Keresés

Hamvas vagy meleg színek?

Kinek melyiket érdemes választani?

A haj színezése a fodrászat sarkos kérdése. Manapság rengetegféle anyag, technológia, eljárás és eszköz érhető el a piacon a haj színének megváltoztatásához. Az talán a könnyebb kérdés, hogy valaki milyen színű hajat szeretne, azonban a dolog másik része: hamvas vagy meleg árnyalatot válasszunk?

Hamvas árnyalatok

A hamvas színek az utóbbi években nagy népszerűségnek örvendtek. Ehhez nagyban hozzájárultak a social media trendek és a celeb-frizurák is. A témát már több szakemberrel is átfogóan körbejártuk, ezért most csak nagy vonalakban leírjuk a legfontosabb tudnivalókat:

  • érdemes hamvasító termékeket használnunk
  • próbáljuk óvni a hajunkat az UV-sugárzástól
  • használjunk fémsemlegesítő termékeket a tartós színhatásért

A hamvas színek trendje azonban egyre többek szerint közeledik a végéhez.

Meleg színek

A hamvas-trend mellett egyre inkább kerülnek előtérbe a meleg hatású színek. Ha valaki szőke vagy barna hajszínt választ, ma már talán sokkal gyakrabban kér olyan árnyalatot, amelyből nem hiányoznak a meleg pigmentek. Sőt, a korábban hamvas színt viselők haja is visszapigmentálható.

Hamvas vagy meleg színek: indul a felmérés

Ti mit gondoltok, melyik a népszerűbb trend? Melyiket kérik a vendégek többször? Melyiket ajánlod inkább a vendégeidnek? Ezekre a kérdésekre igyekszünk választ kapni, ezért elindítunk egy felmérést, amelyben magyar fodrászok válaszolnak ezekre a kérdésekre. Az eredményekről hamarosan beszámolunk! Ha fodrász vagy, csatlakozz a Fodrászinfó Pro csoporthoz, ahol megtalálod és kitöltheted a kérdőívet!

Egy-egy további témában igyekszünk havi rendszerességű felmérésekkel előrukkolni.

Figyeljétek az oldalunkat! :)