Keresés

A JOICO K-Pak Liquid Reconstructor Marie Claire Beauty Awards díjat nyert

Figyelem, figyelem, a pódiumon a JOICO K-Pak Liquid Reconstructor!

A Marie Claire Hungary Beauty Awards immáron második alkalommal hirdette ki a legjobb (Magyarországon is elérhető) szépségipari termékeknek járó díjakat. A magazin olvasóinak szavazatai alapján hajápolás kategóriában idén a JOICO K-Pak Liquid Reconstructor folyékony hajújraépítője győzedelmeskedett.

Marie Claire Beauty Awards 2022

A 2022-es Marie Claire Beauty Awards-on kategóriánként egy szakmai és egy olvasói díjat lehetett megszerezni. Közel 250 nevezett termék vett részt a versenyben, a zsűrinek nem volt könnyű dolga. Emellett természetesen 2022. április 11. és május 11. között az olvasók is szavazhattak.

Hajápolás kategóriában a JOICO K-Pak termékcsaládjának folyékony hajújraépítője lett a közönségkedvenc.* Nem véletlenül, hiszen a termék korábban már a Marie Claire Beauty Awards első díján túl több nemzetközi szinten szakmai díjat is bezsebelt.

*A díjazottak teljes listáját itt találod.

Miben rejlik a JOICO K-Pak Liquid Reconstructor ereje?

A JOICO vásárlói között sokan küszködnek azzal, hogy hajuk nem reagál elég jól a fizikai és kémiai beavatkozásokra. A márka alapítója épp ebből a megfontolásból kezdte el fejleszteni azt a különleges keratinproteint, ami 100%-ban megegyezik a hajban található fehérje-összetétellel. Az utóbbi években szabadalmaztatott Smart Release technológiának köszönhetően az apró lipid molekulák képesek mélyen beépülni a hajba és ott hosszú időn keresztül fokozatosan kifejteni a hatásukat, táplálni a hajat.

Ahogy az ábrán is látszik, a liposzóma magjában lévő értékes hatóanyagoknak

  • a keratinprotein,
  • a csipkebogyómag-olaj
  • és az arginin számít.

De ezen túl a JOICO K-Pak Liquid Reconstructor folyékony hajújraépítő még guáve kivonatot és ligetszépe olajat is tartalmaz. A guávekivonat segíti a haj hővel szembeni védekezését, legyen szó UV-sugárzásról vagy fizikai, kémiai hőhatásról. A ligetszépeolaj pedig omega-6 zsírsavakban (gamma-linolénsavban) gazdag formula, így jelentős mértékben segíti a sejtek fiatalon tartását.

Kinek érdemes kipróbálnia a díjnyertes terméket?

Ahogy a termék fejlesztői fogalmaznak: a JOICO K-Pak Liquid Reconstructor valódi folyékony arany az igénybevett haj számára. Legjobb barátja a vékonyszálú, töredezésre hajlamos tincseknek, hiszen könnyed formulája nem nehezíti el a hajszálakat, mint ahogy a klasszikus hajban maradó hajápolóktól azt általánosságban megszokhattuk. Spray-s kiszerelése biztosítja, hogy könnyedén és minél egyenletesebben fel lehessen vinni a hajra. A folyékony hajújraépítőt a K-Pak hajújraépítő sampon és kondicionáló mellé érdemes használni, egészen addig, amíg a hajszerkezet teljesen helyre nem áll.

Forrás és képek: JOICO