Keresés

Esküvői frizura trend 2024: ez az 5 legszebb megjelenés!

Ezek az esküvői frizurák lesznek a legkelendőbbek idén.

Az egyik legszebb nap mindenki életében, mikor élete szerelmével összeköti az életét. Amíg a virágcsokor, az asztali teríték, az étel és az esküvői ruha miatt aggódnak a legtöbben, a menyasszony egyik nagy kérdése az esküvői frizura. Most megmutatjuk, mik 2024 nagy trendjei, hogy inspirációt nyerj!

Az első esküvői frizura: alsó konty

A kontyok mindig is kedvelt alkalmi frizurának számítottak. Ez a konty pedig kifejezetten ideális a középhosszú és hosszú hajúak számára, több arcformához és ruhához is illik, és minden körülmények közt elegáns megjelenést biztosít. Különösen kedvelik azok a menyasszonyok, akik kecses és tartós frizurát keresnek, és ami zökkenőmentesen párosul mind a hagyományos, mind a modern esküvői ruhákkal.

Hódít idén a magasra kötött konty, mint esküvői frizura

Ha a menyasszony szeretné a haját tiarával, fátyollal vagy más kiegészítővel díszíteni, a legjobb esküvői frizura a magasra felkötött kontyok egyike. Bár egyszerű elkészíteni, van néhány tippünk, hogy szebb és tartósabb legyen az eredmény.

  • Tiszta, száraz hajra tegyél fel volumennövelő habot, hogy textúrát és tartást adj a tincseknek.
  • Magas lófarokkal kezdj a fejbúbnál, hajgumival rögzítsd. Ezután érdemes kicsit megtépkedni a lófarkat, hogy haj többnek tűnjön.
  • Kezdd el csavarni a lófarkat, és a tövét tekerd körbe, hogy kontyot alkoss. Hajcsatokkal rögzítsd a frizurát.
  • Ezek után jöhetnek az apró finomítások a menyasszony ízlésére szabva. Finoman szabaddá tehetsz pár tincset, hogy keretezze az arcot, azokat hajlakkal vagy formázó zselével alakíthatod tovább.
  • Az extra tartósság érdekében érdemes hajlakkal még egyszer fixálni a már feldíszített frizurát.

A hátravetett haj az egyik legismertebb esküvői frizura 

Ez a stílus különösen hízelgő a középhosszú és hosszú hajúak számára, mivel légies és nyitott érzést nyújt. Az arcot keretező hatása miatt különböző arcformákhoz illik, lágyságával kiemeli az arcvonásokat. Az esküvői hajtrendek közé tartozik ez a stílus, mert klasszikus és romantikus menyasszonyi megjelenést eredményez. Egy örök kedvenc mindenki számára!

Vintage stílusú lófarok, ha leengedett hajra vágysz!

Ha az esküvői frizura leengedett, akkor a vintage lófarok egy kedvező megoldást nyújthat, hogy elegáns és kecses legyen az eredmény. Talán ez az oka, hogy a lágyabb, finomabb lófarok visszatér idén a trendek közé. Egy kihagyhatatlan kiegészítője a frizurakollekciódnak, ha szeretnéd megmutatni, hogy milyen nőies és finom is lehet egy leengedett esküvői frizura. A stílus kecsesen alkalmazkodik a különböző hajhosszúságokhoz, így kiváló választás a középhosszú és hosszú hajúak számára. Egyszerűsége és alkalmazkodóképessége alkalmassá teszi a különböző arcformákhoz, fiatalos és lendületes hatást kölcsönözve a menyasszonynak.

Laza hullámokban is kimondható az igen idén!

A fürtök több okból is uralkodó trenddé váltak az esküvői frizurák terén. Először is, sokoldalú vásznat kínálnak, és könnyedén alkalmazkodnak a különböző esküvői témákhoz, a bohémtől és a rusztikustól a klasszikusig és a csillogóig. A fürtök laza és organikus érzése összhangban van a természetes szépség iránti kortárs vágyakozással, és távol tartja magát a túlságosan strukturált megjelenéstől. Ráadásul a fürtök gyönyörűen kiegészítik a különböző menyasszonyi ruhakölteményeket, fokozva a menyasszony általános báját. Tehát ha szabadon hagyott hajra vágysz, a fürtök vagy laza hullámok a te esküvői frizurád!

Neked melyik az álomfrizurád?

Fotók: Pinterest

Forrás: weddingforward.com