Keresés

A sztárvilág legikonikusabb frizurái a közelmúltból

Nézd meg mik sztárvilág legikonikusabb frizurái a közelmúltból!

A sztárvilág öltözködését és frizuráit mindig hatalmas figyelem övezi, sokan inspirálódnak tőlük. Ez nálunk sincs másképp, bár minket inkább az utóbbi érdekel. Ezért is írtunk például a 2022-es Met Gála frizuráiról, az ottani hajak kapcsán pedig a 2023-as évet sem hagytuk ki. Most pedig egy átfogóbb összeállítást hoztunk, amiben egészen 2014-ig nyúlunk vissza. Nézzük tehát, mik a sztárvilág legikonikusabb frizurái a közelmúltból!

Ezek a sztárvilág legikonikusabb frizurái a közelmúltból!

Kendall Jenner vörösesbarna hajszíne

Kendall Jenner 2022-ben uralta a közösségi média különböző platformjait, amikor is védjegyének számító barna hajszínét egy elegáns, vörösesbarna árnyalatra cserélte. Kendall megújulása - amellett, hogy mindenhol ott volt - a TikTok-on vált leginkább felkapottá. Onnan ugyanis rengeteg vendég inspirálódott, illetve sok fodrász is újraalkotta ezt a frizurát. A hajszín pedig most újra aktuális, hiszen az ősz tökéletes alkalom lehet a szezonális festések, köztük vörösesbarna frizura kipróbálására. 

Kim Kardashian tompa bobja

Kim Kardashiant sokan nevezik a hajmutatványok királynőjének, mivel frizuráit rendszerint váltogatja, azok pedig mindig lenyűgözőek. Ezt az is mutatja, hogy TikTok-on a #kimkardashianhair hashtag közel 63 milliós megtekintéssel rendelkezik. Egyik sokat emlegetett frizurája pedig a tompa bob, amely tökéletesen keretezi arcát. 

Khloe Kardashian hosszú bobja

A hosszú bob, angol nevén long bob vagy lob egy gyakori frizura a sztárvilágban, azt például Kim és Kylie Kardashian is kipróbálta már. Utánuk pedig Khloe Kardashian választása is erre esett. Kétszer: 2017-ben és 2022-ben is hordta ezt a hajstílust. 

Kris Jenner szőkített Pixie Cutja

Kris Jennernek már védjegyévé vált a pixie haj, azonban abba is bele tudott vinni egy kis csavart akkor, amikor 2018-ban a megszokott barna frizuráját kiszőkíttette. A sztárvilágban mindig is népszerű volt a szőke hajszín, a legnagyobb sikere a rajongók szemében mégis Krisnek lett vele. A TikTok-on ugyanis a #blondekrisjenner hashtag már majdnem eléri a 60 millió megtekintést, azaz felveheti a versenyt Kendall Jenner vörösesbarna frizurájával.

Kylie Jenner kék ombre frizurája

Talán mindenki emlékszik arra az ikonikus pillanatra 2014-ből, amikor Kylie Jenner barnás-szőke frizuráját átalakítva kék ombre hajjal érkezett a BMA-re. Ahogy pedig a többi sztártól, úgy tőle is nagyon sokan inspirálódtak, hiszen a kék haj azóta is a rajongók kedvence.

@ipreferlipgloss

#kyliejenner queen

♬ nonstop - favsoundds

Minden TikTok nézettségi adat a 2023. október 10-i állapotnak felel meg!

Szöveg forrása: HJI