Keresés

Galvanize: az LF SALON új, ütős férfi kollekciója

Gyönyörködj a Galvanize kollekciójában!

Az LF SALON fodrászai újra elérkezettnek látták az idejét annak, hogy kilépjenek a komfortzónájukból, és összeállítsanak egy menő, inspiráló férfi frizura-trendanyagot. A fotózás helyszínének egy rendhagyó környezetet választottak, pont olyat, amiben a modellek stílusa még kifejezőbbé válhatott. Hogy mire is gondolunk pontosan? Már mutatjuk is!

LF SALON férfi hajtrend: “Lépj ki a komfortzónádból!”

A Galvanize kollekciójának nemcsak egy új trendanyag készítése volt a célja, hanem az is, hogy a nagyközönség átérezhesse azt a flow-t, hogy milyen lehet az LF SALON frizuráit hordani – legyen szó bármilyen helyzetről. Épp ezért a konvencionális körülményeket felrúgva, a csapat olyan helyszínt keresett a frizurák befotózásához, amit minden soproni jól ismer, csak épp más aspektusból.

A kollekciót (nem meglepő módon) a Chemical Brothers Galvanize zenéje inspirálta, épp ezért a trendanyagban szereplő srácok pont úgy lettek kiválogatva, hogy igazi “soproni arcok” legyenek. Érdekesség, hogy közöttük mindenki az üzlet vendégkörébe tartozik, a választás pedig azért rájuk esett, mert nem mindennapi eredményekkel büszkélkedhetnek:

  • Rómeó az ország legjobbjai között vitorlázik,
  • André a BMX szerelmese,
  • Ákos a downhill és mountain bike-jával,
  • Bálint pedig a naked bike-jával teszi különlegessé a mindennapjait.

Ahogyan azt a képeken is látni fogod, nekik valóban egytől egyig karakteres és vagány a megjelenésük, ezért ennek a kollekciónak az átfutásával mindenkit arra biztatunk, hogy merjen kilépni a komfortzónájából, és érezze, hogy él!

Galvanize férfi hajtrend

LOOK #1 ÁKOS

LOOK #2 ANDRÉ

LOOK #3 BÁLINT

LOOK #4 RÓMEÓ

GALVANIZE KOLLEKCIÓKREDITEK:

  • Haj: LF SALON (Gábor és Benedek)
  • Fotó: LF SALON
  • Felhasznált finish termékek: STMNT