Keresés

French Glow trendanyag magyar tolmácsolásban @ L'Oréal Professionnel

French Glow kollekció következik a L’Oréal Professionnel Hungary-től.

A L’Oréal Professionnel hátterében mindig ott ragyog a francia sikk, avagy a La French filozófia: kifinomultság, elegancia, letisztultság, csak hogy párat említsünk az atmoszférateremtő erők közül, amelyek a brand értékeit hangsúlyozzák. Könnyű róla beszélni, de milyen az, ha gyakorlatban is megpillanthatjuk mindezt? Íme a French Glow trendanyag, amelyben a márkaképviselet magyar nagykövetei, illetve ID Artist-ja tolmácsolják, hogy milyen is az igazi francia nő!

French Glow 2020 by L’Oréal Professionnel Hungary

A L’Oréal Professionnel Hungary szakemberei 2020-ban tovább vitték a French Glow sikerét! Elkészítették azt a trendanyagot, amelyben a modellek természetes adottságaihoz igazították az áttetsző színeredményeket, hála a Majirel Glow hajfestékek újradefiniálásának. A tökéletesen kifinomult, hűvös, tükröződő fényekben gazdag portfólió, a frizurák exkluzív hatását kelti. A francia lookok elkészítésében a nagykövetek segítségére voltak a L’Oréal Professionnel technikusai is: Vörös Tamás, Dalotti Gergő és Leidli Loretta. Most pedig lássuk a végeredményt, a receptúrákkal és a fodrászok gondolataival fűszerezve!

Hajas László:

“Folyamatosan követem a világ trendjeit, és örömmel látom, hogy a göndör haj újra divatba kerül, egyre többen választják a nagyobb volument és a határozottabb textúrát. Ez a trend a személyes kedvencem, és a modellem arcát is tökéletesen kiemeli, így szívesen alkalmaztam ezt a technikát.”

RECEPTÚRA:

 • ELSŐ LÉPÉS – HAJTŐ: Majirel 8 + 8,2 + L02 + 3,75%
 • MÁSODIK LÉPÉS – HAJKÖZÉP ÉS HAJVÉG: Majirel GLOW L.02 + L01 + 3,75%
 • ELSŐ KONTÚRTINCSEK (Money Piece): Majirel GLOW L02 + CLEAR + 3,75%

Zsiga Renáta:

“Az inspirációmat az adta, hogy elképzeltem, milyen érzés volt részt venni a Louvre-ban egy kiállításon, vagy vacsorázni a Szajna partján egy elegáns étteremben. Másnap reggel, munkába indulás előtt, kifésülve az elegáns frizurát, a laza hullámok még jobban kiemelik modellem nőiességét. Számomra ilyen egy igazi francia nő.”

RECEPTÚRA:

 • ELSŐ LÉPÉS – HAJTŐ: INOA 5 + 6 + L21 + D12 + 3%
 • MÁSODIK LÉPÉS – HAJKÖZÉP ÉS HAJVÉG: 7 + L21 + D12 + 3% L28 + D12 + CLEAR + 3%

Dudás Attila:

“Szerettem volna mind színben, mind vágásban megmutatni a bobnak egy frissebb változatát, ami a megszokottnál jobban kihangsúlyozza a francia, lezser eleganciát. A hajszínt a párizsi ősz színei és Prince Purple Rain című száma inspirálta.”

RECEPTÚRA:

 • ELSŐ LÉPÉS – HAJTŐ: Majirel GLOW L22 + D12 + 3,75%  
 • MÁSODIK LÉPÉS – HAJKÖZÉP ÉS HAJVÉG: Majirel GLOW L22 + D12 + 6% D22 + CLEAR + 6%  

Zsidró Tamás:

“A 70-es évek vonalai jelennek meg az általam megvalósított hajkompozíciókban. A frufru vonala kicsit „merevebb”, a lágy hullámok érdekesen bontják a frizurát. A göndör fürtök a „Flashdance” 80-as évek hangulatát idézik, az ikonikussá vált frizura jellemzője a göndör tincsek játékossága, mely a fiatalosság és a felszabadultság érzetét sugározza.”

RECEPTÚRA:

 • ELSŐ LÉPÉS – HAJTŐ: Majirel GLOW 8 + L13 + 3,75%  
 • MÁSODIK LÉPÉS – HAJKÖZÉP ÉS HAJVÉG: Majirel GLOW L13 + L02 + 3,75% Majirel GLOW L13 + CLEAR + 3,75%  

Kucsera Zsolt

„A frizura elkészítésénél a hangsúlyt arra helyeztem, hogy az alkalmazott festési technika és a hajszín minél jobban érvényesüljön. A French Glow hangulat elég sok lehetőséget nyújt arra, hogy a szakmai tudásunk palettájáról válogassunk a munkánk során. Modellem természetes kisugárzását hangsúlyoztam a festési technikával – arckörüli hangsúly, vagyis Contouring technika -, tehát az arc vonala mellett finoman keltettük életre a hajában a fényt. A frufru és az arckörüli hullámok még jobban kiemelik a modell bájosságát.”

RECEPTÚRA:

ELSŐ LÉPÉS – French Balayage: Platinium Plus 1:2 + 6%    

MÁSODIK LÉPÉS 

 • Tő: Majirel GLOW L28 + L18 + 3,75%
 • Hajközép és hajvég: Majirel GLOW L28 + L18 + CLEAR + 3,75% Majirel GLOW L28 + L12 + CLEAR + 3,75%
 • Első hajkontúr (Money Piece): Majirel GLOW L28 + CLEAR + 3,75%

Dancsó Erika:

“Hajszínben inspirációmat a tél gyönyörű fémes tónusai ihlették, a hideg tükröződő árnyalatai kifejezik a jeges természet iránti érzelmeimet. A styling az egyszerűség jegyében készült, a frizura hűvös árnyalatait és modellem harmonikus, belülről áradó szépségét az egyszerű, természetes vonalak emelik ki.”

RECEPTÚRA:

 • TELJES SZŐKÍTÉS: Multitechniques 8 – 9% 1:3
 • MÁSODIK LÉPÉS – ÁRNYALÁS: Majirel GLOW L21 + L18 + CLEAR + 3,75%

Szöveg: L’Oréal Professionnel

Fotó: Karsay Katalin

Styling: Mali Ildikó