Keresés

Hajas Kupa 2019: a győztes fodrászok inspirációs kollekciója

Érdemes inspirálódni a Hajas Kupa 2019 győzteseinek munkáiból!

Szereted az inspirációs anyagokat? Különösen rajongsz a magyar trendanyagokért? Akkor itt az idő, hogy megismerkedj a 2019-es Hajas Kupa nyerteseivel és győztes alkotásaikkal. A 60′-as/70′-es stílusirányzatai, az afro hajban rejlő lehetőségek és az extrém színek mind megjelennek a különleges kollekcióban – ezt figyeld!

Hajas kollekció 2019

Hajas László egy különleges módját találta meg a saját fodrászainak motiválására. Először 1991-ben rendezte meg a Hajas Kupát, ami egyedülálló versenylehetőséget biztosított a dolgozói számára. Végül olyan sikeresnek bizonyult a kezdeményezés, hogy ugyan megújult szabályokkal, de 28 évvel később is ugyanolyan lelkesedéssel mérik össze tudásukat a Hajas Szalonok fodrászai.

Idén a cél azonban nem a versenyzés, hanem egy Hajas-kollekció összeállítása volt. A fodrászok teljesen szabad kezet kaptak az alkotási folyamatban, az egyetlen kikötés az volt, hogy az elkészített frizurát többféle stylinggal is be kellett mutatni a zsűri számára. A kiválasztott pályamunkák alkotói abban a szerencsében részesültek, hogy részt vehettek a törökországi Salon Expert többnapos rendezvényén, ahol a L’Oréal Professionnel magyar-cseh-szlovák delegációja a márka 110. évfordulóját ünnepelte.

Hajas Kupa 2019: a kiválasztott pályamunkák

#1 Bruckner Alexa munkái

#2 Gyuris Nikolett munkái

#3 Koleszár Andrea munkái

#4 Veszelovszky Norbert munkái

#5 Veszelovszky Viktória munkái

A képek a Hajas Kft. tulajdonát képezik!