Keresés

Fedezd fel a Majirel Glow trend erejét! @ L'Oréal Professionnel

A L'Oréal Professionnel Majirel Glow trend ereje tagadhatatlan.

A Majirel Glow termékpaletta története egészen a 70-es évekig nyúlik vissza, így nem csoda, hogy a L’Oréal Professionnel kiemelkedően sikeres fejlesztésének minősül. Az elmúlt évtizedek során, a hajfestékeket oly módon korszerűsítették, aminek hála egy női vendéged sem akad majd, akinek ne találnátok egy kifinomult és elegáns árnyalatot. Mit kell tudnod a szortimentről, miben rejlik a trend ereje? Már mutatjuk is!

Kifinomult, természetes árnyalatokkal a női igények kielégítéséért

Egy termékpaletta akkor válik igazán sikeressé és népszerűvé, hogyha a professzionális minőségen túl, a szakembernek és a vendégnek is ugyanakkora biztonságot jelent. A Majirel Glow éppen ennek köszönheti töretlen színvonalát, hiszen évtizedekre visszamenőleg is, tökéletes minőségben szolgálta ki a közönségét. A L’Oréal Professionnel 2020-ban újradefiniálta a francia hatású és egyben természetes megjelenésű hajszín fogalmát, miközben megalkotott egy új, exkluzív hajfestéket is, amely páratlanul hűvös tónusokat és tündöklő optikai hatást biztosít a festett hajnak.

AZ ÚJ GLOW-TECHNOLÓGIA:

  • több tükröződést és kevesebb alapot tartalmaz,
  • megőrzi a haj természetes átlátszóságát,
  • áttetsző színű fátylat hagy maga után,
  • lehetővé teszi a természetesebb és ragyogóbb szín kialakítását.

A Majirel Glow nem más tehát, mint az ultratermészetes, finom, áttetsző eredmények új trendje!

Majirel Glow Lookbook

Ismerd meg a L’Oréal Professionnel első tökéletes ragyogást biztosító, személyre szabott Majirel Glow hajfestékét, hogy a mindennapi munkád során is képes legyél a hosszan tartó, természetes megjelenésű színeredmények megalkotására, és egy extrém fényhatás biztosítására! A megújult termékcsalád a világos és sötét árnyalatok teljes palettáját kínálja mindenki számára:

  • a világos GLOW-árnyalatok kifejezetten a világos alapokhoz lettek kialakítva, 6 vagy annál magasabb alapokra alkalmazhatók;
  • a sötét GLOW-árnyalatokat kifejezetten a sötét alapokhoz tervezték, amelyeket 5 vagy annál alacsonyabb alapokra kell alkalmazni!

A MEGFELELŐ ÁRNYALAT KIVÁLASZTÁSA FÜGG

  • a haj átmérőjétől,
  • az elért szőkítési alaptól,
  • az oxydant megválasztásától,
  • az ősz haj mennyiségétől.

Ismerd meg velünk az új árnyalatokat!

#1 VILÁGOSBÉZS HAMVAS GLOW LOOK:

Bűvöld el környezeted ezzel a hűvös mokka glow-val, amely hosszan tartó, természetes megjelenésű hajszínt és csodálatos bézs hatású fényt ad a vendéged hajának!

#2 VILÁGOS IRIZÁLÓ GLOW LOOK:

Próbáld ki a selymes ragyogást biztosító irizáló és tükröződő árnyalatokat, a világos alaphajszín kiemeléséért, és a hűvös glow hatás eléréséért!

#3 VILÁGOSBÉZS GLOW LOOK:

Tökéletes bézs Glow Look, amely ideális lesz minden olyan vendéged számára, akinek van már néhány természetes melír a hajában: gyönyörű jeges árnyalatokat biztosít!

#4 VILÁGOSBÉZS ARANY GLOW LOOK:

A legidőtálóbb Frenck Look természetes hajszínének enyhe megváltoztatásáért és a hűvösebb bézs kontraszt eléréséért. Mindez fénytől ragyogó kivitelben!

#5 SÖTÉT HAMVAS GLOW LOOK:

Fedezd fel a tökéletesen természetes benyomást keltő glow hatást! Ragyogó és kifinomult színeredmény a leghűvösebb trendi look eléréséért.

#6 SÖTÉTBÉZS GLOW LOOK:

Vendéged természetes sötét hajszíne kiemeléséért válaszd ezt a sötétbézs Glow Lookot, és tedd látványosabbá a frizuráját a természetes ragyogást biztosító árnyalatokkal!

#7 TERMÉSZETES SÖTÉT HAMVAS GLOW LOOK:

Próbáld ki ezt a lágy, természetesen hamvas Glow Lookot, amely a töveknél megjelenő kifinomult színhatással válik még vonzóbbá! Biztosíts extrém fényt a vendéged hajának, ami már egyébként is nagyon French!

#8 SÖTÉT HAMVAS GLOW LOOK:

Varázsold csillogóvá vendéged sötét haját a decensen hamvas, tükröződő fényekkel! Tökéletesen elnyomja a nem kívánt árnyalatokat ahhoz, hogy a leglágyabb hamvas glow hatást képes legyél elérni.

#9 SÖTÉT FÉMESEN HAMVAS GLOW LOOK:

Ez a jeges Glow Look bármilyen sötét hajhoz ideális. Ha szeretnél a vendégednek egy tündöklően hűvös hatást biztosítani, ezt az árnyalatot válaszd!

#10 VILÁGOSBÉZS GLOW LOOK:

Próbáld ki ezt a visszafogott bézs ragyogást adó glow-t, amely trendi, áttetsző, hűvös hatást biztosít a világos hajnak!

#11 VILÁGOS HAMVAS RÓZSASZÍN GLOW LOOK:

Próbáld ki az ultra áttetsző, pasztellrózsaszín hatású Glow Lookot, amely egy irizáló, hamvas bézs árnyalat segítségével varázsolja tündöklő fényűvé a vendéged haját! Kifinomult színeredmény a French hatású hamvas rózsaszín tónusokért.

#12 SÖTÉT IRIZÁLÓ GLOW LOOK:

Emeld ki a haj természetes szépségét a hűvös, irizáló és tükröződő árnyalatok segítségével! Néhány tincs világosításával ellenállhatatlanul multidimenzionális glow hatást varázsolhatsz a vendégednek!

Szöveg: L’Oréal Professionnel & Fodrászinfó

Képek: L’Oréal Professionnel