Keresés

Ismerd meg a hajnövesztőszerek új generációját: Secret Tonic

Ismerd meg velünk a HairContrast Secret Tonic Lotion titkait!

A dán HairContrast cég már a kezdetek-kezdetén is olyan innovatív technológiákkal rukkolt elő, amelyek napjainkban is piacvezetőek. Számos hajproblémával küzdő ember számára nyújtanak olyan professzionális megoldást, aminek köszönhetően bárki visszakaphatja az önbizalmát. A HairContrast legújabb teszteléseinek és fejlesztéseinek hála, létrehozta a Secret Lotion-t, ami egyenesen a hajnövesztőszerek új generációját jelenti – ismerd meg velünk!

HairContrast Secret Lotion

Egy új hajnövekedési technológia

A Secret Tonic Lotion-t a legújabb kutatási eredmények alapján fejlesztették ki svájci és brit laboratóriumokban. A dán HairContrast cég a 2019-es fejlesztéseket átvéve, a bázeli és manchesteri adatokat építette be technológiájába, így a piacon lévő legtrendibb megoldásokat tudja biztosítani a hajnövesztőszerre vágyó nagyközönség számára. Az új hajnövekedési technológia lényege, hogy feloldja és megtisztítja a fejbőrt a DHT hormonoktól, amik eltömítik a hajhagymákat. Az Secret Tonic Lotion másik tulajdonsága, hogy megnöveli a vérkeringést, hogy jobb táplálást biztosítson a hajtőnek.

Secret Tonic Lotion hatás

A Secret Tonic Lotion aktív tápanyagokat tartalmaz, amelyek segítik, hogy jobb feltételek között nőjjön a haj. Az eredetileg kiegyensúlyozatlan működésű fejbőr ismét friss lesz, használója megszabadul a hajzsírtól és az azzal járó viszketéstől, amit okozhat korpás, zsíros fejbőr, vagy psoriasis (=pikkelysömör) is. Végeredményben a fejbőr visszanyeri optimális hidratáltsági szintjét, és a vér így ismét el tud jutni a hajtőig, ami legfontosabb előfeltétele a hajnövekedésnek.

Röviden a Secret Tonic Lotion kezelés eredményéről

#1 Az első 1-2 hónapban a fejbőr visszanyeri a természetes egyensúlyát, ezt követően kezd el megjelenni a haj a fejtetőn.

#2 Gyors változás már pár hét múlva is érzékelhető, látható eredménye azonban csak 3-4 hónap múlva lesz. Az optimális és kívánt eredmény 5-6 hónap.

Így használd a Secret Tonic Lotion kezelést!

FONTOS: a termék mindennapos használatra lett kifejlesztve!

Első lépés

Elsőként az adagoló flakonból a problémás területre kell pumpálni a gélből, majd a Secret Tonic Lotiont gyengéden bele kell masszírozni a fejbőrbe!

PRO TIPP: a problémás terület nagyságától függ, hogy mekkora mennyiséget kell használni a Lotion-ből, ennek tudatában adagold!

Második lépés

Ezt követően a speciális masszázskefe segítségével óvatosan át kell fésülni még egyszer a problémás területeket! (A kefe használatával még optimálisabb eredmény érhető el.)

Szöveg és képek: HairContrast

További cikkekért böngéssz az oldalon! :)