Keresés

Hajnövesztő csodaszer egy gumimaciban

SugarBearHair – Hajnövesztő csodaszer egy gumimaciban.

Végre megérkezett hozzánk is a legnagyobb hajnövesztő őrület, a SugarBearHair. A kis kék gumimacik amellett, hogy irtó viccesek, bizonyítottan egészségesek és még az ízük is kiváló. A dizájn remek, a közösségi médiában pedig tarol a „maci sereg”. Nemzetközi szinten 1,9 millió követővel büszkélkednek Instagramon, a sztárok teljesen odavannak érte. A SugarBearHair finom, menő és végre hazánkban is elérhető, ez a legédesebb és legmagasabb biotin tartalmú hajnövesztő vitamin!

A SugarBearHair koncepció

Gyönyörűen kidolgozott dizájn, fancy megjelenés, remek hatásfok. Dióhéjban ez jellemző a világon az egyik legkeresettebb – és legtöbbet eladott – hajvitaminra, a SugarBearHair-re. Ez nem is csoda, hiszen a termék már önmagát eladja a megjelenésével és akkor még nem is beszéltünk a gumimacikban rejlő hatalmas vitamin-dózisról, ami igazán naggyá teszi ezt a kis mackót.

A SugarBearHair összetétele

A 2016 óta forgalomban lévő SugarBearHair vegetáriánus, állati eredetű zselatin-, tej- és gluténmentes cruelty-free hajvitamin. Zselés finom állagát természetes gyümölcsökből kivont pektinnel érik el! Összetételét tekintve A, C, D, E, B-6, B-12 vitaminokkal és folsavval rendelkezik, legfőbb összetevője pedig a biotin. A biotint, másnéven B7 vitamint a haj vitaminjának is nevezik, hiszen a haj növekedésében, erősödésében nagyon nagy szerepe van. Kutatások bizonyítják, hogy a szervezetben lévő biotin-hiány korpásodást, hajhullást okozhat, és törékennyé, fénytelenné teheti a hajat. Ehhez képest a biotin megnövelt bevitele felgyorsítja a hajnövekedést, ráadásul javítja a hajminőséget azáltal, hogy erősebbé teszi a hajat.

A hírességek is SugarBearHair-t esznek

Az apró mackók tarolnak a felhasználók körében, a legjobb reklám pedig a nyilvánvalóan a legnagyobb hírességek által kiváltott hype. Ki ne szeretne olyan csodaszép hajat, mint amilyennel Zimány Linda, Kim Kardashian, Kylie Jenner, Chelsea Houska és Andi Dorfman vitaminfaló sztárok dicsekszenek? Naná, hogy ki kell próbálni hajunk érdekében, hiszen nekik is bevált.

Hajnövesztő csodaszer egy gumimaciban

Ha úgy érzed, hogy hajad fénytelen, élettelen és nem elég hosszú, akkor turbózd fel a frizurád a SugarBearHair vitaminnal. A bogyós gyümölcs ízű gumimaciból elég naponta két szemet megenned ahhoz, hogy elegendő vitaminnal lásd el hajadat. Csak aztán győzd megállni két szemnél… 🙂

Próbáld ki te is a SugarBearHair-t, keresd fodrászodnál, vagy rendelj ezen a linken keresztül: www.sugarbearhair.hu

Képek: SugarBearHair Hungary