Keresés

HairContrast szalonszolgáltatások üzleti oldalról

Hogy működnek a HairContrast szalonszolgáltatások üzleti oldalról? Tudd meg itt!

Az élet minden területén, de a szépségiparban pláne igaz, hogy naprakésznek maradni nem csak egy lehetőség, sokkal inkább egy elvárás. Mindenki más és más vágyakkal rendelkezik, de fodrászként sokan saját vállalkozásukban látják a potenciált. A forgalom fenntartásához elengedhetetlen, hogy széleskörű, mindig up-to-date innovációk várják a vendégeket. A HairContrast szalonszolgáltatások hiánypótlóak, hiszen a hajproblémák kiküszöbölésére specializálódtak. Vajon a te üzletedben lenne rá igény?

HairContrast üzleti szempontból: mikor érdemes hajproblémákra specializálódott szolgáltatásokat bevezetni az üzletedbe?

#1 Ha a vendégeid sokat érdeklődnek hajnövesztő szerek után.

Számtalan nő és férfi küszködik hajritkulással, akik próbálnak mindent megtenni a probléma megszüntetéséért. Az első gondolat, ami ilyenkor megfogalmazódik az ember fejében, hogy különböző hajnövesztő szerek után néz. Ezek az anyagok nemcsak drágák, de időigényesek is, hiszen jóval később fejtik ki hatásukat, mint ahogy azt a hajproblémával rendelkező vendégek szeretnék. Egy hajnövesztő körülbelül 3-4 hónap után mutat eredményt, ezzel szemben a HairContrast hajpótlások azonnali megoldást biztosítanak. Ezek után nem is kérdés, hogy miért van igény a hajproblémákkal foglalkozó szalonokra. A döntés kizárólag rajtad áll!

#2 Ha a szalonod hajgyógyászatra is szakosodott.

A HairContrast célja, hogy a legmakacsabb hajproblémákra is képes legyen megoldást nyújtani. A hajgyógyászatra szakosodott üzleteknek és fodrászoknak érdemes felvenniük szalonszolgáltatásaik körébe a HairContrast-technikákat, hiszen a kettő terület tökéletesen kiegészíti egymást. Egy súlyosabb hajprobléma esetén már a hajgyógyászati kezelések sem feltétlenül segítenek, de egy Haircontrast hajpótlással újra önbizalmat adhatsz vendégeidnek. Szakemberként és magánemberként is osztozni fogsz a mérhetetlen boldogságban, de biztos lehetsz abban is, hogy vendéged a későbbiekben még nagyobb bizalommal fog beülni a fodrászszékedbe.

#3 Ha bevételnövekedést szeretnél elérni.

Egy szalon esetében nagyon fontos az állandóság. A hosszútávú fennmaradás a folyamatos bevételnek és kiszámítható gazdálkodásnak köszönhető, amihez elengedhetetlen a stabil vendégkör kialakítása. A HairContrast technológia és piaci struktúra egy erős hátteret biztosít, ugyanis:

1) a felhelyezett pótrészek frissítésére bizonyos időközönként szükség van,

2) a HairContrast saját értékesítési szisztémával rendelkezik, miszerint fodrászpartnereit érdekeltté teszi a különböző hajpótlások forgalmazásában.

Ennek köszönhetően nemcsak a hajpótlások felhelyezésével és karbantartásával kapcsolatos munkadíjak, hanem a termékek eladásából keletkező árrések is fontos elemét képezhetik a havi bevételnek.

Szakmai háttér és képek: HairContrast

További cikkekért böngéssz az oldalon! :)