Keresés

K-PAK a hajápolás és a sérült haj hőstermékei

Itt van a megújult K-PAK termékcsalád. Fogadjátok szeretettel!

A haj napi szinten ki van téve számos károsodásnak, éppen ezért nem csoda, hogy a nők akár 75% -a úgy gondolja, hogy a hajuk sérült, töredezett, nem megfelelően egészséges. Ebben a küzdelemben a JOICO úttörőként jelent meg, ezért innovatív termékfejlesztései általában felérnek egy terápiás kezeléssel is. Most bizony a kezedbe adjuk a gyönyörű haj kulcsát, és megnyílik a vibráló fény, a mélyregenerálás titkos kapuja: bemutatkozik az ikonikus és egyben megújult K-Pak és K-Pak Therapy termékcsalád!

Smart Release technológiával az egészséges hajért

Ha szeretnéd felvenni a versenyt a 21. század kihívásaival, a cél pedig a szép és egészséges haj elérése/megőrzése, akkor a K-Pak termékcsalád lesz az új fegyvered! A szortiment minden egyes tagja megkapta a legújabb, leginovatívabb JOICO-s fejlesztést: a Smart Release technológiát, amelynek a titka a liposzómás szállító- és felvivő rendszerben rejlik. Ennek köszönhetően a hatékony összetevőket – mint például a csipkebogyó olajat, arginint és a keratint -, egymásra épülve és sokszorozva kapja meg a haj, hogy segítsen a hajszerkezet javításában, erősítésében és védelmében. Éppen ezért a K-Pak termékcsalád leginkább a gyenge, sérült hajtípusra ajánlott.

EREDMÉNY:

A termékek használatával a kutikula külső rétege javul, ezért a haj sokkal élettel telibb és rugalmasabb lesz, elasztikus mozgást eredményez.

A K-Pak Color Therapy termékek használatával szintén elképesztő rugalmasságot és egészséges élettel teli hajat kapsz, de hatalmas előnye, hogy még tartósabb színmegtartást is biztosít használójának.

Figyelem, újdonság a láthatáron!

A K-Pak termékcsaládok korszerűsítése mellett egy új termék is megjelent a láthatáron, amit Te, a hajad és a vendégeid is imádni fognak! A ragyogás új képlete: gyengéd ápolás a finom hajszálaknak, ugyanakkor intenzív táplálás a vastagabb sérült részeknek. A K-Pak Color Therapy Luster Lock Glossing olaj (63 ml) használatával azonnali a “wow” hatás:

  • erős védelmet biztosít a festett, gyenge, sérült hajszálaknak,
  • a haj színének több mint 85%-át megőrzi,
  • 150%-kal több csillogást, fényt ad a hajnak,
  • azonnali lágyságot és simaságot eredményez.

Forrás és képek: JOICO Hungary

További cikkekért böngéssz az oldalon! :)