Keresés

Framesi tavaszi kollekció 2024

Megérkezett a Framesi tavaszi kollekció!

Megérkezett a Framesi 2024-es tavaszi frizurakollekció. A márka nemrég mutatta be az Eclectic hajfestékcsaládot, amely a frizurakollekció csodálatos színeit adja. A Framesi nemrég bemutatta az IWave-t, a márka legújabb eszközét a személyre szabott tartós hullámok eléréséhez. Ezen kívül a brand idei legnagyobb rendezvénye, a Framesi International Congress idén Budapesten kerül megrendezésre. Ha téged is inspirálnak a tavaszi kollekció frizurái, akkor ott a helyed a brand rendezvényein!

Framesi tavaszi kollekció 2024

A Framesi 2024-es tavaszi kollekciója nőkről nőknek meséli történeteit, méghozzá a Framesi jól megszokott olaszos temperamentumával és könnyedségével. 

A kollekció három megjelenésre épül: Quiet (csendes), Free (szabad) és Reactive (reagáló). A Quiet stílus azt a magabiztosságot jeleníti meg, amikor a nőnek már nem kell semmit bizonyítania és nem kell túlszárnyalnia önmagát ahhoz, hogy észrevegyék. A Free a szabadságot fejezi ki, a nőiesség fontosságát minden elvárást és előítéleter háttérbe szorítva. A Reactive look a lázadás jelképe. Viselője hallatni akarja a hangját, nemet mond mindenre ami ellenkezik az értékrendjével.

A Framesi honlapján, az info@hairspa.hu e-mail címen, illetve +36304696870-es telefonszámon megrendelhető a kollekciót bemutató csomag, amely inspirációs anyagok és pontos frizura-leírások mellett online oktatási anyagokhoz is hozzáférést biztosít, illetve dekorációs anyagok is megtalálhatók benne.

Képek: HairSpa

További cikkekért böngéssz az oldalon! :)