Keresés

Szakmai tudás és vidámság a Framesi Eclectic bemutatón (videóval!)

A Framesi Eclectic ammóniamentes hajfesték bemutatóján jártunk!

Könnyed hangvételű bemutatón vettünk részt, a Framesi ammóniamentes világa című bemutatón a brand őszi trendje mellett az új Eclectic és Eclectic Care hajfestékcsalád is bemutatásra került. A bemutatót Natasha Maconi, a Framesi Nr. 1 coloristja, Balogh Máté, a brand oktatója (és a HairMate szalon tulajdonosa), valamint a Framesi Magyarország csapata tartotta.

Szakmai tippek és őszi trend

A délelőtt a szakmai tippek jegyében telt: Natasha Maconi kiemelte, hogy a fodrászati szakma kb. félévente változik, ezért aki megáll a tanulásban az nagyot hibázik. Tulajdonképpen ennek jegyében született meg a Framesi őszi trendje is, amelynek egyik elemét, a ShyLight technikát is bemutatta Natasha Maconi, aki a trendről a következőket árulta el nekünk:

"Egy olyan időszakot élünk a trendek terén, amikor a társadalom a fenntarthatóságot és a természetességet keresi. A luxus olyan dologgá vált, amit már nem mutatunk mindenkinek. Mi tudjuk, hogy valami luxust viselünk, akár frizura tekintetében, de a megjelenésünk természetes marad. A nők egyre inkább szeretnék felrúgni a szabályokat, amelyeket elvárnak tőlük: tökéletes szőkeség, lenövésmentesség stb. Ha pedig valakinek ez nem tetszik, az nem érdekes."

Natasha Maconi a ShyLight technikát szemlélteti

Az új trend egyébként az avantgárd vonalat képviseli, de elemei könnyen kivitelezhetők hétköznapi frizuraként is. A trend célja nem a gyorsaság volt – amire egyébként manapság mindenki törekszik -, hanem, hogy a házi megoldások helyett ismét előtérbe kerüljön a fodrász kétkezi munkája. Balogh Máté hangsúlyozta, hogy a szalonban minden megoldás a kezeink ügyében kell, hogy legyen, ezért is jó folyamatosan fejlődni és kipróbálni az olyan új termékeket is, mint az Eclectic család.

Nagy bejelentés - Nemzetközi Kongresszus Budapesten

A Framesi számára kiemelt jelentőségű a személyes találkozás és oktatás. Bár a járvány alatt átmeneti állapotként kihasználták az online tér adta lehetőséget, még egy oktatóplatformot is létrehoztak, de a mostani időkben ismét nagy hangsúlyt kap a személyes találkozó. Talán emiatt is volt rendkívüli sikere a Nemzetközi Konferenciának, amelyet idén Rodoszon rendeztek meg. Natasha Maconi kérdésünkre így jellemezte az eseményt:

"A járvány miatt kétszer kellett elhalasztanunk a portugál kongresszust 2021-ben, de végül megvalósulhatott. Sokan még maszkot viseltek és mindenki egy kicsit feszült volt. Idén szerencsére már felszabadultak voltak az emberek és megölelhették egymást. A szervezés és a helyszín is tökéletes volt, visszatértünk az életbe, amelyet a tematika is tükrözött: la dolce vita!"

A közeljövőre nézve pedig egy nagy lehetőség elé néz a Framesi Hungary, hiszen a 2024-es Nemzetközi Kongresszust Budapesten rendezik meg. Erről később részletesen is beszámolunk, de már Natasha is nagyon várja a rendezvényt:

"Remélem, hogy jövőre Budapesten még az ideinél is jobb show-t viszünk színpadra és remélem, hogy minél többen eljönnek. December végén jönnek a részletek, de annyit elárulhatok, hogy fantasztikus helyszínünk lesz."

Vadas János, a HairSpa Hungary ügyvezetője is kiemelte, hogy büszkeség számára, hogy Natasha minden évben ellátogat Magyarországra és nemzetközi színvonalú képzéseket tart a fodrászoknak. Az pedig különösen nagy megtiszteltetés a Framesi Magyarország csapatának, hogy a brand legnagyobb szabású nemzetközi rendezvénye Budapesten kerülhet megrendezésre 2024-ben.

Natasha Maconi, Balogh Máté és modelljeik

Framesi Eclectic – egy ammóniamentes délután

A délután folyamán még nagyobb hangsúlyt kapott az Eclectic család. Az oktatófodrászok kiemelték, hogy az ammónia nem feltétlenül rossz dolog, hiszen a testünk is termeli, tehát magára az ammóniára senki sem allergiás. Más kiegészítőkre, a festékek többi összetevőjére azonban kialakulhatnak allergiás reakciók, különösen a járvány óta. Az ammóniamentesség tehát nem elég, fontos, hogy a hajfesték PPD mentes is legyen.

"Manapság egyre nagyobb az igény az ammóniamentességre annak ellenére, hogy az ammónia nem feltétlenül rossz dolog. Az Eclectic megadja a lehetőséget arra, hogy akár csupán tonizálásra is használjuk a féltartós festékeket, anélkül, hogy befolyásolnánk a haj melanintartalmát. Így egy nagyon széles vendégkör számára lehet kiváló választás." - nyilatkozta Natash Maconi.

Éljétek át a hangulatot az egyik élő videónk segítségével

Miért kell a szalonba ammóniamentes hajfesték❓️ 🤩Kellemes hangulatú magyarázat Natasha Maconi-tól a Framesi eseményén🤩

Posted by Fodrászinfó on Sunday, October 15, 2023

Az Eclectic termékcsalád tehát:

  • mentes a káros anyagoktól,
  • tartós és féltartós változatban is elérhető,
  • a két vonal jól kombinálható egymással.

Így pedig tartós, természetes és csillogó hajszín érhető el. Mindezt természetesen modelleken is bemutatták az oktatófodrászok.

Mikor érdemes az Eclectic termékcsaládot választani?

  • első hajfestéskor,
  • színfrissítéshez,
  • PPD vagy rezorcin allergia esetén,
  • ha fontos számunkra a fenntarthatóság.

Egy mosolyt mindenki hazavitt

Natasha Maconi és Balogh Máté bemutatói mindig jó hangulatúak, így egy mosolyt mindenki haza tudott vinni. A bemutató során akadtak olyan szavak, amelyekkel Natasha baja meggyűlt, de még a tolmácsé is, például ökörfarkkóró (amely az Eclectic egyik fontos összetevője) vagy bioluminiscencia (amely a csillogásért felelős). Jókedvből tehát semmiképp sem volt hiány, a szakmai tudás és értékteremtést pedig csak teljessé tette a valóban családias hangulat.

A bemutató alkalmas volt arra, hogy egyesekben megerősítse, másokban talán kialakítsa az igényt arra, hogy a Framesi családjához tartozzon.

Extra videó: így készültek a bemutatóra 

Fogadjátok nagy szeretettel ezt a kis werk videót, a 2023. október 15.-én megrendezett "Framesi Ammóniamentes világa", a Framesi Eclectic, és Eclectic Care ammóniamentes festék, és színező rendszer bemutatása, bevezetése Magyarországra.🇭🇺 Viva Framesi!🇮🇹 Mi jellemző ránk?🥰 -jó hangulat -kiváló szakmaitás -elhivatottság -megújulás -változás #framesi #framcolor #eclectic #eclecticcare Framesi Official Hairmate HairSpa Hungary

Posted by Framesi Magyarország on Tuesday, October 17, 2023

Képek: Fodrászinfó

További cikkekért böngéssz az oldalon! :)