Keresés

KEUNE frizurák - London & Paris Fashion Week

Íme a világ divatszínpadain bemutatott KEUNE frizurák!

Mindannyian jól tudjuk, a fodrászat nem csupán a szalonmunkából áll. Egyes fodrászok szeretik tehetségüket megmutatni a nagyvilágnak, pompás frizurákat alkotva különböző nemzetközi eseményekre. A londoni és a párizsi Fashion Week-en például a KEUNE képviseletében részt vett két ilyen szakember. Londonban Eugene Souleiman varázsolta el a közönséget, Párizsban pedig Holli Smith készített extravagáns színpadi frizurákat.

Most ezek közül válogattunk néhány képet!

KEUNE frizurák – London Fashion Week

Eugene Souleiman igazi viktoriánus hangulatot varázsolt a London Fashion Week színpadára divatos, ugyanakkor pompás és elegáns frizuráival. A KEUNE termékei mindeközben biztosították, hogy a modellek haja egészséges maradjon! A show során előtérbe kerültek a kontyok, a lesimított frizurák és a fényesen csillogó hajak. A viktoriánus hangulatot pedig a helyszín, a St. Bartholomew templom koronázta meg.

KEUNE frizurák – Paris Fashion Week

A párizsi esemény a Palais de Tokyo falai között került megrendezésre, ahol a show-t mind a ruhák mind pedig frizurák tekintetében az elegancia és a luxus téli divat uralta, amely tökéletes kombináció a kifutóra. A haj egészsége ezúttal is előtérbe került.

További cikkekért böngéssz az oldalon! :)