Keresés

Íme a Bridgerton sorozat legimpozánsabb frizurái!

Lady Whistledown megírta nekünk véleményét a Bridgerton-frizurákról!

EBBEN A CIKKBEN

Legdrágább Nyájas Olvasó!

Az esküvői szezon már javában elkezdődött, így e sorok írója nem mehet el szó nélkül az egyik legfelkapottabb sorozat, a Bridgerton látványos frizurái mellett. Bár ezek többsége paróka vagy póthaj felhasználásával készül, nem állíthatjuk, hogy eredeti hajból lehetetlenség lenne elkészíteni.

A sorozat ékköveinek számító Bridgerton-család tagjai ebben az évadban is kitettek magukért. A férjet kereső Francesca mindig egyszerű, ám annál mutatósabb frizurával jelenik meg a bálokon, édesanyja pedig a már megszokott kontyát viseli. Utóbbi esetében talán túlzás is lenne ennél látványosabb megoldás, bár sosem lehet tudni. Lehet, hogy éppen ez a visszafogottság ragadja majd meg egyes hódolók figyelmét.

Meg kell, hogy említsük az évad főszereplője, Penelopé Featherington hajkoronáját is, aki ebben a szezonban is a letisztult formát és a könnyed hullámokat választotta, képviselve talán a legtermészetesebb megjelenést a vásznon. Láthatjuk azonban, hogy az elegancia és az egyszerűség sokszor meghozza gyümölcsét a szerelem terén is. Az idei szezonban Penelopé számára is megcsillant a szerencse, Colin Bridgerton személyében.

Bár e sorok írójának nem tisztje dicsérni a hatalmon lévőket, Sarolta királyné nemhogy az évadban, de minden megjelenésekor magára vonja a figyelmet extravagáns hajkölteményeivel, amelyeket csak és kizárólag az udvar legkiválóbb fodrászai tudnak elkészíteni. Miért rejtegeti a királyné eredeti hajkoronáját? Az uralkodó csak erejének és hatalmának kifejezésére használja a frizuráját? Nos, ezt talán sosem tudjuk meg.

A barokk kor divatja megköveteli a hatalmas és látványos hajakat, kontyokat, fonatokat és kiegészítőket. Azt pedig, hogy mi a jó, és épp elfogadott, ki határozná meg, ha nem az uralkodó? Ha tehát magunk is a szezon, vagy épp saját életünk egy fontos eseményének ragyogó gyémántjai szeretnénk lenni, bátran vegyünk példát most is a Bridgerton családról.

Őszinte hívük,

Lady Whistledown

(Jelen esetben a Fodrászinfó!) 

Képek: Instagram, Pinterest

További cikkekért böngéssz az oldalon! :)