Keresés

Megérkezett Farkas Andrea és a REDKEN Lázadó Elegancia kollekciója

A Lázadó Elegancia innovációját láthatjátok szuper lookokkal és új termékekkel megspékelve.

Szalonbarát, de mégis innovatív; tele van élettel, mégis kifinomult – mi lehet ez? Nem más, mint Farkas Andrea legfrissebb, Lázadó Elegancia névre keresztelt kollekciója, amiben nem csak a lookok, de a REDKEN szuper új terméke is hatalmas szerepet játszik. Kedves fodrászkollégák, ezt mindenképp látnotok kell!

A kollekció mögött álló inspiráció

FARKAS ANDREA A LÁZADÓ ELEGANCIA KOLLEKCIÓRÓL:

“Már nyáron tudtuk, hogy a REDKEN életébe érkezni fog valami új, ami ugyan már létezik, de kap egy olyan pluszt, amitől minden fodrász megőrül. Mivel imádok minden újat és a változás/változtatás emberének tartom magam, így három csodaszép lány vendégemnek már augusztusban feltettem azt a kérdést, hogyha az innováció megérkezik, vállalnák-e nekem a modellkedést. Szerencsére azonnal igent mondtak.

Egyszer csak meg is érkezett a legcsodásabb termék, amivel az elmúlt időszakban találkoztam. Első dolgom volt szólni a csajoknak, és már fixáltuk is az időpontokat. Ekkoriban történt, hogy Vörös Tamás lett a REDKEN üzletfejlesztési képviselője, akinek egy meetingen megemlítettem, hogy mire készülök az új termékkel. Nagyon tetszett neki az ötletem, így a Farkas Hair Salon 2022 tavaszi-nyári kollekciója egyesült a márkával.

A koncepcióm ezúttal eltért a megszokottól, most a trendeket, a színeket és a csinos hétköznapiságot, illetve a tavasz érzését helyeztem a középpontba. Na jó, fogalmazhatunk úgy is, hogy a REDKEN-eleganciát. Kiket akartam tehát megszólítani az új kollekciómmal? Bumm, épp az olyan lányokat, mint amilyenek a modelljeim is: fiatal, lendületes, lázadó, de mégis elegáns csajokat, akik pont azt képviselik, mint a REDKEN. Pimaszok, tüzesek és szeretik a folyamatos megújulást. Végül három szőke technikát és sok-sok árnyalatot alkalmaztam a frizurák elkészítésekor, és természetesen a Shades EQ Bonder Inside-ot használtam. Imádtam (ahogyan most már a szalonban mindenki), mert egy olyan termékről van szó, ami egy lépésben ápolja és színezi a hajat az intenzívebb fényhatás és a telítettebb színek érdekében. De visszatérve, nincs ennyi lány egy fiú nélkül, így a REDKEN Brews is bekerült a repertoárba. Fogadjátok szeretettel!”

Íme a Farkas Hair és a REDKEN kollekciója!

LOOK #1

LOOK #2

LOOK #3

LOOK #4

KREDITEK:

  • Haj: Farkas Andrea és Fekete Brigitta
  • Brews haj: Páldi Tamás
  • Smink: Olajos Szilvia
  • Fotó: Karsay Katalin
  • Termék: Redken
  • Elkészített technikák: balayage-hightlights, babylights, american balayage

Szöveg: Farkas Andrea

Képek: Karsay Katalin