Keresés

Egy fergeteges L'Oréal Professionnel bemutató a világhírű Min Kim-mel

Min Kin L'Oréal Professionnel bemutatón való fellépéséről számolunk be.

A tegnapi napunk tele volt csillogással, jókedvvel, sikkes eleganciával és számtalan felejthetetlen pillanattal, ugyanis betekintést nyerhettünk a L’Oréal Professionnel 2020-as hajszíntrendjeibe…nem is akármilyen módon! Egy fergeteges este keretében, a Majirel Glow ragyogó új árnyalatait a világhírű balayage specialista, Min Kim mutatta be számunkra: Fodrászinfó élménybeszámoló következik.

Ismerkedés Min Kim-mel: egy példamutató életút margójára

Min Kim csupán 26 évesen kezdte el szakmai pályafutását, ugyanis hosszú utat tett meg, míg végül a fodrászat mellett döntött. Gyermekkorától kezdve orvosnak készült, az elhatározása pedig egészen felnőtt koráig ki is tartott. Családjával Koreból az Egyesült Államokba emigrált, így később a Rutgers University orvosi szakára jelentkezett, amire sikeresen felvételt nyert. Ekkor szembesült csak igazán azzal, hogy ez mégsem az ő számára kijelölt út.

Ennek következtében felhagyott tanulmányaival és számtalan területen kipróbálta magát. A PR-tól kezdve, az értékesítésen át, egészen az éjszakai klubokig, tényleg mindenben felmérte tudását, és csak ezután ismerte fel azt a tényt, hogy igazán a divatvilágban és a fodrászatban leli örömét. Végül tökéletes döntésnek bizonyult, hiszen

  • jelenleg az egyik legelismertebb colorist a világon,
  • már több, mint 60 országban tartott fodrászbemutatókat,
  • igazi colorist celebbé vált, hiszen jelenleg több, mint 32.000 követő figyeli munkásságát az Instagramon,
  • az első ázsiai nő, aki 2014-ben megjelent a Behind the chair magazin borítóján,
  • a L’Oréal Professionnel első balayage specialista nagykövete.

L’Oréal Professionel Majirel Glow bemutató 2020

A L’Oréal Professionnel szervezésében 2020. február 15-én Magyarországra látogatott a világ egyik legelismertebb hajszín specialistája, Min Kim. Az átfogó este keretein belül megismerhettük a Majirel Glow tükröződő árnyalatainak esztétikumát, és a balayage mester tehetségét. Az eseménynek az impozáns Bálna Budapest rendezvényterme adott otthont, ezért a hangulat már a belépés pillanatában garantált volt.

A helyszínt teljes mértékben átjárta a L’Oréal Professionnel atmoszférája, a díszletek és az ellátogató partnerek árasztották magukból a francia eleganciát. A programsorozatot 18:00-kor Rigó István, a L’Oréal Professionnel oktatási vezetője, és Czirják Attila, a brand kereskedelmi vezetője nyitották meg, akik egyúttal a La French életérzésbe is elkalauzoltak minket. Ezt követően a L’Oréal csapat közkedvelt oktatója, Dalotti Gergő vette át a szót, aki a Majirel Glow hajfestékek elméleti hátteréről mesélt a közönségnek.

Rigó István oktatási vezető és Czirják Attila kereskedelmi vezető köszöntötték a közönséget
Dalotti Gergő L'Oréal Professionnel oktató ismertette a Majirel Glow jellemzőit

Színpadon a világhírű Min Kim

Miután mindent megtudtunk a L’Oréal Professionnel legújabb termékeinek működéséről, elérkeztünk az est fénypontjához, a színpadon köszönthettük Min Kim-et. A világhírű colorist bemutatója két nagy szekcióra épült. Az első felvonásban betekintést nyerhettünk a nemzetközileg elismert colorist festéstechnikai hátterébe, míg a második etapban a styling és az Intagram világ került a bemutató fókuszába. Min Kim hatalmas követőtáborral rendelkezik, ezért a színpadon az “instakompatibilis” frizurafotózás praktikumait is megmutatta. Az előadás során mindvégig nyílt őszinteséggel és humorral mesélte el személyes történeteit, aminek köszönhetően egy nagyon pozitív energiákkal teli atmoszférában találtuk magunkat.

5+1 praktika, amit Min Kim-től tanultunk

#1 Mindig kommunikáld a vendégeid felé, hogy milyen rendezvényre jársz, hol tanulsz – így nagyobb profitra tehetsz szert!

#2 Mindig legyél naprakész a social media világában is, hiszen így tudod organikusan és hatékonyan növelni a követőtáborodat!

#3 Az otthoni hajfestés valójában nem is akkora ellenség, mint azt gondolnád! Egy elrontott hajszínnel a vendég bizonyára ellátogat egy fodrászszalonba, ahol a tökéletes eredmény megtapasztalása után az egyik leglojálisabb ügyféllé válik!

#4 Az Instagram a fodrász digitális portfóliója, ezért fontos, hogy különös hangsúlyt fektess rá!

#5 A fodrászat legszebb pillanatai azok, amikor egy vendég szorongásait képes vagy feloldani!

#5+1 Minden Intagram fotó elkészítését a kamera lencséjének megtisztításával kezdd! 🙂

L’Oréal Professionnel Majirel Glow hajszíntrend 2020

Pillanatképek a L’Oréal Professionnel bemutatóról

Backstage munkatársak:

Dalotti Gergő, Leidli Loretta, Péterffy Zsuzsanna, Tóth Márk és Vörös Tamás a L’Oréal Professionnel oktatói. Továbbá Szabó Renáta, Vízvári Norbert, valamint Dudás-Hajas Szalon, Kucsera Szalon, Hajas Szalonok, Zsidró Szalonok és Zsiga Renáta szalonjának munkatársai.

Divattervező: Merő Péter

Rendezés, koreográfia: Mali Ildi

Képek: Karsay Katalin

További cikkekért böngéssz az oldalon! :)