru dominál, de hogy miként, azt a viselője dönti el. Középen elválasztva a mesés 70-es évek stílusát, oldalra fésülve az eleganciát tükrözi. A hosszú és ápolt haj szerelmeseinek szinte kötelező darab. A Kemon kollekció a barna színnel javasolja ennek viselését – például mogyoró, réz vagy csokoládé árnyalatokban. Élettel teli őszi színkavalkád, ragyogó, különleges megjelenés a végeredmény.