Keresés

Dyson ünnepi kiadás – Vinca blue/Rosé szín

Hajformázó és hajápoló termékek a Dyson ünnepi kiadásában.

Megérkezett a Dyson ünnepi kiadás! A vállalat hajformázó és hajápoló termékei ma már itthon is egyre népszerűbbek. Ezek egyszerre képviselik a professzionalitást és a haj egészségének védelmét. Most pedig itt a karácsonyi special edition!

Hővédelem mesterfokon, ünnepi kiadásban

Az eddig is nagy népszerűségnek örvendő AirWrap, Supersonic, valamint Corrale termékek most Vinca blue/Rosé színekben is elérhetők az ünnepre hangolódás jegyében. Na, de miért is érdemes Dyson termékeket használni?

Elsőre nagyobb kiadásnak tűnhet egy-egy termék megvásárlása, azonban hosszú távon mindenképpen kifizetődő, hiszen a termékek:

  • hosszútávon használhatók, igazán értékállók,
  • egy-egy eszközt az egész család közösen tud használni,
  • a Dyson termékeinek használatával sok időt megspórolhatunk, márpedig talán mindenkinek ebből van a legkevesebb, így a legértékesebb,
  • ez a széria pedig limitált kiadású, így ha beleszerettél, most tudod megvenni,

Mi személy szerint nagyon kedveljük az innovatív megoldásokat. S ha azok éppen a fodrászatból érkeznek, az egyenesen üdvözítő. Ezért a tudatosan tervezett hőkezelés szintén szerepel a listánkban, mint fontos és kihagyhatatlan szempont – ám ez természetesen az eszközök színétől független.

Ünnepi színek a Dysontól

Ha ezeket a szempontokat figyelembe vesszük, akkor rögtön kiderül, hogy nem is kell olyan nagy árat fizetnünk a termékekért. Gyors használata révén az igazán fontos dolgokra több idő juthat, könnyű megtanulni az eszközök használatát, így a család minden tagja alkalmazhatja a legkisebbektől a legidősebbekig. Aki pedig igazán elkötelezett Dyson-rajongó, az a limitált kiadást sem hagyhatja ki, akár magának veszi meg, akár a karácsonyfa alá kerül be.

Profi fodrászeszköz karácsonyra: vendégeknek is!

Igen, ugyanis egy professzionális fodrászcsomag kitűnő karácsonyi ajándék lehet bárki számára, a Dyson hőszabályzóval rendelkező termékei pedig igazán méltók, hogy bekerüljenek a fa alá. Ezzel nem csak egy jó hajápolási élményt, de egészséges frizurát is nyújtva használójának. De lássuk csak melyik termékekről is beszélünk:

Dyson ünnepi kiadás
  • Dyson Airwrap multi-styler – hullámok készítéséhez, formázáshoz és a babhajak eltüntetéséhez még a Dyson vezető tervezőmérnöke szerint is kiváló választás.
  • Dyson Supersonic hajszárító – gyors szárítás a haj károsítása nélkül. Öt kiegészítő elérhető hozzá, hogy minden hajtípushoz alkalmazható legyen.
  • Dyson Coralle straightener/styler – kitűnő formázás, fele annyi kár. Hullámok és göndör haj készítéséhez.

A Dyson karácsonyi meglepetéseként pedig ezek a tökéletesre kifejlesztett eszközök most Vinca Blue/Rosé árnyalatú tokkal és kiegészítőkkel. Íme a Dyson karácsonyi szettek:

A DYSON ÜNNEPI KIADÁS RÉSZLETEIÉRT ÉS STYLING ÚTMUTATÓKÉRT LÁTOGASS EL A DYSON WEBOLDALÁRA!

Forrás és képek: Dyson

Ha tetszett a cikk, és szerinted másnak is érdekes lehet, köszönjük a Like-ot és megosztást! 🙂