Keresés

Framesi IWave - tartós hullámok személyre szabva

Bemutatjuk a Framesi IWave szolgáltatást!

A vendégek egyre inkább igénylik a tartós, ugyanakkor természetes hullámokat. A szakemberek számára pedig ez mindig is kihívást jelent. A Framesi IWave egy személyre szabott, prémium szolgáltatás, amelyet Fabio Zaffignani tapasztalatai alapján fejlesztettek ki a kortárs hajdivattal összhangban.

Mi is a Framesi IWave szolgáltatás?

Az IWave egy teljesen személyre szabott kezelés, amely a tökéletes hullámok létrehozásához minden apró részletet figyelembe vesz. Ha tehát magasabb szintre emelnéd a hullámkészítést, ne keress tovább. A Framesi IWave szolgáltatása tökéletes választás. A kezelés titka az IWave Curler eszköz, amely számtalan kombinációjával lehetővé teszi a személyre szabott megoldásokat. Az IWave szolgáltatás tehát:

 • végtelen kombinációt kínál,
 • maximálisan személyre szabott,
 • hosszantartó eredményt biztosít,
 • védi a hajat

IWave Curler – a csodaeszköz

Az IWave Curler két különböző hosszúságú tűvel rendlekezik, amelyre 2-3 modult rögzíthetünk öt különböző átmérőben. A zárókorong felszerelése után az IWave Curler készen áll arra, hogy a kívánt végeredménynek megfelelő modullal zárjuk be. Az IWave csavaró egyébként piros és szürke színben érkezik a piacra. A soronkénti és színenkénti lépések megkönnyítik, hogy a telítettség során egyetlen tincset se hagyjunk ki.

Framesi IWave szolgáltatás lépésről lépésre

A szolgáltatás alapvetően három lépésben valósítható meg:

 1. Személyre szabott tanácsadás, amely során a fodrász szorosan együttműködik a vendéggel, hogy megértse az igényeit. A szakember több tényezőt is figyelembe vesz: hajhossz, arcforma, a haj állapota és az ügyfél kívánságai. Ez a megközelítés garantálja a személyre szabott végeredményt. 
 2. Időpontegyeztetés: a konzultáció után megkeressük a megfelelő időpontot a megvalósításra, amikor kézzelfoghatóvá tehetjük az új megjelenést.
 3. Az IWaves megalkotása: a fodrász ekkor felkészül, a vendég érkezése előtt összeállítja a hajcsavarókat, a használni kívánt átmérőket és azok sorrendjét.

A hullámok elkészítése

Kezdés előtt mossuk meg a hajat a Framesi Morphosis Repair vagy Cleansing samponnal. Minden esetben védjük a hajat a Framesi Perm System Protective Szérummal, a hajtincsek végét pedig papírral óvhatjuk meg. Érdemes használnunk az új Framesi Waving System-et is. Egy speciális palack a kiválasztott Waving System folyadékot habbá változtatja a nagyobb pontosság és csöpögésmentesség érdekében. A felkészülést követően pedig elvégezhetjük az IWave szolgáltatást.

A szolgáltatás lépései:

 • Tekerjük a tincseket a kívánt hullám-terv alapjén elkészített IWave hajcsavarók köré.
 • Töltsük fel a tincseket a hajtípushoz leginkább illeszkedő Framesi Waving System folyadékkal. Vigyük fel a terméket a tarkótól a homlokig, ezt háromszor ismételjük meg növelve a hab mennyiségét. Fedjük be a fejet fóliával, majd hagyjuk rajta kb. 20 percig, 5 percenként ellenőrizve a tincsek állapotát.
 • A fóliát távolítsuk el a fejmosónál, majd öblítsük le a hajt úgy, hogy a tincsek továbbra is az IWave csavarókkal vannak csavarva. Folytassuk az öblítést 8-10 percen át célzott sugaras mosófejjel.
 • Vigyünk fel 100 ml Framesi Waving System Neutralizer-t az IWave szivaccsal, amely egy speciális szivacs, kifejezetten ehhez a szolgáltatáshoz kifejlesztve. Hagyjuk rajta a folyadékot 10 percig. 
 • Távolítsuk el az IWave csavarókat a hajból és vigyünk fel további 20-30 ml Framesi Waving System Neutralizer-t és hagyjuk hatni 10 percig.
 • Alaposan öblítsük le, majd fejezzük be a kezelést a Morphosis Repair Treatment-tel vagy a hajtípusnak megfelelő Morphosis Repair Conditioner-rel.
 • Styling előtt alkalmazzuk a FOR-ME 308 Elevate Me Curl Cream-et vagy a FOR-ME 326 Shine Me Brightly Curl Spray-t a nedves hajra fésű segítségével egyenletesen eloszlatva.
 • Szárítsuk meg a hajat diffúzor segítségével, anélkül, hogy húznánk, követve a hullámok formáját. Fejjezzük be és adjunk fényt a frizurának a FOR-ME 124 Gloss Me Spray-el.

Nézd meg videón és képeken a Framesi IWave hatását!

Készíts tartós hullámokat a Framesi IWave szolgáltatás segítségével! További információ a Framesi honlapján vagy az info@hairspa.hu e-mail címen, illetve +36304696870-es telefonszámon!

A következő Framesi eseményről IDE KATTINTVA olvashatsz!

Készülj a Framesi Nemzetközi Kongresszusára, amely idén Budapesten kerül megrendezésre. Erről részleteket itt találsz! 

További cikkekért böngéssz az oldalon! :)