Keresés

Új KEUNE szalonszolgáltatás két lépésben - videóval!

Két új termék segítségével létrejött az új KEUNE szalonszolgáltatás!

Már tudjuk, hogy a csapvízben lévő fémek lerakódhatnak a hajban, befolyásolva a szőkítés, hajfestés bonyolult vegyszeres folyamatait. Mindemellett pedig egyre fontosabb szempont a szalonmunka során a kötéserősítés, valamint a hatékony színvédelem, hogy vendégeink erős, egészséges hajjal távozhassanak, melynek színe hosszan tart.

KEUNE Cleanse Mist és Revive Balm

Az új KEUNE szalonkezelés fémneutralizáló, kötéserősítő és színvédő hatását az új Cleanse Mist és a Revive Balm teszi lehetővé. Az eredmény egészséges haj és tökéletes színeredmény!

Cleanse Mist

A Cleanse Mist egy professzionális használatra kifejlesztett spray, ami eltávolítja a hajban lerakódott fémrészecskéket. Így minden vegyszeres eljárás hatékonyabbá, a színeredmények tökéletessé válhatnak, sőt elkerülhetjük a hajvégi töredezést is. A KEUNE Cleanse Mist „tiszta vásznat” ad a kreativitáshoz.

A Cleanse Mist fő hatóanyaga a kelátképző molekula. Ez semlegesíti a haj belsejében lévő fémeket, így azok nem lépnek kölcsönhatásba a vegyszeres eljárások során használt termékekkel. Így valódi tónusú, élénk színeket kapunk, a haj pedig kevésbé károsodik.

Használata: Fújd a Cleanse Mistet száraz hajra és hagyd, hogy megszáradjon 3-5 perc alatt. Amíg a termék dolgozik és semlegesíti a hajban található fémeket, éppen van időd kikeverni a továbbiakban használt formuládat!

Ezért fogod szeretni a Clease Mistet!

 • Eltávolítja a fémlerakódások 86%-át mindössze egy alkalmazás során
 • Tökéletes színeredményt nyújt és megelőzi a hajvégi töredezést
 • Bármely Keune hajfestő-, színező- vagy szőkítő termékekkel használható, de más márkák termékeivel is kombinálható
 • Használata egyszerű, csak a hajra kell fújni a vegyszeres eljárás előtt
 • Vegán és állatkísérlet-mentes  

Revive Balm

Ha a Cleanse Mist felvitele után elvégeztet a vegyszeres kezelést, egészítsd ki a szolgáltatást a Revive Balm hajban hagyható ápolóval. A termék hatékonyan állítja helyre a hajkárosodásokat és meghosszabbítja a festett hajszín élettartamát.

A Revive Balm kapszulába zárt panthenol hatóanyagával intenzíven hidratálja a hajat. Egyedülálló szállítórendszerének köszönhetően az értékes hatóanyag fokozatosan jut a hajszálak belsejébe, hatását hosszan fejti ki. A termék használatával a sérült haj állapota jelentősen javítható és a sérülések nagy része helyreállítható, a hajújraépítő technológiának köszönhetően a hatóanyag mélyen behatol a haj belsejébe. A Revive Balm színvédő „pajzs” technológiával is rendelkezik, amely helyreállítja a haj védőrétegét, hogy rögzítse a színpigmenteket. Az egészséges haj jobban megtartja a pigmenteket, így a hajszín élénk és tartós lesz.

Használata: Törölközőszáraz hajra vidd fel a Revive Balmot. A pontos mennyiség függ a haj hosszától és mennyiségétől, de kb. 2-3 pumpálás elegendő. Gyengéden dolgozd bele az egész hajhosszba, elkerülve a hajtöveket. Amennyiben a Revive Balm hajban hagyható ápolót használod, hagyd ki a kondicionálót vagy a maszkot, samponozás és öblítés után egyből a Revive Balm-ot vidd fel!

Ismerd meg a Revive Balm előnyeit!

 • Helyreállítja a hajkárosodás akár 73%-át
 • Megőrzi a hajszín 95%-át akár 5 héten át
 • Hatását hosszan fejti ki, még a száraz hajban is dolgozik
 • 230 Celsius fokig hővédelmet nyújt
 • 90%-ban természetes összetevőket tartalmaz
 • Vegán és állatkísérlet-mentes  

KEUNE Pro tipp: egy kicsi sokra megy! A tenyered összedörzsölésével gazdag krémmé alakíthatsz akár 1 pumpálásnyi Revive Balm-ot is, ennek köszönhetően pedig a termék nagyon gazdaságosan használható.

KEUNE szalonszolgáltatás az egészséges hajért

A két termék segítségével tökéletesen kiegészítheted vegyszeres szolgáltatásaid eddigi menetét. Vendégeid haja így egészségesebb lesz, a hajszín pedig tartósabb. A Revive Balmot ajánlhatod vendégeidnek is, hogy otthoni hajápolási rutinjuk során is óvják a hajszínüket a fakulástól. Így a hatás kitart egészen a következő időpontig.

A Revive Balm IDE KATTINTVA vásárolható meg!

Nézd meg az eredményt egy előtte-utána fotón:

Ugye magáért beszél az eredmény?

A fodrász vagy és érdekelnek a KEUNE termékek vagy szolgáltatások, IDE KATTINTVA tudsz regisztrálni!

További cikkekért böngéssz az oldalon! :)

Képek: KEUNE