Keresés

Szavazz Tóth Márkra a L'Oréal Style & Colour Trophy nemzetközi döntőjében!

Itt van a lehetőség Tóth Márkra szavazni, aki ezennel bekerült a nemzetközi döntőbe!

Tudtad, hogy Tóth Márk bekerült a neves L’Oréal Style & Colour Trophy nemzetközi döntőjének legjobbjai közé? Hatalmas büszkeség ez a magyar fodrászközösség számára, gőzerőkkel szurkolunk neki a továbbiakhoz – mi több, egy szavazattal is támogatjuk! Ha Te is szeretnél hozzájárulni a tehetséges fiatal szakember sikeréhez, nincs más dolgod, mint továbbgörgetni, kattintani és voksolni!

Szavazz Te is Tóth Márkra!

A L’Oréal Professionnel Style & Colour Trophy-t 1954 óta minden évben megrendezik. A nagy múlttal rendelkező versenynek köszönhetően, a nagyvilág időről időre egyre több elképesztő magyar és külföldi fodrász munkásságát ismerheti meg. Ezek után nem is olyan nehéz elhinni (bár valahol mégis elképesztő), hogy idén a megmérettetésre 4500 szakember jelentkezett! Nem semmi, igaz?

A feladat ezúttal napjaink egyik legnépszerűbb hajfestési technikájára épült: a versenyzőknek a francia balayage területén kellett bizonyítaniuk. Ahogyan arról korábban beszámoltunk, a hazai döntőt Tóth Márk nyerte meg, akit a legnagyobb örömünkre, most a 9 nemzetközi döntős közé is beválasztottak. Új pályamunkájának modellje Szabó Zsófi volt, akinek karaktere tökéletesen illeszkedett a francia sikk, a finom, nőies és minél természetesebb melírok világához.

Tóth Márk nemzetközi döntős pályamunkája

No, de épp itt az ideje, hogy a lényegre térjünk, ugyanis Márknak lehetősége van elhozni a nemzetközi közönségdíjat is. Mivel 2021-ben a verseny rendhagyó keretek között – az online térben zajlik – bárkinek lehetősége van leadni a szavazatát az aktuális kedvencére. Bizony, még neked is! Ehhez nincs is más dolgod, mint:

  • a lejjebb megadott linkre kattintani,
  • ha még nem rendelkezel vele, regisztrálni,
  • végső soron pedig Márk munkája mellett voksolni!*

* A szavazás 2021. november 15. és november 21. 23:59 között tart.

SZAVAZZ TE IS TÓTH MÁRKRA, ÉS SZURKOLJUNK EGYÜTT, HOGY MÉG KÖZELEBB KERÜLJÖN AZ ÁLMAI MEGVALÓSÍTÁSÁHOZ!

👇👇👇

MÁRKRA SZAVAZOK!

Tóth Márk és modellje, Szabó Zsófi

Forrás és képek: L’Oréal Professionnel Hungary